| Prejšnja tema :: Naslednja tema |
| avtor |
Sporočilo |
Mad
Mojster foruma

|
|
| Eddis je napisal: |
| Audi A6 l. 99 ostajo to tudi ori njemu? |
...Če ga ima A4 ta letnik verjetno da je tudi na A6 ... _________________ kinkyllama & Yoni fun club ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Eddis
Uporabnik

|
|
| Mad je napisal: |
| Eddis je napisal: |
| Audi A6 l. 99 ostajo to tudi ori njemu? |
...Če ga ima A4 ta letnik verjetno da je tudi na A6 ... |
Kako pa prides v ta meni v Audi A6 ? _________________ ...ima se - može se, nema se - folira se... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
reber
Stalni uporabnik

|
|
Pri octaviji 1.8T deluje vklop diagnostike s pritiskom treh tipk, ima pa samo 60 kanalov in se ne ujemajo z gornjim spiskom. _________________ Kupim (iščem) ventilator kabinskega zračenja (klima) za KIA Sportage ali podobni
.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
PozerQ
Novinec

|
|
sam pa ste eni leni, damo vam link to teme kjer je to vse napisan in predbatiran, a vi še kr sprašujete dalje. dejte se mal potrudt no _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Eddis
Uporabnik

|
|
| PozerQ je napisal: |
| sam pa ste eni leni, damo vam link to teme kjer je to vse napisan in predbatiran, a vi še kr sprašujete dalje. dejte se mal potrudt no |
Ce si s tem ciljal name, ti lepo povem, da za AUDI A6 jst nikjer nisem zasledil, pise pa mnogo o Audi A4, golf IV,V, in ostalih....
CE pa si ti zasledil karkoli na to temo o Audi A6, te lepo prosim da mi pokazes kje se to nahaja, bi rad z veseljem sprobal
LP! _________________ ...ima se - može se, nema se - folira se... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
L0|S
Nov uporabnik

|
|
| Piše dost ja sam nič od naštetga ne dela v audiju a4 2005 letnik... Bom probal tisto kar je biskvitek napisu. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
PozerQ
Novinec

|
|
|
 |
TUNING_BOY
 Poznavalec foruma

|
|
Pri passatu letnik 97 s pritiskom na econ in kroženje zraka vklopim tak da mi kaže
444 00
Kaj naredit da bom lahko spremenil kanal? Ker ne prime nobena tipka razen da ko ponovno stisnem econ me vrže nazaj ven!
Hvala za odgovore LP  _________________ __+__ 2FAST 4YOU__+__ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AudiQUATTRO
Uporabnik

|
|
| TUNING_BOY je napisal: |
Pri passatu letnik 97 s pritiskom na econ in kroženje zraka vklopim tak da mi kaže
444 00
Kaj naredit da bom lahko spremenil kanal? Ker ne prime nobena tipka razen da ko ponovno stisnem econ me vrže nazaj ven!
Hvala za odgovore LP  |
| Citiram: |
Sh3bO je napisal:
Če hočeš pridet do skritih funkcij Climatronica naenkrat pritisni tipke: nižanje ventilacije (puščica dol), nižanje temperature (moder kvadratek) in tipko ECON.
Za gledanje hitrosti pa imaš 16. kanal. Po kanalih se sprehajaš z gumboma za višanje ter nižanje temperature. Upam da bo kaj pomagalo... |
Tole dela na passatu,no vsaj men  _________________ Clio R27
http://www.avtomobilizem.com/modules/carshow/car_detail.php?car_id=7205 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUNING_BOY
 Poznavalec foruma

|
|
| AudiQUATTRO je napisal: |
444 00
Hvala za odgovore LP  |
Sh3bO je napisal:
Če hočeš pridet do skritih funkcij Climatronica naenkrat pritisni tipke: nižanje ventilacije (puščica dol), nižanje temperature (moder kvadratek) in tipko ECON.
Za gledanje hitrosti pa imaš 16. kanal. Po kanalih se sprehajaš z gumboma za višanje ter nižanje temperature. Upam da bo kaj pomagalo... |
Tole dela na passatu,no vsaj men  |
Ker letnik pa maš? Pa kaka maš kaj odstopanja števca? _________________ __+__ 2FAST 4YOU__+__ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
abbe
Mojster foruma

Pridružen: nedelja, 07.05.2006 20:48 objav: 4973 Kraj: Jesenice
|
|
a kdo ve kere tipke je treba prtisnt pr golf V?
hvala |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Experto
Novinec

|
|
Je to sploh dovoljeno, recimo, da je avto nov, star 6 mesecev, če se kaj pokvari, a velja še garancija in ali ti lahko na testerju dokažejo, da si šaral po Climatronic.
Konkretno Pasat letnik 2006, 20 TDI  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MacTron

Pridružen: torek, 10.09.2002 22:55 objav: 7716 Kraj: dezela Kranj-ska
|
|
| Experto je napisal: |
Je to sploh dovoljeno, recimo, da je avto nov, star 6 mesecev, če se kaj pokvari, a velja še garancija in ali ti lahko na testerju dokažejo, da si šaral po Climatronic.
Konkretno Pasat letnik 2006, 20 TDI |
ah no... to je isto kot bi ti tezil zaradi uporabe radia (zakaj si saltal)
ne vrjemem ker to je zgolj pregled senzorjev oz. pregled podatkov med pred voznjo _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUNING_BOY
 Poznavalec foruma

|
|
Konkretno Pasat letnik 2006, 20 TDI  |
Sej jih nima kaj za brigat ka si delal ti s klimo-si pač pritisnal tipko! Če je pa res to neki takega ko nebi smel bi pa naredli s kodo al pa neki! _________________ __+__ 2FAST 4YOU__+__ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Experto
Novinec

|
|
Sej jih nima kaj za brigat ka si delal ti s klimo-si pač pritisnal tipko! Če je pa res to neki takega ko nebi smel bi pa naredli s kodo al pa neki! |
Ja zakaj pa potem o tem nikjer ne piše v navodilih, za upravljanje s Climatronicom? Pa še nekaj meni stalno poka v armaturki na desni strani. Na servisu so mi rekli, da morajo zamenjati Climatronic, ker baje daje nek signal elektromotorju, ki premika loputo. Ker ta signal ne preneha se motorček vrti neskončno. Na Climatronic čakam že 3 mesece. A ve kdo če se da to izklopit, mogoče pa ti na servisu ne vedo??? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUNING_BOY
 Poznavalec foruma

|
|
Sej jih nima kaj za brigat ka si delal ti s klimo-si pač pritisnal tipko! Če je pa res to neki takega ko nebi smel bi pa naredli s kodo al pa neki! |
Ja zakaj pa potem o tem nikjer ne piše v navodilih, za upravljanje s Climatronicom? Pa še nekaj meni stalno poka v armaturki na desni strani. Na servisu so mi rekli, da morajo zamenjati Climatronic, ker baje daje nek signal elektromotorju, ki premika loputo. Ker ta signal ne preneha se motorček vrti neskončno. Na Climatronic čakam že 3 mesece. A ve kdo če se da to izklopit, mogoče pa ti na servisu ne vedo??? |
V navodilih tud ne piše kako čistilno sredstvo za stekla moreš vlit u rezervoar za to! _________________ __+__ 2FAST 4YOU__+__ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUNING_BOY
 Poznavalec foruma

|
|
| AudiQUATTRO je napisal: |
444 00
Hvala za odgovore LP  |
Sh3bO je napisal:
Tole dela na passatu,no vsaj men  |
Danes sprobano po teh navodilih in deluje , števec mi laže za 5km/h! Zanima me kaj je še kaj uporabnega pri passatu? Obratov motorja nism najdu  _________________ __+__ 2FAST 4YOU__+__ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
deo
Uporabnik

|
|
da nebom odpiral nove teme... Zanima me, kje na golfu 5 resetiram opozorilo za service? Nonstop opozarja service jetzt! Olje sem namreč zamenjal sam. A tudi kje na klimatronicu? _________________
... seems fetishe !? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
seat
Mojster foruma

Pridružen: petek, 08.08.2003 19:54 objav: 3522 Kraj: SAVINJSKA DOLINA
|
|
| deo je napisal: |
| da nebom odpiral nove teme... Zanima me, kje na golfu 5 resetiram opozorilo za service? Nonstop opozarja service jetzt! Olje sem namreč zamenjal sam. A tudi kje na klimatronicu? |
Najbolje na kakšnem servisu
Drugače pa men kot sem že reku dela vseh 72 kanalov sam žal je uporabni samo 3-4 kanali. _________________ Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
abbe
Mojster foruma

Pridružen: nedelja, 07.05.2006 20:48 objav: 4973 Kraj: Jesenice
|
|
| jst na svojmu ne najdem temperature olja.kdo ve kateri kanal?mam pa golf IV |
|
| Nazaj na vrh |