| Prejšnja tema :: Naslednja tema |
| avtor |
Sporočilo |
brejker
Novinec

Pridružen: nedelja, 04.01.2009 16:02 objav: 88 Kraj: KAMNIK: Podgorje
|
|
Živjo vsem skupaj En lep sončen pozdrav iz Kamnika Kakor ste opazili sem nov na forumu. Upam, da se bomo lahko sporazumevali med seboj in da nebo kakšnih nepotrebnih bisanj ali zaklepanj iz strani adminov in moderatorjev.
Vprašanje je sledeče:
Doma veliko predelujem in se ukvarjam več ali manj samo s stvarmi ki imajo bencinske hlape. Na polici me čaka Garett turbina za Avdija 1.9mašine. V roku dveh mesecev si mislim nabavit Justya mašino ima samo 1.0 ali 1.2 Če bi montiral to turbino gor?! Kako bi se to obneslo? Delovala bi kot nizkotlačna turbina (zaradi PREvelikosti) ??
Hvala za vse odgovore.
Matej Ogrinec
KAMNIK 1241
Podgorje 4.a |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
_B3yBo_
Mojster foruma

Pridružen: nedelja, 28.08.2005 18:21 objav: 3627 Kraj: vrhnika
|
|
predvidevam da je od dizla turbina tko da na bencinarju nebo delovalo _________________ No turbo, no fun! & no quattro no fun!
If you think my car is dirty, try spending a night with the driver |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
B3NZ0
Uporabnik

|
|
Dej ogrinc ne sanji :P hehe, pejt do taškarja ti bo znau svetovat, če je dau turbino na motor bo pa še teb na justyja namonteru :P Al pa boštija iz mekinj dobot, on je tut že ogromno s tem delal.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
brejker
Novinec

|
|
Benzoooo :P Pa da direkt tebe nabašm a?
Tažkar bo znou pomagat ja... Itq morm pa prej še $ dobit  _________________ Mi že ferg zaliva! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
brejker
Novinec

|
|
| _B3yBo_ je napisal: |
| predvidevam da je od dizla turbina tko da na bencinarju nebo delovalo |
A ni tko, da se dizlom Turbine vrtijo na manjših obratih? Če bi imel "bogo" mašinko na 3cilindre, bi neki že špilal? Sei ne gre se mi za nevem kakšne preformance_prou zaprau se mi gre sam za to: da ko odprem haubo, da se usak zapič v biggass turbino, + blow off da se me sliš  _________________ Mi že ferg zaliva! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
monster_d

Pridružen: ponedeljek, 24.06.2002 10:11 objav: 9784 Kraj: Ptuj
|
|
lol  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bigturbo
Stalni uporabnik

|
|
| brejker je napisal: |
| _B3yBo_ je napisal: |
| predvidevam da je od dizla turbina tko da na bencinarju nebo delovalo |
A ni tko, da se dizlom Turbine vrtijo na manjših obratih? Če bi imel "bogo" mašinko na 3cilindre, bi neki že špilal? Sei ne gre se mi za nevem kakšne preformance_prou zaprau se mi gre sam za to: da ko odprem haubo, da se usak zapič v biggass turbino, + blow off da se me sliš  |
 _________________ biturbo SKN Project CT3 50 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
el_diablo
Poznavalec foruma

Pridružen: četrtek, 24.05.2007 12:55 objav: 1574 Kraj: Gottschee
|
|
prou zaprau se mi gre sam za to: da ko odprem haubo, da se usak zapič v biggass turbino, + blow off da se me sliš  |
pol bo najhiterj pa najcenej,da jo samo položiš nekam pri motorju,pa en mejhen kompresorček kupš pa pihaš z njim pa bo za vidt in za slišat _________________ obstaja točka,na kateri drzno postane neumno... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
brejker
Novinec

|
|
Konkretnga odgovora pa ne premorete?! _________________ Mi že ferg zaliva! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Volvo-s60
Novinec

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
R 34 GT-R
Stalni uporabnik

Pridružen: nedelja, 06.05.2007 23:16 objav: 869 Kraj: ljubljana
|
|
Na reže, kot podkev, ne bo treba niti "havbe" odpirat  _________________ RiDe hArD |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sandek
Poznavalec foruma

Pridružen: četrtek, 19.01.2006 20:40 objav: 1074 Kraj: maribor-metropola
|
|
stari pa ti si legenda prvo napišeš da ti nebi moderatorji blisali objav ali zaklepali tem potem pa take bedarije pišeš  _________________ en klub-ena čast________nk maribor |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
brejker
Novinec

|
|
_Zakaj bi jih? Žalim nobenega, imam par vprašanj (na katere neveste kako bi odgovorili),... Vem pa tudi, da je vsak začetek na novem forumu nekaj drugega. Vsak forum je drugačen, vsak ima svoje scene_deite mi čas da se navadim malo. _________________ Mi že ferg zaliva! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sandek
Poznavalec foruma

Pridružen: četrtek, 19.01.2006 20:40 objav: 1074 Kraj: maribor-metropola
|
|
| _Zakaj bi jih? Žalim nobenega, imam par vprašanj (na katere neveste kako bi odgovorili),... Vem pa tudi, da je vsak začetek na novem forumu nekaj drugega. Vsak forum je drugačen, vsak ima svoje scene_deite mi čas da se navadim malo. |
zmenjeno  _________________ en klub-ena čast________nk maribor |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
M4rko
Uporabnik

|
|
to je po eni strani res.. pomoje na večina večjih forumih primanjkuje strpnosti do novih uporabnikov oz. članov _________________ Dodge Nitro 2.8 CRD
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
adis

Pridružen: torek, 30.01.2007 14:47 objav: 5885 Kraj: Ljubljana
|
|
@sandek: brez off-ov
@brejker: dobrodošel na a.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lancia hf
Poznavalec foruma

|
|
Montirati se jo vsekakor da v vsak avtomobil, samo potem tudi kajhitro kašno ojnico ali glavno gred odlomi. Drugače bi bilo pa zanimivo slišati kako Yusti žvižga med hišam. _________________ Lahko je hitro voziti, težje je hitro ustaviti ' '
Nafta za ogrevanje, plin za kuhanje, bencin za avtomobile' ' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
_B3yBo_
Mojster foruma

Pridružen: nedelja, 28.08.2005 18:21 objav: 3627 Kraj: vrhnika
|
|
| lancia hf je napisal: |
| Montirati se jo vsekakor da v vsak avtomobil, samo potem tudi kajhitro kašno ojnico ali glavno gred odlomi. Drugače bi bilo pa zanimivo slišati kako Yusti žvižga med hišam. |
mi pokazes bencinarja z dizelsko turbino _________________ No turbo, no fun! & no quattro no fun!
If you think my car is dirty, try spending a night with the driver |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lancia hf
Poznavalec foruma

|
|
Noja ravno z dizelsko turbino si nima kaj pomagat, saj dela čisto na drug način. _________________ Lahko je hitro voziti, težje je hitro ustaviti ' '
Nafta za ogrevanje, plin za kuhanje, bencin za avtomobile' ' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
brejker
Novinec

|
|
Sei vs popolnoma razumem. Na vseh forumih se najde začetnik ko je vs povn sebe a ko ugotovi, da si dela sam sebi škodo... mu je žal.
Nazaj na temo... Da delajo turbine na drugačen način? Dvomim!
Poglejte si tale link: http://www.zup-racing.com/forum/viewtopic.php?t=1458&postdays=0&postorder=asc&start=0
Speljal bi cevi ven proti haubi, da se turbina vidi. Le večja težava bo potem speljat izpuh nazaj dol in pod cel avto
p.s. Hvala za dobrodošlico  _________________ Mi že ferg zaliva!
Popravil je brejker dne, ned maj 23, 2010 3:56 pm, popravljal je 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|