| Prejšnja tema :: Naslednja tema |
| Za kateri novi avtomobil se odločiti? |
| Citroen C5 2.0 SX |
|
5% |
[ 9 ] |
| Renault Laguna 2.0 Privilege |
|
5% |
[ 9 ] |
| Honda Accord 2.0 Sport |
|
36% |
[ 61 ] |
| Ford Mondeo 2.0 Ghia |
|
7% |
[ 12 ] |
| Peugeot 407 2.2 SV Executive |
|
15% |
[ 26 ] |
| Opel Vectra 2.2 Elegance |
|
6% |
[ 11 ] |
| Volkswagen Passat 1.8T Highline |
|
23% |
[ 39 ] |
|
| Število glasov : 167 |
|
| avtor |
Sporočilo |
dejvi
Stalni uporabnik

Pridružen: ponedeljek, 30.08.2004 16:50 objav: 934 Kraj: Ljubljana
|
|
| Po izgledu Honda - res hud avto. Po voznih lastnostih Ford Mondeo 2,2 Tdci Titanium al kva je že, 360 Nm, z overboostom do 400 Nm in 150 KM, v opremi Ghia za 5,8 MIO SIT. Če ga boš mel za dlje časa, vsekakor ta opcija. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audi-fan
Novinec

|
|
Sem dal glas za Forda, čeprav mi je tudi Honda všeč. Zakaj ne Passata? Sem ga primerjal z novim Mondeotom in mislim da ni primerjave.
Pa lahko rečete zagrizeni VW pristaši kar hočete. Je res da je Ford malo izgubil na imenu, ampak se je zelo popravil, sedaj morajo ljude to še samo spoznati.
Pa primerjaj ceno Mondeo 2.2 TDCi Titanium in podobnega Passata pol pa reč da je za tisto razliko Passat toliko boljši.
Pri P 407 mi pa "nos" nekako ni všeč.
P.S Poglejte tale test:
http://www.autobild.de/suche/artikel.php?artikel_id=954&artikel_seite=0
kliknite galerijo in poglejte sliko 5. In to so napisali v reviji kjer ponavadi zmaga VW in Audi. (če je le mogoče) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
RR
Stalni uporabnik

|
|
vsa čast, kot si rekel, ljudje morajo to samo še spoznati, samo pri nas je tko, če nimaš audija ali VW nimaš avta :P hehe
:P :P :P :P :P
Lp
Popravil je RR dne, tor nov 30, 2004 3:30 pm, popravljal je 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
G-4S
Mojster foruma

Pridružen: četrtek, 09.05.2002 17:06 objav: 4649 Kraj: R Banana
|
|
Tudi jaz sem za hondo, vendar z 2.2 ctdi motorjem, čeprav je tudi 2.0 odličen motor.
Ena od opcij, ki bi jo jaz dodal na seznam je še saab 9-3. Hudo lep avto. _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
menjekul
Mojster foruma

|
|
saab je tudi dosti dražji, je pa res stajliš avto
men je ta mondeo titanium tok fukiš, da je za popizdit ....prec bi mel takega srebrnega st-ja...sam je dost drag  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Salieri
 Stalni uporabnik

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jrk0
Uporabnik

Pridružen: torek, 21.10.2003 17:18 objav: 368 Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana
|
|
Honda Accord. Ceprav je dizl zlo huuud, samo honde ne mors met dizla no
Se mi pa Ford mondeo tudi zlo dopade. Sploh odkar ma mama focusa (par stvari iz ghia opreme fali) mi je ford kar kul. Bomo vidli kako bo s problemi:)
Pa zakaj ni vmes nikjer Toyote avensis in Mazde 6? Zlo huda avta...
In zadne case je res tezko izbrat avto v tem razredu. No ja, VW se takoj izloci... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
xopy
Novinec

Pridružen: sobota, 30.08.2003 23:51 objav: 177 Kraj: Vipavska dolina
|
|
| jrk0 je napisal: |
Honda Accord. Ceprav je dizl zlo huuud, samo honde ne mors met dizla no
Se mi pa Ford mondeo tudi zlo dopade. Sploh odkar ma mama focusa (par stvari iz ghia opreme fali) mi je ford kar kul. Bomo vidli kako bo s problemi:)
Pa zakaj ni vmes nikjer Toyote avensis in Mazde 6? Zlo huda avta...
In zadne case je res tezko izbrat avto v tem razredu. No ja, VW se takoj izloci... |
Toyota Avensis mi je nekam hecne oblike od od zadaj, mazda 6 mi pa majhna zgleda (ne vem zakaj!). Kaki so pa paketi toyote terra, luna, sol? in kaka je razlika med avensis s/d in w/d (mogoce limuzina - karavan? sam kaj je pa pol verso?). _________________ kaj bi dal, da se avto nebi kvaril... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Doc_
 Poznavalec foruma

Pridružen: ponedeljek, 31.05.2004 13:46 objav: 1660 Kraj: Nekje na Primorskem
|
|
Razmišljaš lahko samo o dveh 407 in hondi :P  _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jrk0
Uporabnik

Pridružen: torek, 21.10.2003 17:18 objav: 368 Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana
|
|
mazda 6 sploh ni majhna. Jo ma moj kolega, sicer 5 vratno razlicio. Meni je najbolj vsec 4 vratna, ma malo daljsi prtljaznik.
avensis pa je res bolj umirjev avtomobil. Ceprav, meni je kar vsec.
terra je "najslabsa" oprema, pol je luna, najboljsa pa sol. sedan pa wagon si prav ugotovil ja. verso je pa bolj enoprostorec. ni tako lep in nima nic skupnega z limuzino kaj dosti, glede izgleda... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
STENTOR
Stalni uporabnik

|
|
mislim, da ti avtomobili spadajo v srednji razred. jaz sem za passata mislim pa da je tud accord dober sam bi raj mel 1.8T. dizelski accord je mene bolj navdušil kot 2.0 _________________ Fahren bis der Arzt kommt! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
menjekul
Mojster foruma

|
|
najbolj me preseneča ocena za passata. ne da je slab (ga imamo doma) sam je že iz mode . vsi ostali so novejši pa še lepši povrhu (kljub temu vsak ma svojega j**eča pregovoru) passat nasplošno vi več toliko popularen kot je bil na začetku.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kobreti
Poznavalec foruma

|
|
Novi mondeo je že v prvih testih pokazal ,da je boljš od pasata oz najboljši v svoji klasi!!
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
GBERLI2
Novinec

|
|
| citroen c5- hidravlika je zakon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
_Jerry_
Poznavalec foruma

Pridružen: četrtek, 22.07.2004 13:55 objav: 1199 Kraj: Ljubljana
|
|
| RR je napisal: |
vsa čast, kot si rekel, ljudje morajo to samo še spoznati, samo pri nas je tko, če nimaš audija ali VW nimaš avta :P hehe
I eat rise every day :P |
Kaj jes vsak dan ne vem, ampak pazi, da ti ne bo oblezalo v zelodcu, ker rizu se rece RICE :P
Drugace se pa strinjam, da je najboljsa izbira izmed nastetih prav japonec, sploh ce upostevam tisto, kar ima clovek napisano v podpisu...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
xopy
Novinec

Pridružen: sobota, 30.08.2003 23:51 objav: 177 Kraj: Vipavska dolina
|
|
| audi-fan je napisal: |
Sem dal glas za Forda, čeprav mi je tudi Honda všeč. Zakaj ne Passata? Sem ga primerjal z novim Mondeotom in mislim da ni primerjave.
Pa lahko rečete zagrizeni VW pristaši kar hočete. Je res da je Ford malo izgubil na imenu, ampak se je zelo popravil, sedaj morajo ljude to še samo spoznati.
Pa primerjaj ceno Mondeo 2.2 TDCi Titanium in podobnega Passata pol pa reč da je za tisto razliko Passat toliko boljši.
Pri P 407 mi pa "nos" nekako ni všeč.
P.S Poglejte tale test:
http://www.autobild.de/suche/artikel.php?artikel_id=954&artikel_seite=0
kliknite galerijo in poglejte sliko 5. In to so napisali v reviji kjer ponavadi zmaga VW in Audi. (če je le mogoče) |
Zdej ko sem malo pogledal je ford mondeo dizl 2.2 titanium X za 6.8miljona in ne 5.8 :-/ Rej je da je kar fejst hud, ni mi pa jasno zakaj se mondeji prodajajo po dveh letih za pol cene novega al pa manj! _________________ kaj bi dal, da se avto nebi kvaril... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mate
Poznavalec foruma

|
|
Glede mazde 6. Ne vem.. od zunaj men ne zgleda mejhna, notr ma pa velik prostora. Smo se 4je peljal v Hannover in nazaj, pa mislim, da nobenemu ni primanjkovalo prostora. Ne spredaj, ne zadaj in ne v prtljazniku. 2.0 dizel se pa tud zelo dobro izkaze. Rad se vrti vse tja do 4500rpm, tudi 5k ce je treba. Poraba na relaciji Hannover LJ 6.7l/100km z voznjo po AC vecinoma med 160 in 200, razen kjer so ble omejitve. _________________ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
RR
Stalni uporabnik

|
|
| _Jerry_ je napisal: |
| RR je napisal: |
I eat rise every day :P |
Kaj jes vsak dan ne vem, ampak pazi, da ti ne bo oblezalo v zelodcu, ker rizu se rece RICE :P
Drugace se pa strinjam, da je najboljsa izbira izmed nastetih prav japonec, sploh ce upostevam tisto, kar ima clovek napisano v podpisu...  |
Kaj če bi pa vzel Accord 2.4 ??? A bistveno podraži? Nima 1.8T kaj delat... čeprav se mi zdi da že proti 2.0  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audi-fan
Novinec

|
|
| Citiram: |
Rej je da je kar fejst hud, ni mi pa jasno zakaj se mondeji prodajajo po dveh letih za pol cene novega al pa manj!
|
To pa zato ker imamo ali imajo ljudje mišlenje da je VW pač boljši ko je dve leti star. Saj se bo počasi tudi to spremenilo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
SAFRANE [onemogočen] Mojster foruma

Pridružen: torek, 24.12.2002 15:29 objav: 4323 Kraj: KRANJSTRDAM
|
|
Če bi bil tudi za kakšno rabljeno varianto (tam do 1ga leta) so odlične izbire:
-Jaguar X-type
-Saab 9-3
-Volvo S40/S60
-Subaru Legacy
-in Lexus IS
Najbolj kvalitetni na tržišču (sploh Lexus)
drugače pa:
-Mitsubishi Galant
-Toyota Avensis
LP
JOHNY
p.s..: če pa naj bo izbira samo med temi, ki si jih naštel : Accord _________________
Renault Safrane Phase II 2.5 RXT
http://mactron.sytes.net/avtomobilizem/slikca-011.jpg |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|