Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
herdarko
Nov uporabnik

Kraj: Haloze

Re: DAB+ avtoradio

Napisal/-a herdarko Pe feb 27, 2026 8:42 am

Če administracija to dovoli, potem pa OK. Sem zaključil.

HitriZajcek
Novinec

Napisal/-a HitriZajcek So feb 28, 2026 5:57 pm

McLaren je napisal/-a:Jst ne vem kaka pricakovanja mas ti od foruma ki ze zadnjih 15 let pocasi umira? Pa o kakih 24h urah ti govoris? Kot da je kdo komu kaj dolzen. A si mu ti kako pomagal? Po tvojih objavah vidim da ne, tako da ne vem kaj sanjas. j*** ga, folka ni na forumu, zato tud znanja ni.

Ce se hoces online o temi kot je DAB+ pogovarjat, pejt na Reddit ( https://www.reddit.com/r/radio/ ) in v linkanem subbreditu postavljaj vprasanja. Sem preprican da bos v 24h urah dobil vsaj en odgovor. Samo mors znat anglesko.

Drgac mi je pa zelo smesno brat tvoje objave...ampak bom rajsi zaklucu s tabo. Uzivaj v pogovarjanju s samim sabo.

Če ljudi ni, je en od možnih razlogov za to tudi tak odnos ("pojdi stran s tega foruma na Reddit"). A ne bi raje pustil temo pri miru, če tebe konkretno ne zanima, ostali se pa po svoje odločijo kako in kaj?

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne mar 01, 2026 6:56 am

Nisem ga posiljal stran iz foruma, samo napotil sem ga nekam kjer bo verjetno odgovore dobil takoj, tako kot pričakuje.
Na živce mi pa gre k se neki filozofira in je kao odprt za debate ampak ko nekdo napise nekaj kar mu ni vsec takoj nazaj pise pasivno agresivne romane.

Uporabniški avatar
herdarko
Nov uporabnik

Napisal/-a herdarko Po mar 02, 2026 2:11 pm

Še enkrat. Vse je kriva administracija, da dovoli takšen način komuniciranja.
Še enkrat. Mene nimaš kam pošiljati, da dobim kakršen koli odgovor, ker odgovorov nisem iskal ali zahteval tukaj na forumu. Še enkrat, slabo bereš. In še enkrat, pisal sem samo tisto, kar vidim na displeju. To so za tebe seveda "filozofske" teme, katerimi nisi kos. Nisi razgledan in nisi mogel niti slediti zadevi, za razliko od drugih. In zato ti je vse skupaj šlo (in ti še vedno gre) na k. Ne moreš se pomirit z dejstvom, da ni glih vse po tvojem okusu. Če tega ne maraš, zaobidi.

A tako lepo si začel. Pa ne morem dojet, kaj se ti je obrnilo v glavi.

McLaren je napisal/-a:Pomoje zato ker vecina ljudi v avtu poslusa Spotify in le redki se poslusajo radio. Sem bil dolgo casa tudi sam tak ampak vse bolj in bolj poslusam radio, na primer avstrijske Klassik Radio, 88.6, Pirate in City Jazz. Prav pase

Še enkrat, pisal sem proizvajalcem, prodajalcem in serviserjem, da je DAB+ slabo implementiran v avtoradio. Eni so rajši bili tiho, nekateri pa so krivdo naslavljali na radijske postaje, ki kao ne opravljajo svoje delo oz. ne ažurirajo podatke, ali celo da ne pošiljajo logo po zraku. Zato, še enkrat, ne bluzi brez veze. Logoti se v avto ne pošiljajo po zraku. Pač v avtu so na PI kodo tovarniško nalimani. In če se koda spremeni ni logota, oz. če staro kodo uporablja nov program ... je pač star logo, kot je razvidno iz primera Radio Best FM/ Radio Pohorje. In dost debate o tem. Sem slikovno pokazal nekaj primerov, iz katerih je vse jasno, kot beli dan.

Še enkrat, vsako debato, ki gre v napačno smer, takoj argumentirano prekinjam, posebej takšne, ki omenjajo DAB iz leta 1994, kar nima nobene zveze s tematiko. Ne vem če je v konkretnem primeru šlo za neznanje, nasprotno, sem globoko prepričan, da se je na drugi strani skušalo spraviti v slabo luč mene osebno in na splošno delovanje sistema DAB+ v avtu, kar je s strani dotičnega bilo zelo nespretno plasirano in je sedaj rajši tiho. Ti pa kar naprej nabijaš nebuloze. Prekini že enkrat. Povratka ni več.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Po mar 02, 2026 3:34 pm

:lol: :lol: :lol:
Spet si me nasmejal...Pa sem mislu da si zakljucu, vsaj tako si zapisal ampak je pr teb vedno "se enkrat" :lol:

Za vsa tvoja vprasanja in probleme se obrni na: https://www.psih-klinika.si/ Mislim da ti drugo vec ne more pomagat.

Uporabniški avatar
herdarko
Nov uporabnik

Napisal/-a herdarko Po mar 02, 2026 3:45 pm

Pišem resno in argumentirano. Ti pa nimaš niti malo karakterja, da mi argumentirano odgovoriš. Na žalost. Zato je forum na takšnih vejah.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Po mar 02, 2026 4:16 pm

Ooo, jokas o nivoju foruma, pa poglejmo kaksen nivo ti prineses? Spodaj je samo nekaj primerov tvoje nesramnosti, zvisenosti in prikaz viskogea ega ki ga imas. In to je samo hiter povzetek tvojega tona ki ga uporabljas.
Slabo bereš in totalno si zgrešil
Kot je razvidno, a ti tega ne veš in ne razumeš...
Nisi razgledan in nisi mogel niti slediti zadevi, za razliko od drugih
Ti pa nič ali zelo slabo bereš. Žal.
Valjda vem kaj pišem
To so za tebe seveda 'filozofske' teme, katerimi nisi kos.
Ti pa si se ujel v past in sedaj bi rad z nakladanjem mene spravil v slabo luč.
Alo!
Upam si trditi, da niti sprejemnika nimaš v avtu. Valjda vem kaj pišem. A pišem zgodbe.
Evo a je dovolj argumentirano zakaj se nobenemu ne da ukvarjat s tabo?

Uporabniški avatar
herdarko
Nov uporabnik

Napisal/-a herdarko Po mar 02, 2026 4:23 pm

Na trg je prišla nova oblika McLarenovih vozil.

https://www.youtube.com/watch?v=qoq38BL5wFc
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov