Novice

Navdušujoč Kiin koncept SportSpace

Kia bo na avto salonu v Ženevi predstavila atraktivni koncept Sportspace, ki ga je napovedovala nedavno objavljena skrivnostna fotografija.

Sportspace prinaša obilico prostora, udobno vožnjo in brezskrben užitek za volanom. Kot pravijo pri Kii je Sportspace ”ustvarjen za dolge vožnje, namenjen hitrim potovanjem z maksimalnim udobjem in minimalnim stresom.”

Koncept je nastal v evropskem oblikovalskem studiu v Frankfurtu, pod njegov zapeljiv videz pa se je podpisal Gregory Guallaume, vodja oblikovanja za evropske modele. “Odločili smo se za dizajn, ki predstavlja povsem nov rod grand tourerjev – za aktivne ljudi, ki ob koncih tedna potrebujejo soliden prtljažnik, ampak ne v škodo vožnje s stilom, udobjem in športnimi elementi,” je dejal Guallaume.

Sportspace se ponaša z nameščenim ‘tigrovim nosom’, ki krasi  vse najnovejše Kiine modele, obenem pa ga odlikujejo nizke in preproste linije. Poleg drznega dizajna in dinamičnega videza nudi veliko mero udobja in zajeten prtljažni prostor.

Trenutno, razen uradnih fotografij, ni veliko znanega o pogonskemu sklopu, zagotovo pa bo vse jasno tretjega marca, ko bo lepotec uradno razkrit.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Kia.)

Mnenja uporabnikov

5 komentarjev za "Navdušujoč Kiin koncept SportSpace"


pskoda
9 leta 2 meseci nazaj

Saj KIA zna samo kolirat, ko je pa treba uresničit zadevo se pa ukaka in naredi j….

zoranv12
9 leta 2 meseci nazaj

kolikor vidim, je to rahlo photoshopan Alfa 159SW

Gosic
9 leta 2 meseci nazaj

… ko je nekaterim dejansko všeč, pa gre potem to zgolj za konceptno vozilo in nima potem nobene realne vrednosti ;)))

pskoda
9 leta 2 meseci nazaj

Koncepti so živa bedarija, ker potem ko gre avto v proizvodnjo je človek samo razočaran, ker vizualno nimata z konceptom skoraj nič skupnega

Firediver
9 leta 2 meseci nazaj

Sicer je zaenkrat samo koncept in slike so super, ampak ko vidim tako nizek avto na snegu me še bolj pozebe..

 
Znani kandidati za svetovni avto leta 2015
Mitsubishi v Ženevo z L200