| Prejšnja tema :: Naslednja tema |
| avtor |
Sporočilo |
sasa.ivanovic
Nov uporabnik

|
|
| zdravo rad bi da bi mi pomagali pri menjavi centralnega zaklepanja pri renaultu clio 2 l98.kupil sem prek bolhe komplet centralno zaklepanje.dobil sem modul plus 2 ključa.ker na cliotu že imam staro centralno zaklepanje na senzor pri ogledalu sem se odločil da bom kupil centralno na daljavo.toda glej ga šment ne najdem starega modula.in bi mi prou prišlo če vi mogoče veste kje bi to bilo.da ga zamenjam. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sasa.ivanovic
Nov uporabnik

|
|
| TO SO SLIKE NOVEGA CENTRALNEGA ZAKLEPANJA |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
cuteboy1988
Uporabnik

|
|
tud jaz sem kupil centralno zaklepanje prek bolhe za 40€, pa me je montaža prišla 140€ najboljše da enemu električarju pelješ, bo najboljše naredu,sam naj te račun ne šokira  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drot1625
Novinec

|
|
| A ti še deluje ta staro zaklepanje? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Blink-182-
Uporabnik

Pridružen: ponedeljek, 19.02.2007 21:54 objav: 302 Kraj: Škofja Loka
|
|
| cuteboy1988 je napisal: |
tud jaz sem kupil centralno zaklepanje prek bolhe za 40€, pa me je montaža prišla 140€ najboljše da enemu električarju pelješ, bo najboljše naredu,sam naj te račun ne šokira  |
Te je pa en oreng na*egnu  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tristan01
Poznavalec foruma

Pridružen: četrtek, 15.04.2004 18:28 objav: 1231 Kraj: Štajerska
|
|
| sasa.ivanovic je napisal: |
| zdravo rad bi da bi mi pomagali pri menjavi centralnega zaklepanja pri renaultu clio 2 l98.kupil sem prek bolhe komplet centralno zaklepanje.dobil sem modul plus 2 ključa.ker na cliotu že imam staro centralno zaklepanje na senzor pri ogledalu sem se odločil da bom kupil centralno na daljavo.toda glej ga šment ne najdem starega modula.in bi mi prou prišlo če vi mogoče veste kje bi to bilo.da ga zamenjam. |
Originalni modul centralnega zaklepanja je skrit za senzorjem (torej pri notranjem ogledalu). Če bi rad zamenjal sistem delovanja bo še najlažje tako, da na mesto obstoječega modula vežeš novega. Motorčki in ostalo bo ostalo serijsko, samo sprejem signala prevzame novi modul. Sodeč po velikosti novega modula bo treba narediti manjšo spremembo in sprejemnik skriti nekam v armaturko.
LP Tristan01 _________________ Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sasa.ivanovic
Nov uporabnik

|
|
| tristan01 je napisal: |
Originalni modul centralnega zaklepanja je skrit za senzorjem (torej pri notranjem ogledalu). Če bi rad zamenjal sistem delovanja bo še najlažje tako, da na mesto obstoječega modula vežeš novega. Motorčki in ostalo bo ostalo serijsko, samo sprejem signala prevzame novi modul. Sodeč po velikosti novega modula bo treba narediti manjšo spremembo in sprejemnik skriti nekam v armaturko.
LP Tristan01 |
misliš da je skrit tm al kaj.sej to sm tud hotu narest sm sm raj še uprašu za vsak slučaj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tristan01
Poznavalec foruma

Pridružen: četrtek, 15.04.2004 18:28 objav: 1231 Kraj: Štajerska
|
|
| tristan01 je napisal: |
LP Tristan01 |
misliš da je skrit tm al kaj.sej to sm tud hotu narest sm sm raj še uprašu za vsak slučaj. |
Senzor je sigurno tam notri, in je eno tiskano vezje veliko za cca dve šibični škatlici.
LP Tristan01 _________________ Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sasa.ivanovic
Nov uporabnik

|
|
| aha in to izklopim in uklopim ta novi modul |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
cuteboy1988
Uporabnik

|
|
| Blink-182- je napisal: |
ja misli si, kamorkol sm poklicu, je bla ista cena  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lisko

|
|
Heh pred petimi leti sem se spravil delat centralno v R5 v vsa 4 vrata. Ko sem začel se je zdelo simpl...nekje na sredini pa sem mislu vse zmetat nekam in dat nekomu magar 300 evrov sam da porihta....No na koncu je uspelo.....ampak nasljednjič bom resno premislu če se kaj takega sploh splača delat na kakem starem avtu. _________________
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
obcasnigledalec
Uporabnik

|
|
Montaža celotnega centralca ali samo monataža modula za daljinsko zaklepanje? Če je bila montaža celotnega sistema centralnega zaklepanja v avto z 4imi vrati, potem ni tako huda cena, je še zmeraj visoka, ampak tam za kakih 20-30€. Če je pa samo vezava modula za daljinsko zaklepanje na obstoječe centralno zaklepanje so te pa na suho in po dolgem nategnili. _________________ Zdaj že objavlam občasno |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
cuteboy1988
Uporabnik

|
|
| obcasnigledalec je napisal: |
Montaža celotnega centralca ali samo monataža modula za daljinsko zaklepanje? Če je bila montaža celotnega sistema centralnega zaklepanja v avto z 4imi vrati, potem ni tako huda cena, je še zmeraj visoka, ampak tam za kakih 20-30€. Če je pa samo vezava modula za daljinsko zaklepanje na obstoječe centralno zaklepanje so te pa na suho in po dolgem nategnili. |
avto ni mel daljinskega, tak da vse tapete dol pa kable vezat na modul....je blo velik dela! 20-30€ me prav zanima koga ti poznaš da bi za tolk naredu!Še menjava gum pride več, kar je cca 15 minut! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Trixi
Novinec

|
|
Nvn kom vozite sicer tole delat.. Men so takrat ko so še bli tolarji za 10.000SIT zmontiral komplet motorčke daljinsko pa vse... Sem najprej mislo sam, pa sem si kar premislil hitro ko sem mal pregledal kaj vse treba.. Pa še to je blo da so se uni 2 dni j.bal da so not dobili
BTW tko off topic.. Rad bi kupo daljinsko zaklepanje za svojga audija ker nima. Ma centralno tko da rabim samo modul ki stane 30e kar je nič.. Mogoče kdo ve kje to prklopim ma kake slikce al je že mogoče delal? Ma pa na zrak moj avto odpiranje.
Se opravičujem da sem si sposodu temo :P _________________ Cars are like strippers. They only work when you throw money at them. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
denko4
Uporabnik

Pridružen: petek, 04.09.2009 22:54 objav: 201 Kraj: dolenjske benetke
|
|
| Trixi je napisal: |
Nvn kom vozite sicer tole delat.. Men so takrat ko so še bli tolarji za 10.000SIT zmontiral komplet motorčke daljinsko pa vse... Sem najprej mislo sam, pa sem si kar premislil hitro ko sem mal pregledal kaj vse treba.. Pa še to je blo da so se uni 2 dni j.bal da so not dobili
BTW tko off topic.. Rad bi kupo daljinsko zaklepanje za svojga audija ker nima. Ma centralno tko da rabim samo modul ki stane 30e kar je nič.. Mogoče kdo ve kje to prklopim ma kake slikce al je že mogoče delal? Ma pa na zrak moj avto odpiranje.
Se opravičujem da sem si sposodu temo :P |
Jaz sem pred dvemi leti za Cliota kupil daljinčka in sprejemnik. Pa je imel zraven možnost tudi na zrak. Maš pa celotno vezavo zraven narisano.
Nič ni težko, če se le malo potrudiš in se upaš probat  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pebo
Nov uporabnik

|
|
ni nobena umetnost to naret le ce imas voljo . sem do sedaj ze v enih 16 avtomobilov montiral razlicnih znam in brez problema  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
abcabc [onemogočen] Pozor na uporabnika...

Pridružen: sobota, 17.01.2009 2:00 objav: 800 Kraj: Zahodna Slovenija
|
|
[quote="cuteboy1988"]tud jaz sem kupil centralno zaklepanje prek bolhe za 40€, pa me je montaža prišla 140€ :shock: najboljše da enemu električarju pelješ, bo najboljše naredu,sam naj te račun ne šokira :D[/quote]
Tolk si dal, tud jest mam CZ v pi*di, ampak če dam tolk bom ravno dal 1/3 vrednosti avta |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sinkov65
Novinec

|
|
Najbolj simpl varjanta, če maš centralno je da snemeš tapeto na voznikovih vratih. Pa maš pol glavni motorček pa najdeš kera dva kabla sta napajalna torej da dajeta 12V enkrat en enkrat drug ponavadi sta debelejša od ostalih, najbolj sigurno je pa merjenje. Tu cvikneš zaščitš pa vežeš gor nov modul. Dela preverjeno, jst sm taku že v 4 avtomobile zmonteru pa še do dons dela brez problema. Kar se pa tiče 140€ za montažo, če si že mel centralno ni on vleku nobenih kablov iz vsazga motorčka, ker ni potrebe ti rabš sm iz master motorčka potegnt kabl na modul pa vsa vrata laufajo ker jih itak un komandira. Če ti je pa napelvov motorčke pa kable pa vse je pa cena dokaj realna samo mogoče še zmeri mal visoka. Ni težku tu prklopt na obstoječe centralno sm si je pa treba eno dopoldne kr rezervirat al pa kakšen dan, če to delaš prvič. Če pa kdo nebo znov mu pa magari tut jst zvežm.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Roader_
Novinec

Pridružen: ponedeljek, 06.10.2008 19:05 objav: 30 Kraj: Slov. Konjice
|
|
sinkov65 @ kakšna je pa originalna vezava tega daljinskega modula? Imam namen kupit, pa me zanima če ima kdo navodila kako se priklopi, da vidim pred nakupom kako to zgleda tale tvoja vezava se ne sliši težka + sem imel že vrata narazen in vse, tako da bi to z lahkoto uredil, ampak me vseeno zanima še, kam bi se naj po pravilni vezavi to vezalo? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Trixi
Novinec

|
|
sinkov65 sem ravno gledal vezalne načrte. Tko kot si upiso je tud v navodilih
Mater pa da me kdo za to skasira 140E... Bomo nabavl pa zmonitaral mi to kar. Itaq sem hodo 5 let za štromarja tak da nebo problem
A mogoče veš še to.. Ko pritisneš tipko za prtljažnik da posebaj ven signal?
Ker jaz neb mel prtljažnih vrat exstra bi kar koristo to tipko na en timer pa da mi prižge pozicije na avtu.. Ker ponavad doma ko je tema stopim v neko blato pa da mi mal osvetli  _________________ Cars are like strippers. They only work when you throw money at them. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|