Avtomobilizem.com
Oglej si =) avtomoto ponudbo

Forum

Nasvet
Katalog

Če vnašate novo podjetje, pod opis pri vnosu ne opisujte kaj se vam je pripetilo oz. kritike ali pohvale, temveč samo osnovne podatke o njih. Ko urednik nato potrdi vpis v katalog, lahko kritiko/pohvalo napišete pod komentarje in podate tudi oceno! Če ne želite biti izpostavljen (nekateri pač ne prenašajo dobro, da ne opravljajo storitev zadovoljivo) lahko oddate komentar tudi anonimno.

Sponzor

Sponzor
Climatronic - funkcije
Pojdi na stran Nazaj  1, 2, 3, 4vse  Naprej

Objavi temo   Odgovori na temo    AVTOMOBILIZEM.com -> Popravila in okvare na vozilih
Prejšnja tema :: Naslednja tema  
avtor Sporočilo
Mad

Mojster foruma

objav: 2818
Kraj: Koper

objavaObjavljeno: pon nov 06, 2006 12:19 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

Eddis je napisal:
Audi A6 l. 99 ostajo to tudi ori njemu?
...Če ga ima A4 ta letnik verjetno da je tudi na A6 ...
Eddis

Uporabnik

objav: 379
Kraj: Ljubljana

objavaObjavljeno: pon nov 06, 2006 12:48 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

Mad je napisal:
Eddis je napisal:
Audi A6 l. 99 ostajo to tudi ori njemu?
...Če ga ima A4 ta letnik verjetno da je tudi na A6 ...

Kako pa prides v ta meni v Audi A6 ?

reber

Stalni uporabnik

objav: 809
Kraj: Bled

objavaObjavljeno: pon nov 06, 2006 1:01 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

Pri octaviji 1.8T deluje vklop diagnostike s pritiskom treh tipk, ima pa samo 60 kanalov in se ne ujemajo z gornjim spiskom.
Poglej uporabnikov profil Pošlji privatno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
PozerQ

Novinec

objav: 94
Kraj: Borovnica

objavaObjavljeno: pon nov 06, 2006 1:51 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

sam pa ste eni leni, damo vam link to teme kjer je to vse napisan in predbatiran, a vi še kr sprašujete dalje. dejte se mal potrudt no

Uporabnik

objav: 379
Kraj: Ljubljana

objavaObjavljeno: pon nov 06, 2006 2:08 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

PozerQ je napisal:
sam pa ste eni leni, damo vam link to teme kjer je to vse napisan in predbatiran, a vi še kr sprašujete dalje. dejte se mal potrudt no

Ce si s tem ciljal name, ti lepo povem, da za AUDI A6 jst nikjer nisem zasledil, pise pa mnogo o Audi A4, golf IV,V, in ostalih....
CE pa si ti zasledil karkoli na to temo o Audi A6, te lepo prosim da mi pokazes kje se to nahaja, bi rad z veseljem sprobal

LP!

L0|S

Nov uporabnik

objav: 5

objavaObjavljeno: pon nov 06, 2006 4:06 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

Piše dost ja sam nič od naštetga ne dela v audiju a4 2005 letnik... Bom probal tisto kar je biskvitek napisu.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji privatno sporočilo
PozerQ

Novinec

objav: 94
Kraj: Borovnica

objavaObjavljeno: pon nov 06, 2006 7:46 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

Poznavalec foruma

objav: 1386

objavaObjavljeno: sre nov 08, 2006 8:27 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

Pri passatu letnik 97 s pritiskom na econ in kroženje zraka vklopim tak da mi kaže
444 00

Kaj naredit da bom lahko spremenil kanal? Ker ne prime nobena tipka razen da ko ponovno stisnem econ me vrže nazaj ven!

Hvala za odgovore LP Wink

AudiQUATTRO

Uporabnik

objav: 485
Kraj: Kranj

objavaObjavljeno: sre nov 08, 2006 8:59 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

TUNING_BOY je napisal:
Pri passatu letnik 97 s pritiskom na econ in kroženje zraka vklopim tak da mi kaže
444 00

Kaj naredit da bom lahko spremenil kanal? Ker ne prime nobena tipka razen da ko ponovno stisnem econ me vrže nazaj ven!

Citiram:
Sh3bO je napisal:
Če hočeš pridet do skritih funkcij Climatronica naenkrat pritisni tipke: nižanje ventilacije (puščica dol), nižanje temperature (moder kvadratek) in tipko ECON.

Za gledanje hitrosti pa imaš 16. kanal. Po kanalih se sprehajaš z gumboma za višanje ter nižanje temperature. Upam da bo kaj pomagalo...

Tole dela na passatu,no vsaj men Very Happy

http://www.avtomobilizem.com/modules/carshow/car_detail.php?car_id=7205
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji privatno sporočilo Pošlji E-mail MSN Messenger
TUNING_BOY

Poznavalec foruma

objavaObjavljeno: čet nov 09, 2006 7:14 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

AudiQUATTRO je napisal:
TUNING_BOY je napisal:
444 00

Citiram:
Sh3bO je napisal:
Če hočeš pridet do skritih funkcij Climatronica naenkrat pritisni tipke: nižanje ventilacije (puščica dol), nižanje temperature (moder kvadratek) in tipko ECON.

Za gledanje hitrosti pa imaš 16. kanal. Po kanalih se sprehajaš z gumboma za višanje ter nižanje temperature. Upam da bo kaj pomagalo...

Ker letnik pa maš? Pa kaka maš kaj odstopanja števca?

abbe

Mojster foruma

objav: 4973
Kraj: Jesenice

objavaObjavljeno: čet nov 09, 2006 7:27 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

a kdo ve kere tipke je treba prtisnt pr golf V?
hvala
Nazaj na vrh
Experto

Novinec

objav: 18
Kraj: Sl.Konjice

objavaObjavljeno: čet nov 09, 2006 7:33 pm    Pošlji temo: Climatronic - funkcije Odgovori s citatom

Je to sploh dovoljeno, recimo, da je avto nov, star 6 mesecev, če se kaj pokvari, a velja še garancija in ali ti lahko na testerju dokažejo, da si šaral po Climatronic.

Konkretno Pasat letnik 2006, 20 TDI Question
Nazaj na vrh
MacTron

objav: 7716
Kraj: dezela Kranj-ska

objavaObjavljeno: čet nov 09, 2006 7:36 pm    Pošlji temo: Re: Climatronic - funkcije Odgovori s citatom

Experto je napisal:
Je to sploh dovoljeno, recimo, da je avto nov, star 6 mesecev, če se kaj pokvari, a velja še garancija in ali ti lahko na testerju dokažejo, da si šaral po Climatronic.

ah no... to je isto kot bi ti tezil zaradi uporabe radia (zakaj si saltal)
ne vrjemem ker to je zgolj pregled senzorjev oz. pregled podatkov med pred voznjo

Poznavalec foruma

objavaObjavljeno: čet nov 09, 2006 7:42 pm    Pošlji temo: Re: Climatronic - funkcije Odgovori s citatom

Experto je napisal:

Sej jih nima kaj za brigat ka si delal ti s klimo-si pač pritisnal tipko! Če je pa res to neki takega ko nebi smel bi pa naredli s kodo al pa neki!

Experto

Novinec

objav: 18
Kraj: Sl.Konjice

objavaObjavljeno: čet nov 09, 2006 7:58 pm    Pošlji temo: Re: Climatronic - funkcije Odgovori s citatom

TUNING_BOY je napisal:

Sej jih nima kaj za brigat ka si delal ti s klimo-si pač pritisnal tipko! Če je pa res to neki takega ko nebi smel bi pa naredli s kodo al pa neki!

Ja zakaj pa potem o tem nikjer ne piše v navodilih, za upravljanje s Climatronicom? Pa še nekaj meni stalno poka v armaturki na desni strani. Na servisu so mi rekli, da morajo zamenjati Climatronic, ker baje daje nek signal elektromotorju, ki premika loputo. Ker ta signal ne preneha se motorček vrti neskončno. Na Climatronic čakam že 3 mesece. A ve kdo če se da to izklopit, mogoče pa ti na servisu ne vedo???
Nazaj na vrh
TUNING_BOY

Poznavalec foruma

objavaObjavljeno: čet nov 09, 2006 9:24 pm    Pošlji temo: Re: Climatronic - funkcije Odgovori s citatom

Experto je napisal:
TUNING_BOY je napisal:

Ja zakaj pa potem o tem nikjer ne piše v navodilih, za upravljanje s Climatronicom? Pa še nekaj meni stalno poka v armaturki na desni strani. Na servisu so mi rekli, da morajo zamenjati Climatronic, ker baje daje nek signal elektromotorju, ki premika loputo. Ker ta signal ne preneha se motorček vrti neskončno. Na Climatronic čakam že 3 mesece. A ve kdo če se da to izklopit, mogoče pa ti na servisu ne vedo???

V navodilih tud ne piše kako čistilno sredstvo za stekla moreš vlit u rezervoar za to!

TUNING_BOY

Poznavalec foruma

objavaObjavljeno: pet nov 10, 2006 3:43 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

AudiQUATTRO je napisal:
TUNING_BOY je napisal:
444 00

Citiram:
Sh3bO je napisal:

Danes sprobano po teh navodilih in deluje Smile , števec mi laže za 5km/h! Zanima me kaj je še kaj uporabnega pri passatu? Obratov motorja nism najdu Confused

deo

Uporabnik

objav: 296

objavaObjavljeno: pet dec 08, 2006 4:23 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

da nebom odpiral nove teme... Zanima me, kje na golfu 5 resetiram opozorilo za service? Nonstop opozarja service jetzt! Olje sem namreč zamenjal sam. A tudi kje na klimatronicu?
seat

Mojster foruma

objav: 3522
Kraj: SAVINJSKA DOLINA

objavaObjavljeno: pet dec 08, 2006 4:40 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

deo je napisal:
da nebom odpiral nove teme... Zanima me, kje na golfu 5 resetiram opozorilo za service? Nonstop opozarja service jetzt! Olje sem namreč zamenjal sam. A tudi kje na klimatronicu?

Very Happy
Najbolje na kakšnem servisu Smile

Drugače pa men kot sem že reku dela vseh 72 kanalov sam žal je uporabni samo 3-4 kanali.

Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji privatno sporočilo Pošlji E-mail Obišči avtorjevo spletno stran Povezava do avta MSN Messenger
abbe

Mojster foruma

objav: 4973
Kraj: Jesenice

objavaObjavljeno: pet dec 08, 2006 4:43 pm    Pošlji temo: Odgovori s citatom

jst na svojmu ne najdem temperature olja.kdo ve kateri kanal?mam pa golf IV
Nazaj na vrh
Prikaži prejšnje objave:   
Objavi temo   Odgovori na temo    AVTOMOBILIZEM.com -> Popravila in okvare na vozilih Časovni pas EET (Europe)
Pojdi na stran Nazaj  1, 2, 3, 4vse  Naprej
Stran 2 od 4

Pojdi na:  
Ne moreš dodajati novih tem v tem področju
Ne moreš odgovarjati na teme v tem področju
Ne moreš urejati svojih tem v tem področju
Ne moreš brisati svojih tem v tem področju
Ne moreš sodelovati v anketi v tem področju
Lahko pripenjaš datoteke v tem področju
Lahko prenašaš datoteke s področja

Oglaševanje | Prijava napake na strani | Pravni pouk | Kontakti

Forum powered by phpBB © phpBB Group
2002-2009 © Domenca d.o.o. Vse pravice pridržane.