BojcU je napisal/-a:
Pokliči na številko: 031870395 in jo bo potegnil ven.
Je to ta mojster iz okolice domžal, ki hodi tudi na Autocommerce šobe vn vlečt ?
BojcU je napisal/-a:
Pokliči na številko: 031870395 in jo bo potegnil ven.
joztom je napisal/-a:Ko sem leta 1969 začel remonte na prvem svojem Renaultu, si nisem mislil, da bom toliko let vztrajal. Veseli me, če komu lahko koristim s kakšnim predlogom ali rešitvijo, ki sem jo srečal ob težavah, ki jih imajo enakomerno VSE znamke. Zato glavo pokonci, karkoli že vozite, nekateri svoje stroške dosledno tajijo, ker so preplačali znamko.
kiki13 je napisal/-a:Če si kupiš clia ali twinga in hočeš v njem prevažat družino in vso kramo, ti verjetno ne bo zneslo oz. boš imel velike težave. Vsaka znamka ima veliko izbiro modelov in vsak si izbere primernega uporabi (medosna razdalja, prtljažnik...) in to kar si izjavil zgoraj, je čista bedarija.
~toMmy~ je napisal/-a:kiki13 je napisal/-a:Če si kupiš clia ali twinga in hočeš v njem prevažat družino in vso kramo, ti verjetno ne bo zneslo oz. boš imel velike težave. Vsaka znamka ima veliko izbiro modelov in vsak si izbere primernega uporabi (medosna razdalja, prtljažnik...) in to kar si izjavil zgoraj, je čista bedarija.
Spravi nekoga visokega 190cm zadaj v Megana brez da bi imel glavo v stropu in kolena v sedežu in naj sedi za par cm nižjim voznikom, pa se bova potem menila dalje!BTW, Twingo je pri tem praktično bolj prepričljiv!
Ne gre za bedarijo, ampak za eno stvar, kjer je par konkurentov boljših. Pa če se prav spomnim, ni niti Laguna nek biser na tem področju. Saj ne pravim, nekomu je praktično nepomembno to in ga ne bo niti najmanj oviralo, zame naredi avto praktično neuporaben, pa če mi ga šenkajo.
P.S.: In če malo preračunaš, pa 5 letih z Meganom ne bi prišparal praktično nič v primerjavi s "preplačanim" in še sterilen volan, pa slabši položaj (mogoče subjektivno) za njim bi prenašal.
~toMmy~ je napisal/-a:Jaz sem ZELO objektiven kar se tiče takšnih zadev in preizkusil sem marsikaj, edini res "potniško" prostorni HB-ji so Golf, Ceed in i30 (če sem katerega spustil, naj me kdo popravi), A6 je premium in ti premium avti so večinoma eno navadno sranje, kar se tiče prostora, v primeru premium avtov tista dodatno cena pomeni imidž, lego na cesti-športnost, "prestiž" in obilico potencialne dodatne opreme.
Če hoče nekdo terat zamere, ker sem pač izpostavil pomanjkljivosti Renaulta za moje lastne potrebe, je to njegov problem, jaz vem iz praktičnih situacij kaj in zakaj me je zmotilo in zakaj bi bili ti avti praktično neuporabni. En "palčkek" lahko pa pametuje kolikor hoče, ko bo visok 190cm, imel nogo št. 49 in imel par podobno visokih sopotnikov "usojenih" za velik delež prevoženih kilometrov z dotičnim avtom, je lahko pameten, kolikor hoče bit!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov