Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

AssKicker
Stalni uporabnik

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a AssKicker Pe okt 03, 2025 7:17 am

Zmenjeni so bili za nekih 250 eur. Na koncu je zahteval zgoraj napisano vsoto, ter brez možnosti plačila s kartico. Ta tip je res pokvarjen, čisti podn od človeka

klemenden
Nov uporabnik

Napisal/-a klemenden Pe okt 03, 2025 7:48 am

Verjetno še ena izmed podobnih zgodb: https://www.zurnal24.si/avto/dars-okvar ... rov-446395

Dohc26
Nov uporabnik

Re: Nategatorji.POZOR: izogibajte se ENN AVTO,

Napisal/-a Dohc26 So maj 02, 2026 10:55 am

:evil: čim bolj daleč stran od Enn avta, Dragomelj pri Domžalah , kupuje avte za razgradnjo in na vsakega nabije 1000 EUR, laže, nateguje, doživel na lastni koži zaradi naivnosti

Dohc26
Nov uporabnik

Re: Nategatorji !!!! ENN avto Dragomelj pri Domžalah, pozor,

Napisal/-a Dohc26 So maj 02, 2026 9:36 pm

:-P :evil: ENN avto, Dragomelj pri Domžalah, na avte za razgradnjo nabije 1000eur in laže, zavaja, goljufa, zaradi naivnosti izkusil na lastni koži in denarnici, ko sem mu povedal kak avto je prodal pri oglasu , kjer je pisalo Varen nakup, vozilo strokovno pregledano, mi je rekel da ga lahko tozim, uspel pa ne bom, z avtom nisem prispel do doma, takoj sem imel 1360eur stroškov da sem ga spravil v pogon, čimbolj daleč stran od ENN avta, tem bolje za vas

Sjee
Novinec

Kraj: Trojane

Re: Nategatorji !!!! DEGAS servis

Napisal/-a Sjee Po maj 04, 2026 11:11 am

DEGAS avtoservis, tja sem pripeljal avto na odstranitev DPF filtra in EGR ventila. Izkazalo se je da mapa ni ustrezno popravljena in niso usposobljeni za takšne podvige. Problem so potem rešili drugje, odziv na reklamacijo pa je bil primitiven in žaljiv. Odsvetujem obisk in priporočam obvoz.

AssKicker
Stalni uporabnik

Napisal/-a AssKicker Po maj 04, 2026 11:13 am

Jest mam pa z Dejanom dobre izkušnje. Nobenga problema, zmer narejeno tako kot je bilo vnaprej dogovorjeno.

naivnež
Nov uporabnik

Re: Nategatorji !!!! Poligon 66

Napisal/-a naivnež Če maj 07, 2026 6:32 pm

Oglašujejo avtomobil (Renault Kadjar ) kot nekaramboliran. Zahteva aro. Obljublja, da bo opravil servis pred prodajo. Po preverjanju zgodovine avta ugotoviš, da je bil avto konkretno poškodovan- spredaj, cel bok, streha, zavorni sistem. Naenkrat servisa ni bilo potrebno narediti, o poškodbah nič ne ve. Are seveda ne vrne, čeprav je z zavajajočim oglaševanjem on kršil pogodbo. Oglas ponovno na Avtonetu - seveda avto nikoli ni bil poškodovan. Spletna stran naenkrat ni dosegljiva, da ne moreš napisati mnenja o avtohiši. Izogibajte se jih v velikem loku.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov