Novice

LeBron James bo pomagal Kii pri prodaji avtomobilov

Ne gre za to, da bi košarkaški super zvezdnik ameriške NBA lige v avtomobilskih salonih predajal strankam ključe novih Kiinih avtomobilov, temveč za partnersko sodelovanje, pri katerem bo LeBron James pomagal pri promociji najprestižnejšega Kiinega modela K900.

Južnokorejska Kia je podpisala partnersko pogodbo z igralcem ekipe Cleveland Cavaliers, ki bo postal uradni »K900 Luxury Ambassador« oziroma Kiin promotor modela K900. V okviru večletnega partnerstva je LeBron prejel v uporabo vozilo ter seveda kar nekaj dolarjev na svoj račun. Točen znesek sponzorske pogodbe je zaenkrat poslovna skrivnost.

Eden izmed najboljših košarkarskih igralcev vseh časov je ob tem dodal, da je že pred podpisom omenjene pogodbe vozil model K900 in da je resnično navdušen nad njim. Zatorej naj bi bilo omenjeno partnerstvo dovolj verodostojno in avtentično. In ravno zaradi preteklega LeBronovega navdušenja nad najbolj prestižnim Kiinim vozilom, so se pri južnokorejskemu proizvajalcu odločili za tovrstno sodelovanje.

V svoji novi vlogi Kiinega ambasadorja se je LeBron James tako pridružil ostalim športnim zvezdam, kot so NBA igralec Blake Griffin ter teniška igralca Rafael Nadal in Michele Wie. Prvi skupni televizijski oglas skupne kampanije »Fit For A King« se bo pričel vrteti v ZDA koncem tega meseca, ko se prične nova košarkarska sezona 2014/2014.

Avtomobilizem.com (Vir: carscoops.com. Foto: Kia)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Nissan – ponosni sponzor NK Maribor
Lamborghini čaka zeleno luč za prihod terenca