Naslednji dan sem z hišnikom odpravil na servis kjer so ga sprejeli takoj notri in pogledali. Ja da vodila za nič in da treba menjat zavorne čeljusti
Sicer ni bila moja dolžnost se prerekat z njim ampak sem se ker so zaračunali 750€ za zavore in diske zdaj pa za ponovno menjavo diskov in ploščic in čeljusti (ki jih seveda niso zamenjali - očitno ko so menjali zavore niso vodila počistili in na novo namazali ampak samo gor/dol. Ker zavorne klešče po tem posegu so bile še zmeraj stare tako da so samo vodila počistili in namazali). Račun za storitev neki čez 1200€
Morala zgodbe, ki se veže na tvoje probleme. Nekaj niso prav naredili. Lahko niso očistili pesta in s tem pustili svinjarijo pod diski kar posledično se prenese v to tresenje. 2 možnost je, da vodil niso očistili in namazali pa so blokirala kar lahko privede do napačne obrabe zavor ali celo do pregrevanja in vretja zavornega olja. 3. možnost slabo prezračene zavore zato je mehka pedalka.
Zimmerman so dobra znamka čene kar najboljša kar lahko daš na avto in še nikoli z njimi imel težav tudi ko sem jih dobil pod preznačkano znamko Tokić. Sploh pa da bi v 11k jih obrabil. Na enem avtu imam blueprint, ki bi lahko ocenil drek od dreka pa po 25.000km so še ok. Pa tudi sama avtocesta.