Stran 1 od 1

Michelinov izziv: priigrajte si svoje sanjsko potovanje

Objavljeno: Pe mar 14, 2014 10:33 am
Napisal/-a gortnar
Kako pogosto sanjarite o sanjskem potovanju?

Uresničitev sanj je preprostejša, kot si mislite. Zamislite si popolno destinacijo, spakirajte stvari v kovček, pokličite prijatelje in jih obvestite, da sodelujete v igri MICHELIN Total Performance, prejmite nagrado ter odpotujte.
Vaša sanjska destinacija vas pričakuje.

Podjetje Michelin vabi člane avtomobilizma.com k sodelovanju pri novi digitalni izkušnji, ki je del poletne promocijske akcije blagovne znamke, ki jo podjetje organizira v 5 državah srednje in južne Evrope.

Z Michelinovo promocijsko akcijo želimo naučiti voznike in bodoče voznike o izzivih, ki prežijo na voznika med vožnjo. Za udeležence promocijske akcije je na voljo spletna igra, kjer je na zabaven in poučen način mogoče spoznati nasvete za varčnejšo vožnjo, z menjavo pnevmatik in pripravo na poletno sezono.

Poleg rednih nagrad, kamer GoPro in sanjskega potovanja, Michelinov izziv našim članom z najboljšimi vozniškimi sposobnostmi omogoča možnost posebnega darila.

Pravila nagradne igre so na voljo TUKAJ.

Povabite spletno skupnost in prijatelje k zabavnemu spoznavanju vožnje in možnostjo nagrade – sanjskega potovanja po izbiri.