TadejM je napisal/-a:Sledila je prijava policiji za poizkus goljufije. Urad za varstvo potrošnikov ni pristojen ker ni bilo oškodovanca (ni bilo transakcije), tržna inšpekcija je pa za podjetja (so me naslovili na policijo).
bostjannn je napisal/-a:Pozdravljeni
Par dni nazaj, sem zaaral avto v privat avtohiši, seveda sem hotel preveriti v avtologu ampak ni bilo vpisov, ker je avto Avstrijiski in se ni bil registriran v slo. Nekaj mi ni dalo miru in sem preko spleta prišel do e-servisne tega avta, kjer pa sem videl da je že avto leta 2021 imel 188.000 km ( prodaja se s 150k) torej jih ima sedaj sigurno 250k+ realno pa kdo ve... Torej avto je zaenkrat samo zaaran, seveda ga mislim vrniti. Kako naj postopam , da ne bom osmodovan in da mi vrne aro? Ker avto ni tak , kot mi je bil predstavljen. Bom razkril kdo in kaj se gre, ko rešimo zadevo, zaenkrat naj ostane anonimno. Hvala za nasvete
thunderbolt je napisal/-a:Bos zraven, ko bodo delali servis, da ne bo tako kot kilometri - nerealen? Jaz tudi mislim, da to ni najboljsi deal. Na avto s toliko kilometri bi moral ponuditi vsaj 20-30% popusta, kolikor bi bila realna trzna vrednost.
Kristjan123 je napisal/-a:Zadeva se je toliko dobro prijela, da so imeli celo dogovorjena frazo v komunikaciji med prodajalcem in serviserji ko je tak avto prišel v servis da so serviserji vedeli da je samo listek za izpolnit men pa s krpo obrisat zunanjost oljnega filtra.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov