McLaren je napisal/-a:Ne vem tocno, ampak ce sem ga prav razumel, da bolj kot razpade jermen vec stvari je treba scistit in zamenjat. Me je na zacetku opozoril da ce bo mogu karter dol dajat da se bo zadeva podrazala, to je pa odvisno kolk je jermen razpadu. Vec podrobnosti ne vem.
McLaren je napisal/-a:Evo, naredu sm velik servis pri Ford servis Kavcic. Menjal vse jermene, vodno pumpo, filtre, plus se nekatere malenkosti. Dela je blo malce vec ker so morali karter dol dat in scistit vse. Cena 1270 eurov. Slisi se drago ampak kot sem reku, v avstriji bi me to prslo vec kot 3000 evrov, tako da sem zadovoljen. Tud odnos so imeli vec kot korekten. Priporocam
nejc1 je napisal/-a:Saj koliko pa stanejo veliki servisi na pooblaščencih za druga vozila dandanes? Marsikje je tudi okrog tisočaka in to za suh jermen.. Treba je upoštevat, da je tu kompleten mali servis zraven vštet, samo velik servis je cca 1000 € brez olja.. Če menjaš olje dovolj redno in paziš na pravilno specifikacijo se ni treba bat glede jermena. Nekje je bil prilepjen posnetek fieste, ki je imela ob pogostih rednih servisih po več kot 230 kkm jermen še v čisto ok stanju.. Olje in filter je majhen strošek, jaz bi ga menjal za ziher kar na 10 kkm in bo garant zdržal jermen 200+ tisoč..
MORDOR je napisal/-a:Saj tistega ki si je zmislil jermen v olju bi kr za ušesa ene dvakrat.
nejc1 je napisal/-a:Olje in filter je majhen strošek, jaz bi ga menjal za ziher kar na 10 kkm in bo garant zdržal jermen 200+ tisoč..
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov