| Prejšnja tema :: Naslednja tema |
| avtor |
Sporočilo |
zoranwagen
 Mojster foruma

Pridružen: nedelja, 09.03.2003 23:28 objav: 2543 Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad
|
|
Kater rdeč RS2? A slovenski rekord ma ta auto? A hrvati so hitrejši? _________________ ...ne smem kar želim... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zoranwagen
 Mojster foruma

Pridružen: nedelja, 09.03.2003 23:28 objav: 2543 Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad
|
|
| jay je napisal: |
zoranwagen: jaz sem tebe imel za nekega poznavalca drag scene, pol pa neveš kdo je edi grubelič. To še moj foter ve....
al pa ti 1april škodil  |
pol pa tvoj foter več ve od mene
fulll se še enkrat opravičujem _________________ ...ne smem kar želim... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zoranwagen
 Mojster foruma

|
|
| naliM je napisal: |
| zoranwagen je napisal: |
| AudiFreak je napisal: |
A tale rs2-Edi Grubelič je peljal že kak drag? |
Ja, pa ne enega.  |
kolko pa jih je? 2? 3? |
Zoran, svečano ti podeljujem
za sarkazem.
LP,
Milan |
Milan hvala...pa saj nebi blo treba noooo _________________ ...ne smem kar želim... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zoranwagen
 Mojster foruma

|
|
| dr. Samo je napisal: |
| rs2 je napisal: |
Cena 42.000eur?
Za ves vložek, čas in znanje je to povsem primerna cena in ne se prosim sedaj obesit na to, da ne začnemo nepotrebno debato, kdo pa to naredi ceneje, ker ne zna narediti konkretno tega kar smo mi....
quote]
Mislim, da bo Dejan še dolgo lastnik te S2 in bo še marsikateri Drag odpeljal, ker za ta denar ne vrjamem da bo najdu kupca.
Mislim, da lahko trdim da tolk kok se vi spoznate na predelovanje se jst spoznam na prodajo redkosti in zaradi tega trdim da bo težka pri prodaji.
Spomnim se nekaj mesecev nazaj se je prodal Golf IV R32 tud nekje 750hp je bil na King of Europe. Avto so delali nam vsem znani Poljaki "VTG Team".
Prodajna cena 25.000eur.
Golf II R32 HGP bitrubo. Tvoj nasprotnik lani v finalu v Rijeki se je prodal letos marca.
Prodajna cena 20.000eur.
Najhitrejši evropski avto na sprednji pogon prav tako iz VTG delavnice je tud letos šel.
Prodajna cena 9.000eur
pa še bi lahko našteval. Žal so stroški, ki vrjamem da so bli v tej višini ali celo več v primerjavi z prodajno ceno velikokrat nesorazmerni. |
kateri je tisti za 9000 € ? |
Če mene vprašaš je to tale Civic:
http://videos.streetfire.net/video/Honda-Civic-Eurpean-FWD_188737.htm
Golf IV R32 BiTurbo je pa tale:
http://videos.streetfire.net/video/Golf-R32-Twin-Turbo-Drag_163327.htm
http://videos.streetfire.net/video/Golf-R32-Twin-Turbo-2008_190634.htm
Audija S2 pa upam da letos vidmo na kaksnih dragih  |
Točno o teh dveh avtih sm govoru...en je šel za 25k eur ta drug pa ua 9k eur _________________ ...ne smem kar želim... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
juhica
 Stalni uporabnik

|
|
skoda projekta, lastnik bo (ce bo hotel prodati zverino) zgubil en kup denarja verjetno... skoda... no mogoce se pa najde kdo ki bo nadaljeval zadevo...
da ne bom nove teme odpiral me samo informativno zanima kateri od novejsih vag motorjev je najbolj primeren za predelavo na 500-600 konjev za vsakdanjo uporabo. se pravi razmerje cena/vzdrzljivost... hvala!
juhica |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Slicker

Pridružen: petek, 23.07.2004 0:38 objav: 3876 Kraj: okolica Trebnjega
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zoranwagen
 Mojster foruma

|
|
prej R32 _________________ ...ne smem kar želim... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LaKi_
Novinec

|
|
Kak 2.7 T bi tut znal zdržat to konjenico (motor je iz S4) _________________ Težko je danes biti norec, kajti konkurenca je velika. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dominic
Uporabnik

|
|
ja, stara R32 ima potencial...pa se 4x4 mas...novih niso pohvalili... _________________ ..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dobek
Mojster foruma

|
|
zakon topic
laid back & enjoyin'  _________________
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
abbe
Mojster foruma

Pridružen: nedelja, 07.05.2006 19:48 objav: 4464 Kraj: Jesenice
|
|
@off. una civic sedan je kr neki.mislm kokr si jaz razlagam to je tko da se od rs2-ja avto da vozt so cesti,pa od dejana se bo tut lahko.docim ta honda je res samo za na drag.tko da ne spada sm.k je neuporabna cist.pa se res je narjena samo za naravnost.od dejana se bo pa tut skoz ovinke lahko vozu.
kar sm hotu povedat je to da se bo dal z audijm tut prepotentne mladenice dol metat po mestu pa na ac.z uno hondo se pa glih naus po ac vozu.
edit;mislm da je to tut zlo pomemben faktor pri ceni.da se da avto registrirat pa legalno vozt po cesti. _________________ Ni vse res kar napišem
Popravil je abbe dne, čet apr 02, 2009 2:12 pm, popravljal je 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jay
 Mojster foruma

|
|
se strinjam. tista honda vidi samo ravnino...
edijev audi pa vidi tud normalne ceste  _________________
2low4you 151dB @ 47Hz
again 2low4you
true to the source -->
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zoranwagen
 Mojster foruma

|
|
| abbe je napisal: |
@off. una civic sedan je kr neki.mislm kokr si jaz razlagam to je tko da se od rs2-ja avto da vozt so cesti,pa od dejana se bo tut lahko.docim ta honda je res samo za na drag.tko da ne spada sm.k je neuporabna cist.pa se res je narjena samo za naravnost.od dejana se bo pa tut skoz ovinke lahko vozu.
kar sm hotu povedat je to da se bo dal z audijm tut prepotentne mladenice dol metat po mestu pa na ac.z uno hondo se pa glih naus po ac vozu.
edit;mislm da je to tut zlo pomemben faktor pri ceni.da se da avto registrirat pa legalno vozt po cesti. |
Najhitrejši evropski avto na sprednji pogon...to je bistvo Honde
pa mal žaljiv si do Honde,kr neki mislim zamisli se kok dela, denarja, znanja je v tistem avtu...so pač avti delan sam za naravnost in drugačni...vsaka specializacija ma svoj davek
Dejanov avto se nikol v sanjah ne da "legalno" registrirat...si že bil kdaj na Homolomo? _________________ ...ne smem kar želim... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zoranwagen
 Mojster foruma

|
|
| jay je napisal: |
se strinjam. tista honda vidi samo ravnino...
edijev audi pa vidi tud normalne ceste  |
maš avte delane sam za normalne ceste...pa poskuste enga pravega Relijaša po ovinkasti cesti naspram avtom ki so delani za kej drugega...pa bo mel pol majn moči pa bo hudič
ne mešat telefonov pa likalnikov....vedno je vprašanje zakaj je bil avto delan in kok je v tej disciplini dober _________________ ...ne smem kar želim... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Prokarjon
 Uporabnik

|
|
Kot je rekel zoranwagen tisto legalno registrirano ne bi smelo biti. Vsaj v taki obliki ne. Kako je z a testom ne vem.
Kot drugo pa abbe, če mečeš prepotentne mladeniče "dol" si zelo verjetno tudi sam malo prepotenten, se ti ne zdi?!??! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
abbe
Mojster foruma

|
|
edit;mislm da je to tut zlo pomemben faktor pri ceni.da se da avto registrirat pa legalno vozt po cesti. |
pa mal žaljiv si do Honde,kr neki mislim zamisli se kok dela, denarja, znanja je v tistem avtu...so pač avti delan sam za naravnost in drugačni...vsaka specializacija ma svoj davek
Dejanov avto se nikol v sanjah ne da "legalno" registrirat...si že bil kdaj na Homolomo? |
nisem nic zaljiv do honde niti do tistih ki so ulozil trud in znanje v to.sam sanjam lahko otakem znanju.
hotel sem povedat da honda nekak ne spada sem kot primerjava za ceno (ker je "omejena")
no ce se ga ne da legalno registrirat se ga da nelegalno.honde niti nelegalno ne mores.
uglavnem hotu sem povedat da se da z dejanovim avtom vozt tut po cesti "normalno" z uno hondo se pa tut po cesti ne mores vozt. _________________ Ni vse res kar napišem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zoranwagen
 Mojster foruma

|
|
| Prokarjon je napisal: |
Kot je rekel zoranwagen tisto legalno registrirano ne bi smelo biti. Vsaj v taki obliki ne. Kako je z a testom ne vem.
Kot drugo pa abbe, če mečeš prepotentne mladeniče "dol" si zelo verjetno tudi sam malo prepotenten, se ti ne zdi?!??! |
Tisti, ki bi kupo avto za prepotentne mladeniče dol metat dvomim da ma 45k eur....mogoč se motim
Se spomnim, ko smo Velenjske R32 peljali vpisat novo moč...na homolomo je nastal večurni zsatoj pa so bli vsi TUV papirji zraven...tole homologirat pa je projekt resničen projekt...da se vse...recimo Milanov Twingo je tud "legal" ampak ta dva avta sta daaaallleeeččččč narazen _________________ ...ne smem kar želim... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zoranwagen
 Mojster foruma

|
|
Dejanov avto se nikol v sanjah ne da "legalno" registrirat...si že bil kdaj na Homolomo? |
nisem nic zaljiv do honde niti do tistih ki so ulozil trud in znanje v to.sam sanjam lahko otakem znanju.
hotel sem povedat da honda nekak ne spada sem kot primerjava za ceno (ker je "omejena")
no ce se ga ne da legalno registrirat se ga da nelegalno.honde niti nelegalno ne mores.
uglavnem hotu sem povedat da se da z dejanovim avtom vozt tut po cesti "normalno" z uno hondo se pa tut po cesti ne mores vozt. |
Dejan bo 100% regisriral avto sam ne po rehilcih rečmo.
zmotlo me je Honda je kr neki.
Honde nikol niti niso razmišljali registrirat, če pogledaš prave dragsterje se ne registrira...skor podobna bedarija kot če bi F1 montiral tablice...
Primerjava je bla zato dana, ker kok sm jest dejana razumel je bil poglavitni vzrok sestava avti dragi...maš pa una 2 Golfa za primerjava...Nemški Golf II R32 bt je bil legalno registriran in se poteguje za naslov najhitrejšega avta z tablicami-tako rekoč _________________ ...ne smem kar želim... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
abbe
Mojster foruma

|
|
@zoranwagen napisal sem ta civic sedan je kr neki.
to sem napisal v primerjaviz ostalimi avti ki si jih omenil.pa ne v taki primerjavi da je slabsa ali kar koli drugega.ampak v primerjavi glede na ceno za katero se je prodala.s tem sem hotel pac povedat da se je prodala tko poceni zato ker je narejena SAMO za drage.no sej un r 32 je tut pa dejanov ocitno tut(po tvojih besedah),ampak se da dejanov avto tut po cesti "legalno" vozt,pa r 32 tut pa mata zato vecjo prodajno ceno. _________________ Ni vse res kar napišem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zoranwagen
 Mojster foruma

|
|
@zoranwagen napisal sem ta civic sedan je kr neki.
to sem napisal v primerjaviz ostalimi avti ki si jih omenil.pa ne v taki primerjavi da je slabsa ali kar koli drugega.ampak v primerjavi glede na ceno za katero se je prodala.s tem sem hotel pac povedat da se je prodala tko poceni zato ker je narejena SAMO za drage.no sej un r 32 je tut pa dejanov ocitno tut(po tvojih besedah),ampak se da dejanov avto tut po cesti "legalno" vozt,pa r 32 tut pa mata zato vecjo prodajno ceno. |
ne se no šalit no...ker je sam za drage delan ima nižjo ceno kot pa če bi bil registriran...odločit se morš kaj bi rad mel najhitrejši avto...al hiter avto pa registriran...pri Hondi to ni važno a registrirana al ne...ampak čase ki jih je dosegla in bodoči kupec kok malo vzdrževanja bo mel... _________________ ...ne smem kar želim... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|