Še enkrat. Vse je kriva administracija, da dovoli takšen način komuniciranja.
Še enkrat. Mene nimaš kam pošiljati, da dobim kakršen koli odgovor, ker odgovorov nisem iskal ali zahteval tukaj na forumu. Še enkrat, slabo bereš. In še enkrat, pisal sem samo tisto, kar vidim na displeju. To so za tebe seveda "filozofske" teme, katerimi nisi kos. Nisi razgledan in nisi mogel niti slediti zadevi, za razliko od drugih. In zato ti je vse skupaj šlo (in ti še vedno gre) na k. Ne moreš se pomirit z dejstvom, da ni glih vse po tvojem okusu. Če tega ne maraš, zaobidi.
A tako lepo si začel. Pa ne morem dojet, kaj se ti je obrnilo v glavi.
McLaren je napisal/-a:Pomoje zato ker vecina ljudi v avtu poslusa Spotify in le redki se poslusajo radio. Sem bil dolgo casa tudi sam tak ampak vse bolj in bolj poslusam radio, na primer avstrijske Klassik Radio, 88.6, Pirate in City Jazz. Prav pase
Še enkrat, pisal sem proizvajalcem, prodajalcem in serviserjem, da je DAB+ slabo implementiran v avtoradio. Eni so rajši bili tiho, nekateri pa so krivdo naslavljali na radijske postaje, ki kao ne opravljajo svoje delo oz. ne ažurirajo podatke, ali celo da ne pošiljajo logo po zraku. Zato, še enkrat, ne bluzi brez veze. Logoti se v avto ne pošiljajo po zraku. Pač v avtu so na PI kodo tovarniško nalimani. In če se koda spremeni ni logota, oz. če staro kodo uporablja nov program ... je pač star logo, kot je razvidno iz primera Radio Best FM/ Radio Pohorje. In dost debate o tem. Sem slikovno pokazal nekaj primerov, iz katerih je vse jasno, kot beli dan.
Še enkrat, vsako debato, ki gre v napačno smer, takoj argumentirano prekinjam, posebej takšne, ki omenjajo DAB iz leta 1994, kar nima nobene zveze s tematiko. Ne vem če je v konkretnem primeru šlo za neznanje, nasprotno, sem globoko prepričan, da se je na drugi strani skušalo spraviti v slabo luč mene osebno in na splošno delovanje sistema DAB+ v avtu, kar je s strani dotičnega bilo zelo nespretno plasirano in je sedaj rajši tiho. Ti pa kar naprej nabijaš nebuloze. Prekini že enkrat. Povratka ni več.