Novice

Toyotinemu Yarisu poletje prinaša prenovo

Več sloga in vsebine, so pri Toyoti označili obsežno poletno prenovo, ki čaka Yarisa. Osveženo oblikovanje, izboljšana notranjost in nadgrajena dinamika naj bi ga umestile med glavne akterje v natrpanem B segmentu.

Yaris prevzema drzne oblikovalske poteze malega Ayga, ki temeljijo na Toyotinih oblikovnih principih ‘Under Priority’ in ‘Keen Look’ s prepoznavno navzkrižno obliko, nameščeno okrog prednjega emblema znamke. Zadnji del bo dobil nov blok luči z LED tehniko, v zadnji odbijač bo nameščen difuzor, nekaj sprememb bo še na področju, kjer je nameščena registrska tablica.

Za večjo privlačnost modela so posegli tudi v njegovo notranjost, kjer želijo povečati občutek prostornosti in dinamike, nivoja kvalitete in razširiti izbiro na področju barvnih kombinacij in opreme.

Pod pločevino so optimirali vzmetenje za izboljšano udobje in krmiljenje ter zmanjšali nivo hrupa. Ponudba pogonov še vedno vključuje bencinska motorja 1.0L ter 1.3L, dizelski motor 1.4D-4D ter hibridni pogon, ki ga vidijo kot njegovo edinstveno prednost v tem segmentu.

Avtomobilizem.com (Vir: Toyota)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Kia na salonu v Pekingu predstavlja novi koncept K4
Volkswagen Golf R400 gre v proizvodnjo

Več vsebin

Novice

Toyota bo izdelovala kompaktni terenec C-HR v Turčiji