Novice

Nov Renaultov salon v Slovenj Gradcu

Od petka je v slovenjgraški industrijski coni Pameče tudi formalno odprt Avtocenter Kralj – nov prodajni salon in uradni servis za vozila znamke Renault.

 

 

Avtocenter Kralj, podjetje Cast, d.o.o., je z mesecem oktobrom 2015 postal član pooblaščene prodajno-servisne mreže Renault.

V 135 kvadratnih metrov velikem salonu bodo predstavljali vozila znamke Renault, za njihovo vzdrževanje pa bo skrbela ekipa mojstrov v 142 kvadratnih metrov veliki servisni delavnici s štirimi mesti za servisiranje vozil. Dodatnih štirideset kvadratnih metrov bo namenjenih prodaji nadomestnih delov.

Avtocenter Kralj je opremljen v skladu z najnovejšimi standardi »Renault Store«, s katerimi se Renault še bolj osredotoča na sodobnega kupca. Ob sveži vizualni identiteti vozil, ki se je začela z novim Cliom, predstavlja koncept Renault Store eno od najbolj opaznih sprememb v zgodovini Renaultove prodajne mreže.

»Novi salon in servis Renault je za naše okolje pomembna pridobitev. Meni, moji družini in sodelavcem pa pomeni novo življenjsko prelomnico. Začetek sodelovanja z znamko Renault Avtocentru Kralj zagotavlja nov zagon in možnost za razvoj v današnji gospodarsko zahtevni situaciji. Verjamemo, da bomo zadovoljili sedanje in bodoče lastnike vozil Renault in tako prispevali k ugledu blagovne znamke Renault na Koroškem,« je na otvoritvi povedal direktor Aleš Kralj.

Avtomobilizem.com (Vir: Renault.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Proizvajalci avtomobilov prosijo za leto odloga v doseganju emisijskih standardov
Avtonomna vožnja à la Volvo