Novice

Predelava vozila odraža življenjski slog lastnika

Naj gre za potrebo ali hobi, predelave so med lastniki avtomobilov še vedno zanimiva tema. Podrobneje se ji bomo posvetili tudi pri nas, kjer bosta v forumski temi Strokovnjak svetuje našim bralcem z nasveti priskočila na pomoč izkušena mačka na tem področju, Aleks Humar in Florjan Rus, aktualna državna prvaka v reliju.

Aleksa Humarja in njegovega sovoznika Florjana Rusa smo bolje spoznali in podrobno spremljali v lanski reli sezoni, ko sta že tretjič zapored osvojila naslov državnega prvaka.

Pred dnevi smo se zopet zadrževali v idrijskih koncih, kjer smo si pred začetkom nove sezone med prvimi ogledali najnovejši Aleksov dirkalnik Renault Clio R3T.

Po izredno uspešnih treh temah ”Strokovnjak svetuje” lahko z zadovoljstvom in pričakovanjem zapišemo, da se nam tokrat z nasveti s področja predelave vozil pridružujeta poznavalca Aleks Humar in Florjan Rus, ki bosta odgovarjala na vaša vprašanja. Aleksa smo spoznali kot izredno marljivega in sposobnega človeka, njegove dolgoletne izkušnje in uspehi v dirkanju pa mu dajejo neprecenljivo znanje, ki ga bo delil tudi z nami.

Svoja vprašanja, povezana s tematiko predelave avtomobila, lahko zastavite v forumski temi, ki vam je enostavno dostopna na tej povezavi.

Ekipa avtomobilizem.com (Foto: Gašper Pirman.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Kaj najprej storite, ko sedete za volan?
Klic v sili od leta 2018 obvezna oprema avtomobilov