coco66 je napisal/-a:Morda ni original roba, morda delaš reklamo za Finavto,ko ti bo avto crknil boš tudi čakal en teden material
Avto mi bo crknil zaradi fake diskov?....khmm

coco66 je napisal/-a:Morda ni original roba, morda delaš reklamo za Finavto,ko ti bo avto crknil boš tudi čakal en teden material
BOBoo je napisal/-a:coco66 je napisal/-a:Morda ni original roba, morda delaš reklamo za Finavto,ko ti bo avto crknil boš tudi čakal en teden material
Avto mi bo crknil zaradi fake diskov?....khmm![]()
void je napisal/-a:Ojoj, TRW... Ne vem kake so njihove ploščice za VAG, ampak za renoja so absolutni šrot. Delajo globoke rise v diskih, visoka obraba itd.
Samo osebno zadnje cajte preferiram Brembo, ker ATE znajo grdo cvilit.
Aesthetics je napisal/-a:Letos bom moral menjati ploščice na Golf 7 1.4 TSI. Kaj priporočate? Ima kdo ceramic brakes? Me mikajo, ker se manj prašijo. Imam sicer še original gor, pa se kar konkretno prašijo, sprednje feltne so vedno veliko bolj temne od zadnjih.
Aesthetics je napisal/-a:Letos bom moral menjati ploščice na Golf 7 1.4 TSI. Kaj priporočate? Ima kdo ceramic brakes? Me mikajo, ker se manj prašijo. Imam sicer še original gor, pa se kar konkretno prašijo, sprednje feltne so vedno veliko bolj temne od zadnjih.
Po forumu brska: xxl in 17 gostov