Stran 1 od 1

Kaj si mislite o servisiranju avta na AMZS?

Objavljeno: To avg 20, 2019 5:28 pm
Napisal/-a Rebelyell
Živjo,

sem iskal po arhivu, a nič pametnega našel. Zanima me, ali ima kdo kake izkušnje s servisiranjem avta na AMZS v Ljubljani (redni servisi)? Sprašujem, ker sem član, a tam še nisem nikoli delal rednega servisa.

Gre za to, da je pred mano veliki servis na 200.000 (+ menjava jermena) na VAG 2.0 TDI letnik 2013. Do zdaj sem servisiral pri pooblaščencih, ampak so postali zlatarji, zato iščem alternativo. Najpomembneje mi je, da je delo kakovostno opravljeno in da je cena poštena (ni treba, da je ravno do centa najceneje, hočem pa poštenje in zanesljivost).

Če AMZS odpade, kakšne so še dobre alternative v ljubljanskem bazenu? Servicemaxx v BTC?

lp

Re: Kaj si mislite o servisiranju avta na AMZS?

Objavljeno: Sr avg 21, 2019 9:31 am
Napisal/-a srcnik
V ljubljani so še popoldanci zlatarji, tako da veliko sreče ;)

Imam pa občutek, da je amzs tudi precej drag, kljub popustom... Najbolje pa da greš tja, če ti lahko naredijo predračun.

Re: Kaj si mislite o servisiranju avta na AMZS?

Objavljeno: Sr avg 21, 2019 9:54 am
Napisal/-a limas
Poiščeš mehanika izven AC obroča. Res je, da so tudi nepoonlaščenci nesramno dragi. Glede konkretnih predlogov, poišči podobne teme na forumu. Vedno podaš specifikacijo del na podlagi VIN in dobiš predračun.

Re: Kaj si mislite o servisiranju avta na AMZS?

Objavljeno: Sr avg 21, 2019 12:45 pm
Napisal/-a coco66
Ja to je pa ratal velik problem pri nas v Sloveniji, za avto se že zbere tistih 10000-15000 eur ,potem pa 600 eur ni od nikoder za servis.Glavno da je vw 20tdi.

Re: Kaj si mislite o servisiranju avta na AMZS?

Objavljeno: Sr avg 21, 2019 12:55 pm
Napisal/-a emozul
Cocco, pojdi še malo dopust.

Re: Kaj si mislite o servisiranju avta na AMZS?

Objavljeno: Sr avg 21, 2019 1:16 pm
Napisal/-a Firediver
Servisi so na podeželju cenejši, v mestu je pač splošno višji standard.
Če živiš v mestu in ne folgaš višjega standarda je pa je.ba. Dve rešitvi: Višja plača ali/in premik na podeželje.

Re: Kaj si mislite o servisiranju avta na AMZS?

Objavljeno: Sr avg 21, 2019 1:44 pm
Napisal/-a PogachnyK
Osebno sem velikokrat dobil cenejšo storitev v "centru" kot pa na obrobju, tako da ne vem, kje vam te ideje, da je na podeželju ful cenejše? Že zaradi konkurence se marsikaj pozna.

Že optika je bila ko sem rabil na jetcomercu (ki je 1km od Prešerca) 25e...

Re: Kaj si mislite o servisiranju avta na AMZS?

Objavljeno: Sr avg 21, 2019 2:32 pm
Napisal/-a TihaVoda
Moje izkušnje z AMZS (sicer ne v Lj) so, da so ok za osnovne stvari, ko je kaj bolj zapletenega, pa jim zmanjka znanja in izkušenj in se takšnih stvari raje niti ne lotijo.

Imajo sicer nekaj dobrih mojstrov, ki se res potrudijo in obvladajo (na mojem koncu za optiko in vulkanizerstvo) in za te stvari vedno vozim avte tja. Za druge stvari pa raje drugam.

Kar se cen tiče, je njihova mehanična ura kar draga. S članstvom prideš na 'normalno' ceno, kot jo imajo nepooblaščenci.

Sicer bi jaz na tvojem mestu vprašal še na različne pooblaščence, včasih imajo akcije za avtomobile starejše od določenega letnika in so lahko zelo konkurenčni.

Re: Kaj si mislite o servisiranju avta na AMZS?

Objavljeno: So avg 24, 2019 4:33 pm
Napisal/-a D12J12
Da še napišem svoje izkušnje s servisiranjem na AMZSju in sicer v Kranju. Vse se je začelo okoli 2014, ko moj takratni popoldanec ni upošteval mojih navodil in sva po hitrem postopku zaključila dolgoletno sodelovanje. Takrat sem se obrnil na AMZS, v začetku je bilo nekaj negodovanja, ampak smo hitro prišli do spoznanja, da imam jaz želje in €€, oni so pa tam da mi ustrežejo. Do danes sodelujemo brez problema, rešili smo vse težave, zahvaljujoč tudi mehaniku, ki je prišel od pooblaščenca za Citroene. Glede na odnos in koliko mi gredo na roko mi je padla sekira v med.

Re: Kaj si mislite o servisiranju avta na AMZS?

Objavljeno: So avg 24, 2019 9:12 pm
Napisal/-a titanius
Jp, tisti mojster s Citrota je odlicen.