Novice

Nova spletna stran avtomobilizem.com

S kančkom nemira vam z današnjim dnem odpiramo vrata v svet nove podobe avtomobilizem.com. V tem trenutku nismo nič manj ponosni kot starši ob rojstvu otroka.

Nismo novopečeni starši in ne gre za prvorojenca. Po skoraj štirinajstih letih obstoja je prišel čas za do sedaj verjetno največjo prenovo, ki smo se je lotili od znotraj navzven. Pred vami je rezultat večmesečnega razvoja in usklajevanja funkcionalnosti in videza avtomobilizem.com s sodobnimi spletnimi trendi, s čimer smo nadgradili dosedanje bogate vsebine in izkušnje s foruma in portala z novicami. Upamo, da bo v novi generaciji tudi vam prirasel k srcu enako, kot je nam.

Nove strani so svetlejše, preglednejše in veliko bolj povezane, kot so bile do sedaj. Olajšano je branje vsebin, veliko bolje pa se na njih počutijo tudi fotografije, ki smo jim v zadnjih letih posvetili precej pozornosti.

Ker cenimo vaše mnenje, bomo veseli vsakega komentarja in morebitne pripombe, ki nam bodo pomagali najti in odpraviti še zadnje pomanjkljivosti ali nedoslednosti ter s tem izboljšati vaše zadovoljstvo ob vsakem obisku. Lahko jih zapišete pod ta članek ali v posebno forumsko temo.

Veseli bomo, če se boste na nove spletne strani podali še z uporabo svojih mobilnih naprav. Tudi na tem področju smo naredili velik korak naprej, saj vas čedalje več dostopa preko njih.

V nestrpnem pričakovanju prvih, pa tudi drugih odzivov vas lepo pozdravlja

ekipa avtomobilizem.com

Mnenja uporabnikov

15 komentarjev za "Nova spletna stran avtomobilizem.com"


xxl
8 leta 8 meseci nazaj

Zakaj se na pametnem telefonu ne morem prijaviti na a.com?Sprašuje me,če sem pozabil geslo.Zakaj se ne da povečati besedila in slik s drsenjem prstov po ekranu?

8 leta 8 meseci nazaj

Besedilo se zdaj da povečati. Za ostalo prosim poglej ZS. LPK

Ivan36
8 leta 8 meseci nazaj

Odličen je !

SnakeEye
8 leta 8 meseci nazaj

Bravo! Velik korak naprej.

DJ_MiheC
8 leta 8 meseci nazaj

Velik napredek, napram prejšnji strani. Pohvalno.

whitee
8 leta 8 meseci nazaj

Mi je zelo všeč, lepo pregledno vse skupaj. Prejšnja različica je bila kot nekakšen nedokončan izdelek.

 
Je jeklo še lahko konkurenčno aluminiju?
V Frankfurt bo pridrvela Opel Astra TCR