Novice

Prenovljeni DS4 v dveh karoserijskih izvedenkah

Francoskemu proizvajalcu vozil so, še pred napovedano uradno predstavitvijo na salonu v Frankfurtu, ”ušle” fotografije prenovljenega modela DS4.

Fotografije so se najprej pojavile na češki spletni strani, na njih pa lahko vidimo prenovljeni model DS4, ki ga bodo izdelovali v dveh različicah – običajni kombilimuzini in terensko naravnani različici Crossback.

Po fotografijah sodeč se je prenovljeni model DS4 približal videzu najnovejšega DS5, ki je bil prvi predstavnik znamke na samostojni poti. Francoski proizvajalec je na ženevskem salonu s samostojnim razstavnim prostorom oznanil, da se je odcepil od povezane znamke Citroën.

DS4 je s prenovo pridobil novo masko, spremenjen sprednji odbijač in nove žaromete. Robustna različica Crossback ima višjo oddaljenost od tal in nameščene terenske zunanje dodatke, s katerimi bo iskal kupce v vedno bolj popularnem segmentu kompaktnih križancev.

Največjih sprememb je bila deležna potniška kabina. V prenovljeni osrednji konzoli je nameščena nova večopravilna enota, po zadnjih podatkih pa bo slednja podpirala tehnologijo Apple CarPlay.

Šele ob uradni predstavitvi bo znano ali so pri DS-u prenovili tudi motorno paleto, takrat pa bodo znane tudi aktualne cene.

Avtomobilizem.com (Vir: Autocar. Foto: DS.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Smart Fortwo s platneno streho
Kia Optima meri visoko z dimenzijsko rastjo in izboljšano kvaliteto