MORDOR je napisal/-a:Tako je . Zimske gume niso obvezne kar smo na praktičnem primeru videli kako to izgleda v Ljubljani ko je zapadel sneg.
mnmn je napisal/-a:Trgovec nima pri temu nič. Ko ti plačaš avto in ga registriraš je avto tvoj in ga nima pravico zadrževati. Ker kaj če pripelješ avto na servis, ti ga potem ne bodo več vrnili, ker nimaš zimskih gum? Trgovec ni policaj, da bi imel to pravico.
moj-avto je napisal/-a:
Torej gre za to, da želi prodati zimske gume.
moj-avto je napisal/-a:Meni je vse čudno in sumljivo. Da ni kaj narobe z avtomobilom???? Po pogodbi bi moral že dobiti vozilo, tako da odstopam od pogodbe-nakupa.
boštjan_01 je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Meni je vse čudno in sumljivo. Da ni kaj narobe z avtomobilom???? Po pogodbi bi moral že dobiti vozilo, tako da odstopam od pogodbe-nakupa.
Ne razumem. Trgovec ima avto v trgovini in ga noče predat? Kaj ima od tega? Si avto videl?
Drugače je pri nas čisto normalno, da se zamuja z dogovorjenimi roki. Če avta še ni, ga pač ni. Pogosto ni trgovec kriv.
RUNAČ je napisal/-a:Tole vse skupaj je malo čudno. V ožji družini se je pred dvema letoma v mesecu februarju prevzel nov avto. Iz avtohiše se ga je odpeljalo na letnih gumah in z verigami v prtljažniku.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 10 gostov