drugmirko je napisal/-a:Stellantis pod "velikim vodjo" Tavaresom počne STRAHOMORE neumnosti….
.... tamkajšnji Stellantisovi zaposleni so mu v pričakovanju obiska, poslali prijazne "čestitke in pozdrave" s sledečim videom (vredno ogleda):
https://youtu.be/26ii1DzCTx8
ob stavku "if a worker did a job as mediocre as Carlos Tavares, he would be fired", sem skoraj izpljunil kavo, ki sem jo ob gledanju videa, pil za zajtrk...
Me veseli, da moji občutki glede Stelantisa niso daleč od resnice.
Kar se tega tiče nisem niti približno poučen o tem tako kot ti.
Lahko naštevam podrobno o mojih kratkih vožnjah teh avtomobilov ampak se mi ne da.
Enostavno me niti en novi model ne prepriča, kot me je takrat 2013 308 recimo.
Šel sem pogledat ta avto samo zato ker me je žena prosila, in ugotovil da Golf 7 ki sem ga prejšnji dan probal ni nič boljši.
Tudi prejšnji 208 je bil precej boljši od takratnega Cliota.
Zdaj je obratno.
Ne razumem recimo kako tako lepe števce ki jih je imel stari 308 zamenjajo s tem 3D sranjem …al kaj že?
Sem 100% prepričan da je to 3D sranje 50% cenejše.
Stari 3008?
Pa to je bil pravi lepotec v primerjavi z novim…sory.
….itd, itd.
Ne razumem, da pri takšni ofanzivi novih in “atraktivnih” modelih niso nič naredili glede motorjev???? Vse je enako.
@nasamorpheus
To, da Peugeote in Citroene kupujejo nevedneži tudi ne drži. Ne moremo tko posploševat. Malo je treba tudi med vrsticami brat in nekaj vedet o avtomobilih.
Tudi Golf V je bil veliko bolj narejen kot Golf VII
Da o osmici sploh ne govorimo.
Enostavno, kot en povprečen poznavalec avtomobilov ki občasno tudi kaj prebere o tem, veš/začutiš da to ni to glede na denar ki ga hočejo, ne glede na znamko.
Kot rečeno…moje izkušnje z štirimi Peugeoti v 11-ih letih so kar pozitivne, še posebej z zadnjim 508 2.0 dizlom.
Kar se za njihove pooblaščene servise ne more reči.
Zaradi njihove servisne mreže sem še posebej vesel da nimam več Peugeota.