|
|
| Prejšnja tema :: Naslednja tema |
| avtor |
Sporočilo |
lenivec
Mojster foruma

Pridružen: ponedeljek, 05.04.2004 16:02 objav: 6584 Kraj: slov b
|
|
in kaj ma veze xenon z motorčkom brisalcev? _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Shebo
Poznavalec foruma

Pridružen: sreda, 27.04.2005 17:23 objav: 1795 Kraj: Nuclear City
|
|
| Lumpy_ je napisal: |
| AndrejD je napisal: |
Ah smo končno nekam prišli
torej:
H4 Bixenon 260€
ALWR - cca 200€
Čistilna naprava za pucanje žarometov - cca 300€
Torej cca 760€ samo za dele +homologacija +delo ?
sklepam da pod 1000€ ne prideš skozi pol... |
Pozabil si še na senzorje na kolesih, preko katerih se uravnava višina snopa. Mislim da ni poceni to. |
To se imenuje ALWR. _________________ THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pollo
 Mojster foruma

|
|
A lahko en paste-a ta zakon, kjer je to opredeljen?? _________________ Tenis ure...PM |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
shelton
Uporabnik

|
|
| KAIXEN (kiti so narejeni v Koreji) ima E13, E4, podjetje pa ISO9001. Zato tle nastopa razlika v ceni proti kitajskim proizvajalcem. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Shebo
Poznavalec foruma

Pridružen: sreda, 27.04.2005 17:23 objav: 1795 Kraj: Nuclear City
|
|
| Polooo je napisal: |
| A lahko en paste-a ta zakon, kjer je to opredeljen?? |
Iskati se mi ne da, drugače je pa to evropska direktiva ECE 45 in ECE 48. _________________ THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AndrejD
Stalni uporabnik

|
|
| Sh3bO je napisal: |
| Lumpy_ je napisal: |
| AndrejD je napisal: |
Ah smo končno nekam prišli
torej:
H4 Bixenon 260€
ALWR - cca 200€
Čistilna naprava za pucanje žarometov - cca 300€
Torej cca 760€ samo za dele +homologacija +delo ?
sklepam da pod 1000€ ne prideš skozi pol... |
Pozabil si še na senzorje na kolesih, preko katerih se uravnava višina snopa. Mislim da ni poceni to. |
To se imenuje ALWR. |
Točno tako. _________________ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MacTron

Pridružen: torek, 10.09.2002 22:55 objav: 7716 Kraj: dezela Kranj-ska
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
APN
Uporabnik

|
|
| ga-ma je napisal: |
Dam še jaz en nasvet oz priporočilo. Prijatelj je dal Xenon kit v Audi A3 2.0 TDI letnik 2004 in se mu je po parih mesecih pokvaril motoček za brisalce. cena motorčka je 320 eurov. tako da pazljivo pri audijih s temi kiti. Po mojih izkusnjah delajo v bmwjih brez problemov. Za audije A3 sem pa slisal da se mnozicno to kvari.
poznam pa tud rešitev problema po polovični ceni, če bo kdo rabil. |
ehehehehehe . Pol če ti guma poči , je tudi xenon kit kriv ?? PA potem bi mogu jst že zamenjat 23 motorčkov . Jao , svašta _________________ Diesel Powa !!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Cheeby
Novinec

Pridružen: nedelja, 15.01.2006 13:20 objav: 21 Kraj: Ljubljana
|
|
Mene pa zanima zakaj je takšna razlika v ceni xenonskih luči če kupiš recimo za novega passata xenon luči kot dodatno opremo stanejo 1200€ če bi pa kupil kaixen recimo pa 200€.
V čem je v bistvu razlika?
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Cash
Mojster foruma

|
|
| No pri xenon luči kot dodatno opremo se ne štejejo samo žarnice in balasti ampak še razne pičkarij e, kot so sistem za avtomatsko uravnavanje luči, sistem za pranje luči itd. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ga-ma
Uporabnik

|
|
| APN je napisal: |
ehehehehehe . Pol če ti guma poči , je tudi xenon kit kriv ?? PA potem bi mogu jst že zamenjat 23 motorčkov . Jao , svašta |
ne bit preveč pameten če ne veš zakaj se gre.poklic na porsche slovenija pa vprasi kaksno navodilo so dali naokrog o xenon kitih pa audijih a3.
o raznih vplivih elektrovalovanja pa ti ne bom pisal ker si pokazal na kaksno IQ ravni si. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lumpy_
Mojster foruma

Pridružen: četrtek, 14.09.2006 23:51 objav: 2834 Kraj: Miklavž pri Mb
|
|
| ga-ma je napisal: |
ehehehehehe . Pol če ti guma poči , je tudi xenon kit kriv ?? PA potem bi mogu jst že zamenjat 23 motorčkov . Jao , svašta |
ne bit preveč pameten če ne veš zakaj se gre.poklic na porsche slovenija pa vprasi kaksno navodilo so dali naokrog o xenon kitih pa audijih a3.
o raznih vplivih elektrovalovanja pa ti ne bom pisal ker si pokazal na kaksno IQ ravni si. |
Ti dam čist prav, je blo že nekaj po forumih napisanega o tem, da so problem na novih avtih z nadgradnjo s xenon žarometi oz. kitom. Baje se more nekaj preprogramirat al neki šit. bzv vglavnem, zjebali so vse s tem. Hvalabogu še nimam problema s tem. _________________ Autobahnbomber Freude am fahren
  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DonFilipo
Uporabnik

Pridružen: petek, 22.10.2004 18:20 objav: 379 Kraj: 18S; 172W - najdi na karti
|
|
Btw, na Verovskovi ti celo "pod mizo" zmontirajo xenon kit. Celo v ceniku imas xenon kot dodatno opremo ali kot naknadno vgrajeno opremo. Cena je seveda razlicna, za to ti baje tudi dajo garnacijo (ampak samo v njihovem servisu)
Samo moras vprasati da bi meu "tisti cenejsi xenon" in ti pol to ponudijo. Res pa da pride brez pranja in AWLRa.
se se da zmenit. tudi servisi fusajo, samo da prodajajo! _________________ ---= LP Don =---
Impreza STi 330 SE
Vel Satis V6 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ga-ma
Uporabnik

|
|
| vem da fusajo, samo vecina naknadno vgrajenih ksenon kitov pa Audijev A3 se ne marata. poznam vsaj 10 primerov, ker smo jih nekaj tudi mi reševali v firmi. zaradi elektro motenj crkne elektronika v motorcku za brisalce ( naklucje pac) in nova taka zadeva pride 75 000 sit. tko da je bil moj post, bolj nasvet kot kaj drugega. oz mogoce nekaj v premislek pred montazo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
APN
Uporabnik

|
|
ga-ma , vrjetno vem več o EM valovanju pa o kitih , imam že 4 leta opravke z njimi . Pa tudi lastnikom A3 sem že montiral , pa glejga zlomka , nobenemu še ni kaj odpovedalo . Da o servisih ne govorimo . Kaj vse tam govorijo , nategujejo , menjajo , računajo .............. _________________ Diesel Powa !!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lumpy_
Mojster foruma

Pridružen: četrtek, 14.09.2006 23:51 objav: 2834 Kraj: Miklavž pri Mb
|
|
Tu je zdaj spet vpršanje, keri letniki so bli tile A3, da jim nič ni crknilo (še). Gre se za novejše avte. Tud na novem passatu bi naj bil problem.
Na VAG forumih je tud nekaj o tem napisano.
LP _________________ Autobahnbomber Freude am fahren
  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ga-ma
Uporabnik

|
|
| ga-ma , ........ |
jz sem ti povedal kaj se dogaja, smo mel ze 10 strank z istim problemom in vsi so mel cudezno par tednov, mesecev prej zmontiran xenon kit.
lahko ti pa pripeljem en audi A3 2.0 tdi letnik 2004, pa se sam prepričaš o tem,sam stroske ne bom jz kril.
jz sem sam povedal tisto kar vidim vsak dan v praksi.
sej da se zastopiva, meni dela xenon kit ze 3 leta pa je vse ql. doloceni avti pac imajo probleme. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dCi
Novinec

|
|
| Mene pa zanima, če je že kdo vgrajeval xenon kit v novega megana (letnik 2004). Ali so kakšne težave s priklopom in pritrditvijo balasta, glede na to da je dostop do žarnic skozi odprtino v koloteku in na skozi pokrov motorja... hvala |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
APN
Uporabnik

|
|
Lahko da se res kvarijo , verjetno je tudi odvisno od kita , kako je zmontiran , kje so balasti ....... Jaz pa res nisem imel nobenga primera , razen , ko je en balast bil že v štartu pokvarjen in se je pač zamenjal .
V meganu bi pa po moje bolj svetilo , če gledaš velikost leč in glede na to , da že navadne H7 žarnice svetijo zelo dobro . Da se pa na vsak avto zmontirat . _________________ Diesel Powa !!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
shelton
Uporabnik

|
|
| dCi je napisal: |
| Mene pa zanima, če je že kdo vgrajeval xenon kit v novega megana (letnik 2004). Ali so kakšne težave s priklopom in pritrditvijo balasta, glede na to da je dostop do žarnic skozi odprtino v koloteku in na skozi pokrov motorja... hvala |
Na Meganu 2004 se da vgradit kit. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne moreš dodajati novih tem v tem področju Ne moreš odgovarjati na teme v tem področju Ne moreš urejati svojih tem v tem področju Ne moreš brisati svojih tem v tem področju Ne moreš sodelovati v anketi v tem področju Lahko pripenjaš datoteke v tem področju Lahko prenašaš datoteke s področja
|
|