Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Jenc0
Nov uporabnik

Najem avta mesec

Napisal/-a Jenc0 So jan 24, 2026 1:33 pm

Zdravo,
Ker rabim premostitev za svoj avto, razmisljam da bi najel nekaj za en mesec.
Ali je opcija da ti ga kdo privatno posodi, pa se pač zmeniš za en keš.

Klical sem naokoli po uradnih rentih bolj in manj znanih začne se pri nekih cenah ki men mal presegajo, pa me zanima če kdo pozna koga, ki pozna koga, ki oddaja, pa je okolica gorenjska in Lj podobno.
Hvala

Komisar Korozije
Nov uporabnik

Re: Najem avta mesec

Napisal/-a Komisar Korozije So jan 24, 2026 4:42 pm

Europcar ima občasno smešno nizke cene za najem, ki traja vsaj nekaj tednov. Kolega je dobil že parkrat, ne spomnim se točno, ampak kot da bi rekel okoli 200€ na mesec. Nisem mogel verjeti pa mi je pokazal pogodbo. Je pa zelo odvisno kakšen termin, sem parkrat pogledal iz firbca pa je bilo večinoma jurja na mesec, 1x ali 2x pa sem tudi sam videl res ugodno ponudbo.
Sem pa že večkrar videl, da v podobnih situacijah kupino nek avto za pod jurja z veljavnim tehničnim in potem prodajo. Če imaš srečo ne zgubiš praktično nič, če imaš nesrečo si pa spet brez avta oz. z nepremičnino.

Uporabniški avatar
limas
Poznavalec foruma

Re: Najem avta mesec

Napisal/-a limas So jan 24, 2026 6:44 pm

Na Bolhi in celo A.net sem pred leti zasledil oglase za oddajanje avtov. To bo verjetno najcenejša možnost.
Pooblaščene rent-a-car agencije imajo previsoke cene za enomesečni najem. Cca 2000 ojrof + varščina + penali za prekoračitev kilometrov + gorivo... in na koncu ti vedno najdejo kakšno prasko, da ti zaplenijo varščino.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov