Stran 1 od 1

Mercedes c220

Objavljeno: To jul 09, 2019 10:59 pm
Napisal/-a Amater 77
Torej gre za mercedea C220 letnik 2013. Servisiral sem ga že večkrat v LJ na avtokomercu. Namreč prižigala se mi je lučka za motor, tam so mi zamenjali temperaturni senzor. Potem je bilo 14 dni v redu, pa spet posveti lučka in zopet peljem vendar zjutraj ko sem ga vžgal da odpeljem lučka ni svetila, vseeno sem ga oddal pa so mi svetovali menjavo se drugega senzorja na kar sem pristal. Po le nekaj tednih pa spet lučka sveti, ponovno odpeljem. Menjajo mi nekaj malega sem pozabil kaj in svetujejo menjavo verige. Nekaj je ob vžigu res ropotalo neobičajno. Z zamenjano verigo se vozim 14 dni in zopet lučka. Spet peljem, tokrat pravijo da je bil očitno zadnjič neki pid slabo pritrjen na senzorju, poleg tega je bil nek snop kablov preglodan pravijo. Sedaj se vozim ze nekaj casa pa lučka ne sveti je pa motor postal kar občutno glasnejsi poleg tega temperatura vode zleze do 85stopinj potem pa niha med 90 in 80 odvisno od obratov.
Kakšen nasvet, kaj bi lahko bilo?

Zdaj pa moram na daljšo pot na dopust in me kr malo skrbi, da ne crkne vse skup. Mislite, da je kritično?

Pa kaksen nasvet za mehanika, autokomerca sem sit.

Lp

Re: Mercedes c220

Objavljeno: Sr jul 10, 2019 7:05 am
Napisal/-a Mint
Pelji k Andreju Sitarju v Črnuče. Doktor za MB. Že vsa leta vozim tja in lahko rečem samo kapo dol glede strokovnosti in odnosa.
V življenju nebi peljal na servis v AC, raje zažgem avto, kakor da me tam nategujejo.

Re: Mercedes c220

Objavljeno: Sr jul 10, 2019 7:59 am
Napisal/-a Ivan36
Oni to znajo narediti, da dela točno par dni več od 8 dni za reklamacijo dela :lol: Jaz jim v 2 za isto napako nebi več tja vozil vozila :twisted:

Re: Mercedes c220

Objavljeno: Sr jul 10, 2019 11:04 am
Napisal/-a limas
Avtorju teme: kot so ti svetovali, pelji avto k nepooblaščenem MB serviserju. Poleg tega v Črnučah, sta vsaj še dva v LJ regiji, ki sta specialista za MB.
Pa izogibaj se AC in ostalih pooblaščencev, ker so nesramno predragi. Mnogi tudi nestrokovni in goljufivi.