The new 1.2 seems to be starting its life well: problem with the chain loosening...

Vir: http://worldscoop.forumpro.fr/ tema o faceliftu Opel Moke.
emozul je napisal/-a:Sploh ne razumem kar rinete v te j***a. Ja, 2.0 HDI je bil top, sedaj je pa več ali manj slabo.
Tomzzi, ti pa itak sam, da je opel.
tomzzi je napisal/-a:emozul je napisal/-a:Sploh ne razumem kar rinete v te j***a. Ja, 2.0 HDI je bil top, sedaj je pa več ali manj slabo.
Takšni komentarji so odveč.
Itak, da Opel.![]()
Zakaj?
Če bi izbiral samo glede videza je v mojih očeh astra daleč pred drugimi. Sploh kar se tiče zunanjosti.
Astra se mi zdi odlična in bi jo že imel zdavnaj če ne bi padli pod Stellantis. Tako pa še nisem siguren.
Leon je ogaben (tudi cupra), Octavia je meh, Golfa so zaje#ali na vseh področjih (oblikovno in ergonomsko), Mazda sploh ne ponuja nekega karavana, Hyundai in Kia so ok ampak se kažejo leta, Toyota ima isto kot VW štrleče "televizorje" na sredini...
Sem še kakšnega spustil?
Ampak to ni tema o nakupu ampak o psa motorjih.
McLaren je napisal/-a:Meni je nova Astra karavan na zunaj lepa, se posebaj v crni barvi. Bi prisla v ozji izbor cez kako leto ampak zarad Stellantis tezav nekak ne bi.
Glede znamk, samostoje se samo Subaru, Mazda, Suzuki (mislim) pa se ene par....vglavnem zalostno. Pa pod samostojne mislim na to da obstaja samo ena znamka ne pa da je pod njo se 5 drugih.
emozul je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:emozul je napisal/-a:Sploh ne razumem kar rinete v te j***a. Ja, 2.0 HDI je bil top, sedaj je pa več ali manj slabo.
Takšni komentarji so odveč.
Itak, da Opel.![]()
Zakaj?
Če bi izbiral samo glede videza je v mojih očeh astra daleč pred drugimi. Sploh kar se tiče zunanjosti.
Astra se mi zdi odlična in bi jo že imel zdavnaj če ne bi padli pod Stellantis. Tako pa še nisem siguren.
Leon je ogaben (tudi cupra), Octavia je meh, Golfa so zaje#ali na vseh področjih (oblikovno in ergonomsko), Mazda sploh ne ponuja nekega karavana, Hyundai in Kia so ok ampak se kažejo leta, Toyota ima isto kot VW štrleče "televizorje" na sredini...
Sem še kakšnega spustil?
Ampak to ni tema o nakupu ampak o psa motorjih.
Meni je itak vseeno kaj boš kupil, saj je tvoj denar. Zdi se mi pa čudno, da veliko sprašuješ potem pa itak na koncu vzameš opla (pa si imel že ful slabe izkušnje).
Meni je astra uredu ni pa nek presežek, pa saj se to opazi na cesti.
alexwell je napisal/-a:Ne vem kaj tolk kompliciranja glede teh motorjev za nek jermen, ki ga navaden mehanik zamenja v dobre pol ure. Ga pač zamenjaš predčasno in imaš potem mir.....no seveda v upanju, da ti ni prej razpokal.
drugmirko je napisal/-a:Stellantis pod "velikim vodjo" Tavaresom počne STRAHOMORE neumnosti….
.... tamkajšnji Stellantisovi zaposleni so mu v pričakovanju obiska, poslali prijazne "čestitke in pozdrave" s sledečim videom (vredno ogleda):
https://youtu.be/26ii1DzCTx8
ob stavku "if a worker did a job as mediocre as Carlos Tavares, he would be fired", sem skoraj izpljunil kavo, ki sem jo ob gledanju videa, pil za zajtrk...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov