Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...
 
Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Poznavalec foruma
 
Prispevkov: 2598
Pridružen: To apr 26, 2005 6:33 pm

Re: T2-A1-Telemah- telekom??

Napisal/-a mrtwelvetrees Sr dec 29, 2021 11:03 am

Ja, samo za nove naročnike, za stare ne.
Je pa ta akcija.... koliko ene 2 meseca ? ne vem še do kdaj.

Potem pa ko se akcij zaključi je pa kar drago, predrago....
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?
 
Uporabniški avatar
srcnik
Uporabnik
 
Prispevkov: 1479
Pridružen: Po nov 22, 2010 10:51 am

Re: T2-A1-Telemah- telekom??

Napisal/-a srcnik Sr dec 29, 2021 9:30 pm

Saj če ga imaš 24 mesecev garantiranega je to ok, potem greš pa drugam ;)
 
boštjan_01
Novinec
 
Prispevkov: 113
Pridružen: To avg 31, 2021 7:20 am

Re: T2-A1-Telemah- telekom??

Napisal/-a boštjan_01 Če dec 30, 2021 12:16 pm

Ne vem če imaš celih 24 mesecev nizko ceno. Običajno je samo na začetku kakšen mesec ali nekaj mesecev.
Ne poznam, samo je sumljivo glede na konkurenco. Razen če je to marketinška fora. Sprejmejo nekaj naročnikov, potem pa konec akcije.


lp
 
RUNAČ
Novinec
 
Prispevkov: 110
Pridružen: Če jul 09, 2020 4:18 pm

Re: T2-A1-Telemah- telekom??

Napisal/-a RUNAČ Če dec 30, 2021 6:00 pm

Pri T-2 ob tem, da si nov naročnik, akcijska cena velja 24 mesecev (bil pri njih dve leti).
"Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš."

Karl Heinrich Waggerl
 
Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Poznavalec foruma
 
Prispevkov: 2598
Pridružen: To apr 26, 2005 6:33 pm

Re: T2-A1-Telemah- telekom??

Napisal/-a mrtwelvetrees Če dec 30, 2021 7:12 pm

Fora je v tem da po 2 letih, veliko naročnikov ne menja operaterja... ker se jim NE DA. RAZEN če so finančno bolj na slabem in gledajo na denar.
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?
 
mavrica
Novinec
 
Prispevkov: 369
Pridružen: Ne nov 13, 2011 3:36 pm

Re: T2-A1-Telemah- telekom??

Napisal/-a mavrica Če dec 30, 2021 8:56 pm

Še moje izkušnje. Pri T2 sem imel občasne motnje. Imel sem le internet na optiki, ki je bil najcenejši. Priklop brezplačen. Recimo zadovoljen.

Na 3 lokacijah imam Telekomov TV in internet na optiki na dveh lokacijah in ni nobenih problemov.

Na tretji lokaciji sem želel poleti skleniti razmerje z A1 za internet (optiko) poletna akcija, a sem pravočasno ugotovil, da bi mi zaračunali visoke stroške za napeljavo iz hodnika bloka v stanovanje. Misel sem tako opustil. Sodelavec se pritožuje, da ima motnje na A1 TV, ko je velika gledanost (reprezentančna tekma) in ima pogoste težave z internetom, ko dela od doma. Telemach ima odlično programsko shemo kar se tiče športnih programov.

Mobitel imam na Telekomu. V LJ in MB mi dela super, na tretji pa so pogoste motnje (dosegljivost signala in mobilni podatki). So obljubili da bodo uredili signal. Ostajam na Telekomu.
 
RUNAČ
Novinec
 
Prispevkov: 110
Pridružen: Če jul 09, 2020 4:18 pm

Re: T2-A1-Telemah- telekom??

Napisal/-a RUNAČ So jan 01, 2022 7:55 pm

mrtwelvetrees je napisal/-a:Fora je v tem da po 2 letih, veliko naročnikov ne menja operaterja... ker se jim NE DA. RAZEN če so finančno bolj na slabem in gledajo na denar.


Saj to velja za vsako podobno zadevo, pa naj bo to operater o katerem teče debata, ali pa recimo kakšno zavarovanje.

Za prvo zadevo si pač enkrat na dve leti vzamem uro ali dve ter preštudiram kaj bi bilo najbolj optimalno zame, za drugo pa priznam, da kaj dosti razen tega, da naj bo cena vsaj enaka kot leto prej, pri pogajanjih ob obnovitvah zavarovanj ne zahtevam.
"Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš."

Karl Heinrich Waggerl
 
Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Poznavalec foruma
 
Prispevkov: 2598
Pridružen: To apr 26, 2005 6:33 pm

Re: T2-A1-Telemah- telekom??

Napisal/-a mrtwelvetrees So jan 01, 2022 8:43 pm

Jah vse povsod maš minuse in pluse.

Pri operaterju: ali ima za za nižjo ceno slabšo tv (zamik), lahko pa tudi slabši mobilni signal kjer živiš ... vse to treba prej vedit
Pri avto zavarovanju pa za nižjo ceno moraš prebrat čisto ves drobni tisk (razen če iščeš čisto tisto najcenejšo opcijo)

Ampak folk se nič ne pozanima prej, in kr gre z glavo skozi zid, pol pa niso zadovoljni ko že zamenjajo operaterja, ker eni gledajo samo na ceno.
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?
 
Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik
 
Prispevkov: 975
Pridružen: Po nov 05, 2007 9:18 pm

Re: T2-A1-Telemah- telekom??

Napisal/-a berlonso To jan 04, 2022 10:38 am

Imel Telekom na eni in A1 na drugi lokaciji.
Telekom na baker, delal vedno bp.
A1 na optiki, potrebno sem pa tja sklopiti box za tv, ker ob prižigu ne dela (recimo 2x mesečno).
Glede TV mi je telekomov vmesnik boljši, se je pa A1 z novim vmesnikom zelo iuboljšal. Stari je bil tako slab, da sem zaradi tega razmišljal menjati operaterja. Tako da kdor ima stari box za A1 in gleda povečini programe za nazaj, je novejši zame kar nekaj korakov naprej in mu svetujem da menja. Nima pa glasovnega upravljanja, če bi kdo to hotel.

Mobilna: imam telekom služben in BOB privat telefon, oba enaka modela, tako da lahko primerjam. Sem na območju z zelo slabim signalom, samo zunaj in je pri obeh signal praktično enak. Omogoča pa telekom klic preko wifi, BOB pa ne :o
In mi je to velik minus.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost