Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

mmato
Nov uporabnik

Re: Nakup karavana

Napisal/-a mmato Pe jan 30, 2026 5:46 am

kiki13 je napisal/-a:Sam sem gledal tudi leona z enako opremo, kot ti, starega tri leta - cena je bila okrog 22.000 e.
Prav tako sem gledal oktavije, stare tri, štiri leta - cena od 20.000 in gor, vse uvoz. Slovenskega porekla so bili okrog 25.000, novi preko 30.000. Podobna zgodba je pri golfu karavanu.
Lansko pomlad mi je v oko padel focus karavan, cene so bile takrat za active opremo okrog 23.000 evrov.

Ker pa gredo focusi iz prodaje, so jih konkretno znižali. Sam sem pred tremi meseci za st-line opremo focusa karavana dal 20.900. S financiranjem na fiksno obrestno mero (nlb lease&go), me bo avto, ko ga v celoti odplačam, stal 23.000 (dobil še vinjeto ter dve zimski gumi, dve pa sem moral plačati).

Samo v razmislek: gotovinski del kupnine, ki ti ostane, ker vzameš financiranje, lahko vložiš kam drugam.

Od tega Eda Jagodiča iz zg. linka si kupil al si ti Edo Jagodič?

D3ryc
Nov uporabnik

Napisal/-a D3ryc Pe jan 30, 2026 3:32 pm

Ja sedaj so akcije sem tudi sam vzel focusa ker je nov bil za skoraj isto ceno kot 4-5 let stara Octavia... Seveda midva sma vzela z več opreme in avtomatika ter močnejšo mašino za malo več kot kiki13. Avto se fantastično vozi

Uporabniški avatar
kiki13
Novinec

Napisal/-a kiki13 Pe jan 30, 2026 3:54 pm

mmato je napisal/-a:
kiki13 je napisal/-a:Sam sem gledal tudi leona z enako opremo, kot ti, starega tri leta - cena je bila okrog 22.000 e.
Prav tako sem gledal oktavije, stare tri, štiri leta - cena od 20.000 in gor, vse uvoz. Slovenskega porekla so bili okrog 25.000, novi preko 30.000. Podobna zgodba je pri golfu karavanu.
Lansko pomlad mi je v oko padel focus karavan, cene so bile takrat za active opremo okrog 23.000 evrov.

Ker pa gredo focusi iz prodaje, so jih konkretno znižali. Sam sem pred tremi meseci za st-line opremo focusa karavana dal 20.900. S financiranjem na fiksno obrestno mero (nlb lease&go), me bo avto, ko ga v celoti odplačam, stal 23.000 (dobil še vinjeto ter dve zimski gumi, dve pa sem moral plačati).

Samo v razmislek: gotovinski del kupnine, ki ti ostane, ker vzameš financiranje, lahko vložiš kam drugam.

Od tega Eda Jagodiča iz zg. linka si kupil al si ti Edo Jagodič?

Misliš da ima Edo čas za forume?!?

Vzel sem ga v Murski Soboti, saj mi je dosti bližje in ga bom tam tudi servisiral.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov