Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki
 
Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com
 
Prispevkov: 8331
Pridružen: To sep 10, 2002 10:55 pm
Kraj: Dezela Kranjska

Obvestilo ob organizaciji tekmovanj

Napisal/-a MacTron To apr 10, 2012 10:54 pm

OBVESTILO VSEM ORGANIZATORJEM TEKMOVANJ

V zadnjem času prihaja do določenih vprašanj s strani uporabnikov, ki objavljajo informacije in vabila na raznorazna avtomobilska srečanja ter tekmovanja. Ker je pri nekaterih uporabnikih izbris teh in podobnih objav na forumu povzročil tudi nemalo hude krvi, nam prosim dovolite, da vam posredujemo nekaj pojasnil ter dodatnih informacij.

Najprej vas moramo opozoriti, da se objave, ki vabijo na dogodke komercialnega značaja, brišejo skladno z obstoječim Pravilnikom uporabe forume (v nadaljevanju: Pravilnik). V izogib temu se je potrebno PRED VSAKO objavo najprej posvetovati z uredništvom avtomobilizem.com preko e-mail nasl: oglasevanje@avtomobilizem.com Skupaj se bomo dogovorili, kako in na kakšen način bo potekalo sodelovanje. Omeniti moramo, da se bomo z vsakim organizatorjem prireditve dogovarjali individualno, z željo po skupnem sodelovanju ter fair playu.

Vsaka objava srečanja ali tekmovanja komercialne narave, brez predhodnega dogovora z uredništvom, bo najprej sankcionirano z izbrisom objave. Ob ponovitvi kršenja pa bo skladno s Pravilnikom, uporabnik tudi odstranjen za določen čas s foruma. Hkrati moramo omeniti, da bo zaradi omenjene problematike v kratkem času korigiran in dopolnjen obstoječi Pravilnik.

Na koncu naj še omenimo, da je uredništvu Avtomobilizem.com v velikem interesu po skupnem sodelovanju z organizatorji tovrstnih prireditev. Želimo si, da bi v skupnem duhu medsebojnega sodelovanja, vaša izjemna energija, ki jo vlagate v organizacijo dogodkov, še dodatno bogatila portal največje avtomobilske skupnosti v Sloveniji.

Avtomobilizem.com


--
Vse to se nanasa na zadnje dejanje teme, ki je skozi post razlozeno tukaj: viewtopic.php?p=1523200#p1523200
  • Vorsprung durch Technik | Progress through Technology
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost