Novice

Kia Optima, nova atraktivna limuzina

Po petih letih od premierne predstavitve na avtomobilskem salonu v New Yorku se Kia na “kraj zločina” vrača z novo generacijo za znamko prelomnega modela Optima.

Kia je včeraj poskrbela za objavo prve fotografije nove generacije modela Optima, ki se bo javnosti premierno predstavil 1. aprila na avtomobilskem salonu v New Yorku.

Pred dnevi smo sicer že prikazali uvodne stilizirane skice, ki pa so kar daleč od končne izvedbe, kar pravzaprav niti ni presenetljivo. Trenutno lahko novo Optimo vidimo le s sprednjega dela, a se zdi, da zvesto sledi v Ženevi predstavljenemu konceptu Sportspace z novo interpretacijo “tigrovega nosa”.

Uradne informacije o modelu so zaenkrat še skope, v sporočilu za javnost so pri znamki zapisali: “Nova Optima bo obogatila svojo motorno ponudbo, kabina bo po novem še prostornejša, novinka pa bo predstavila premiumske pripomočke in številne tehnlogije, ki jih pri tej prestižni limuzini še nismo videli.”

Nova Optima naj bi na ceste zapeljala proti koncu letošnjega leta.

Avtomobilizem.com (Vir: Kia, Carscoops. Foto: Kia.)

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Kia Optima, nova atraktivna limuzina"


Firediver
9 leta 29 dni nazaj

Zaenkrat še premalo podatkov za “pljuvanje”. Sploh pa še ni objavljene neke oprijemljive cene..potem bo pa pokalo kot na fronti 🙂

Ivan36
9 leta 29 dni nazaj

Ajmo to novico malo popljuvati ?!

 
Ford S-MAX bo dobro založen z varnostnimi sistemi
Akrapovičeva tehnologija za brezžični nadzor glasnosti izpuha