|
|
| Prejšnja tema :: Naslednja tema |
| avtor |
Sporočilo |
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Pridružen: nedelja, 03.09.2006 23:33 objav: 523 Kraj: Okolica MB
|
|
| pernat_b je napisal: |
uhh to pa je projekt!!! Upam da ti vse uspe naredit brez kakršnihkoli zapletov.... upam pa tud jaz da bom kdaj zapeljan v tej zverini : : |
Ja zdaj če si s ptuja, pol je tolko večja verjetnost. "Verjetnost" da boš zapeljen prej.:P |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Courage™
 Mojster foruma

Pridružen: petek, 14.11.2003 3:48 objav: 7218 Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!
|
|
Daj če te ne dobijo naroči še meni eno turbino  _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pernat_b
Stalni uporabnik

|
|
| Dejan_S2 je napisal: |
uhh to pa je projekt!!! Upam da ti vse uspe naredit brez kakršnihkoli zapletov.... upam pa tud jaz da bom kdaj zapeljan v tej zverini : : |
Ja zdaj če si s ptuja, pol je tolko večja verjetnost. "Verjetnost" da boš zapeljen prej.:P |
JEAH to sn htel čut kak pa naj zj spim? Zj bom pa tk al tk toto temo prečeso vsak dan 9999X pazi da ti nem še šo vsega na avto zmontirat  _________________ Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ArminLegenda
Stalni uporabnik

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dejan_S2
Stalni uporabnik

|
|
| Courage™ je napisal: |
Daj če te ne dobijo naroči še meni eno turbino  |
Z veseljem!
Bi jih res lahko ti tud nekaj dodal, to bi blo tapravo poleg tega izgleda.
Sem se dans malo nagledal zunaj na placu, jaz naprej oke pa nazaj.
btw. lahko pa probaš prvo mojo staro "gre do 310hp", zadost zaenkrat.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dejan_S2
Stalni uporabnik

|
|
JEAH to sn htel čut kak pa naj zj spim? Zj bom pa tk al tk toto temo prečeso vsak dan 9999X pazi da ti nem še šo vsega na avto zmontirat  |
No ja, samo da nebo javkanja pol. Ehh saj nebo panike.
Ampak že zdaj ko koga ki ni tak vajen T avtov zapeljem se da marsikaj slišat.... tak da...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ArminLegenda
Stalni uporabnik

|
|
Sam si legenda jebOte u enm tednu si naredu temo od 9 strani, to je tut dokaz kok smo ponosni ter navdušeni nad tem projektom. Kr tko naprej  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dejan_S2
Stalni uporabnik

|
|
In 166 odgovorov, ups 167 :P ter skoraj 6000 ogledov...
Saj ni važno, res me veseli da se vam zadeva dopade.
Bi bilo lepo ja če bi bil še kdo poleg mene ponosen, ker drugače je pri takih zadevah te faušije - nevoščljivosti "če lahko tak rečem" tako preveč v svetu.
Še 1x hvala vsem za sodelovanje.... in seveda vzpodbudne besede!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pugi

|
|
Bi bilo lepo ja če bi bil še kdo poleg mene ponosen, ker drugače je pri takih zadevah te faušije - nevoščljivosti "če lahko tak rečem" tako preveč v svetu.
Sj kle je foušija, sam zaenkrat je več tega, da vsak gleda na svojo korist in ti v rit leze, ker misli da ga boš pelal, pa še lah se bo pohvalu da te pozna
Teorijo zarote na stran, veš da se še najde folk k uživa nad tem ko vidi zverino indmejking. A beast is born  _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MALIJOHN
Uporabnik

|
|
Keep on good work . To je meni osebno všeč da maš pod pokrovom zgledno konjenico ne pa cel kup plastike na avtu pa nalepk avto pa nikamor. (razen OKUSNO stylanih avtomobilov)
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Courage™
 Mojster foruma

Pridružen: petek, 14.11.2003 3:48 objav: 7218 Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!
|
|
Daj če te ne dobijo naroči še meni eno turbino  |
Z veseljem!
Bi jih res lahko ti tud nekaj dodal, to bi blo tapravo poleg tega izgleda.
Sem se dans malo nagledal zunaj na placu, jaz naprej oke pa nazaj.
btw. lahko pa probaš prvo mojo staro "gre do 310hp", zadost zaenkrat.  |
Bi, z veseljem, samo meni nekak denarnica tega nea dopušča, ker tu pa se cene gibljejo krepko preko mojih zmogljivosti. Me pa itak pokličeš ko se bo to vkup šraufalo, da vletim firbcat.
310 HP na mojem bi zazgalo ja. Kolko mas ceno za T ? _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dejan_S2
Stalni uporabnik

|
|
| Pugi je napisal: |
Sj kle je foušija, sam zaenkrat je več tega, da vsak gleda na svojo korist in ti v rit leze, ker misli da ga boš pelal, pa še lah se bo pohvalu da te pozna
Teorijo zarote na stran, veš da se še najde folk k uživa nad tem ko vidi zverino indmejking. A beast is born  |
No ja, s tem se strinjam le pogojno.
Nisem mel sploh tistih v misli, ki samo »gledajo« in jim je pač zanimivo in bi se radi pač peljali enkrat….
Jaz sem mel bolj tiste v mislih, ki sami tunirajo svoje mašince in mi mislijo biti konkurenca.:P |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dejan_S2
Stalni uporabnik

|
|
Bi, z veseljem, samo meni nekak denarnica tega nea dopušča, ker tu pa se cene gibljejo krepko preko mojih zmogljivosti. Me pa itak pokličeš ko se bo to vkup šraufalo, da vletim firbcat.
310 HP na mojem bi zazgalo ja. Kolko mas ceno za T ? |
Tale moja serijska turbinca lepo gre in nič ne pokadi. Cene še nevem, ziher pa bo bolj simbolična, saj nemorš zaj za rabljeno stvar nevem kaj zahtevat.
Glede $$ nevem kak si, hehe… ampak naj omenim »na debato izpred par dni«, da kar tako s samo voljo ne gre kar tako takega tuninga delat z take povprečne plače recimo 200k, saj lahko ni blema, samo kak dolgo bi šparal za tak projekt to je pa drugo vprašanje – poleg ostalih mesečnih obveznosti, ki se kar naberejo.
Zdaj al morš met firmo, al pa delat v taki firmi ki omogoča »malo boljši« zaslužek v tujini, kot v mojem primeru. …Pa saj ti tak veš, zato pa si takrat napisal tisto, vem.
Drugače pa nevem, če bi se ti že res odločo, bi jaz na tvojem mestu dal raje nekaj novega gor, recimo nekaj takega ko je mel Cicero ko je mel 327hp al pa še malo večjo ribo (oz. polža).
Saj cene takih turbin niso potem tak hude, kot je bla moja, dobiš pa lepo konjenico, lahko nadpovprečno v SLO.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
leoCar
Poznavalec foruma

Pridružen: petek, 14.04.2006 11:13 objav: 1594 Kraj: prekmurje
|
|
Kako je pa pol vse skupaj s homologacijo, boš dal vpisat vse predelave in konjiče  _________________ BMW E46 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mick Jerry
Poznavalec foruma

Pridružen: sobota, 08.01.2005 21:41 objav: 1334 Kraj: okolica Lj.
|
|
| leoCar je napisal: |
Kako je pa pol vse skupaj s homologacijo, boš dal vpisat vse predelave in konjiče  |
LOL.
Najbrž da res ja. _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Dejan_S2
Stalni uporabnik

|
|
| leoCar je napisal: |
Kako je pa pol vse skupaj s homologacijo, boš dal vpisat vse predelave in konjiče  |
Seveda, vse bomo vpisali. :P
Malo morgen! Sem že spraševal ostale "tunerje" in ...tu nimaš kaj vpisat, razen kakšnega športnega filtra pa bolj zunanje stvari, kot sem temna stekla vpisal, pa felne z gumami recimo...
Ja drugače "po reglcah" bi mogo vpisat verjetno vse ja, samo nevem kdaj oz. kak bi to homologiral.
Razen vez seveda.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
leoCar
Poznavalec foruma

Pridružen: petek, 14.04.2006 11:13 objav: 1594 Kraj: prekmurje
|
|
Končno pa maš prav, saj nihče nebo opazil turbine ,ki je velika kot fusbal , in pa debelega IC-ja, ki bo gledal ispod odbijača
No upam za tebe da boš lahko tole pošast brez problemov spravil na cesto, saj veš kaki bebci so lahko ti na tehničnem  _________________ BMW E46 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berlingoman
Novinec

|
|
sej pol če te policaji dobijo pr 280
jim komot dokažeš,da to ni mogoče,
ker ta avtek ne gre tulk  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zoranwagen
 Mojster foruma

Pridružen: ponedeljek, 10.03.2003 0:28 objav: 2543 Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad
|
|
...prvo respekt za celo zadevo!
...men bi pa zanimalo kje in kake bate boš nabavu??? _________________ ...ne smem kar želim... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pugi

|
|
Dejan glede foušije sm se mal zajebaval Ni vse tko črno, čeprav se včasih zdi. _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne moreš dodajati novih tem v tem področju Ne moreš odgovarjati na teme v tem področju Ne moreš urejati svojih tem v tem področju Ne moreš brisati svojih tem v tem področju Ne moreš sodelovati v anketi v tem področju Lahko pripenjaš datoteke v tem področju Lahko prenašaš datoteke s področja
|
|