Novice

Tretji zmagovalec nagradne igre „Naj tretje mnenje“

Včeraj se je z zabavno sklepno prireditvijo končala že tretja sezona nagradne igre „Naj tretje mnenje“. Z novim Golfom Variant se je v neznano odpeljal 21-letni Danijel Dolinar.

Včeraj smo s sklepno prireditvijo zaključili nadvse zanimivo tretjo sezono nagradne igre „Naj tretje mnenje“. Naj tretje mnenje je tokrat podal 21-letni Danijel Dolinar, ki je po ogorčenem boju z drugouvrščeno Dašo Sitar, v skupnem seštevku osvojil 31 točk in se izpred sedeža podjetja Porsche Ljubljana odpeljal s povsem novim Volkswagnovim Golfom Variant, katerega ključe sta mu izročila vodja prodaje pri Porsche Ljubljana, Rok Gričnik ter urednik portala www.caranduser.com Boštjan Horvat. Tretje mesto sta si delila dva tekmovalca in sicer Nina Zalaznik in Marko Metljak.

Letošnja sezona čedalje bolj priljubljene nagradne igre „Naj tretje mnenje“ je bila, kot rečeno, še posebej napeta, saj sta se zmagovalec in drugouvrščena udarila tako rekoč na nož. Do zadnjega dne glasovanja sta bila tako po „všečkih“ na družabnem omrežju Facebook, kot tudi po glasovih na našem portalu, popolnoma izenačena. Letos je bilo sicer podeljenih več kot 1200 „lajkov“, na portalu caranduser.com pa je bilo oddanih več kot 25 tisoč glasov!

Kako je še zadnjič po starih pravilih potekala nagradna igra „Naj tretje mnenje 2013“? Na spletnem portalu www.caranduser.com se je lahko vsaka polnoletna oseba z veljavnim vozniškim dovoljenjem B-kategorije prijavila na preživljanje 24 ur z njihovim izbranim vozilom in napisala svoje podoživetje (test). V sklopu desetih mesečnih glasovanj so se najboljši uvrstili v finale, kjer so dobili na uporabo Golfa Variant sedme generacije za tri oziroma štiri dni in še enkrat strnili svoje vtise. Izbor je potekal v treh kategorijah. Glasovanje na spletnem portalu www.caranduser.com, družabnem omrežju Facebook, svoj kamenček v mozaik pa so pristavili vsi tisti tekmovalci nagradne igre „Naj tretje mnenje 2013“, ki se niso uspeli uvrstiti v finale. Seštevek vseh treh kategorij je na koncu dal skupnega zmagovalca. Kot že rečeno je zmagovalec v mesečno uporabo prejel novega Golfa Variant, kar so omogočili pri podjetju Porsche Ljubljana, d. o. o.

Vir: caranduser.si

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Novi Porsche 911 Targa
Kaj imata skupnega Facebook in Golf GTI?