Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: 2013 Mazda 3

Napisal/-a maniaxxx Po dec 09, 2013 8:52 pm

207sport je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:
207sport je napisal/-a:haha jaz sem bil najprej zagret za bele, nato za rdeče, ker ni bilo belih z revolution opreme, odloču sem se pa za temno grafitno :D zaradi najboljše ponudbe!

Kje si pa dobil najboljšo ponudbo in če lahko na pm detajle ( če ni skrivnost sevede ) Hvala

Hej, ne vem kako naj napišem...gledaš človeka v oči, ki pred tabo računa na kalkulator za koliko naj bi prodal vozilo in mu verjameš se skoraj dobesedno dogovoriš, nato pa ti par dni kasneje pošlje predračun na email z čisto drugo ceno, da o kakšnem "ugodnem" financiranju sploh ne govorim. OBUP! Avtohiša MOČNIK KRANJ! prodajalka Mateja

...tako, da sem spet v akciji za kako dobro ponudbo!... preden me vse mine in se premislim o nakupu nove mazde 3 :/

Kolikor jaz poznam politiko Mazde boš kak konkretn popust težko dobil. Mogoče kake tepihe ipd, kaj več bo težka. Če ti rata pa kr z besedo na dan, držim pesti da ti rata.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Po dec 09, 2013 9:01 pm

Sem že bil tam, dvakrat. Škoda besed :roll:

Sicer ne morem reči da so neprijazni, ali kaj podobnega. Kot je nekdo napisal sploh ne veš kaj delajo tam noter ....najbrž jih ne zebe ko je mraz. :roll: :?

V bistvu sem jaz dobil vtis kot da bi neke prodajalke/ce premestili iz Merkatorja v Mazdin Salon. Najjača je bila tista, da mi bo testno vožnjo zaračunala 40 €, in če kupim avto mi potem vrne denar. :huh: :huh: :huh:
Ocenjevanje mojega avtomobila staro za novo je bilo kot včasih v najbolj zakotnih gostilnah u nekim blokcem, papirji, kalkulatorji in vem kaj še. Po kakšnih 15-20 minut kalkuliranja mi pove ceno "cirka" tisoč - + :shock: :shock: :huh: :huh:
Jaz se mislil da bom dobil ceno do centa natančno :mrgreen:

Kar se tiče popustov, pa res ...tako kot je maniaxxx napisal.

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport To dec 10, 2013 8:49 am

For je napisal/-a:Sem že bil tam, dvakrat. Škoda besed :roll:

Sicer ne morem reči da so neprijazni, ali kaj podobnega. Kot je nekdo napisal sploh ne veš kaj delajo tam noter ....najbrž jih ne zebe ko je mraz. :roll: :?

V bistvu sem jaz dobil vtis kot da bi neke prodajalke/ce premestili iz Merkatorja v Mazdin Salon. Najjača je bila tista, da mi bo testno vožnjo zaračunala 40 €, in če kupim avto mi potem vrne denar. :huh: :huh: :huh:
Ocenjevanje mojega avtomobila staro za novo je bilo kot včasih v najbolj zakotnih gostilnah u nekim blokcem, papirji, kalkulatorji in vem kaj še. Po kakšnih 15-20 minut kalkuliranja mi pove ceno "cirka" tisoč - + :shock: :shock: :huh: :huh:
Jaz se mislil da bom dobil ceno do centa natančno :mrgreen:

Kar se tiče popustov, pa res ...tako kot je maniaxxx napisal.

:D sej jaz tud ne moram glih rečt, da so neprijazni. Samo vse ostalo je pa res čudno od cenitve vozila kot si omenil pa naprej do končne cene :/
Glede popustov sm že ugotovil, da ne bo nič, zato tudi gledam testne vozila, kjer je cena ugodnejša.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For To dec 10, 2013 8:59 am

Tudi testnega ne dobiš ker jih morajo tri mesece vozit.
Jaz sem se tudi zanimal....

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Napisal/-a Zmaj78 To dec 10, 2013 9:53 am

Večina članov SLO Mazda foruma in našega kluba ima bistveno boljše izkušnje kot z Mazdo Močnik, z osebjem Acosmos iz BTC, pri teh lahko še posebej pohvalim g. Marjana Majesa. ;)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To dec 10, 2013 7:18 pm

For je napisal/-a:Tudi testnega ne dobiš ker jih morajo tri mesece vozit.
Jaz sem se tudi zanimal....

Ko sem kupoval svojo mazdo je bila testna dražja od nove ( ne sprašujte me zakaj). Cenitev je bila pri Kržišniku opravljena hitro in Bp, pa še mettalic barvo sem dobil zastojn pri že tako akcijski ceni...torej nekaj sem le dosegel :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For To dec 10, 2013 9:17 pm

Ja, kot si rekel ....je Kržišnik res v redu. Sva na vezi že par dni in je rekel da se bo maksimalno potrudil.
Tudi Cerar (Seat) je v redu. Tudi z njimi sem se menil, in je res da oba omenjena prodajalca izstopata (pozitivno) z prijaznostjo in strokovnostjo. Sicer samo po mejlih in telefonu, ampak vseeno ....pohvalno! ;)

...sam da veš da sem upošteval tvoje nasvete. :D

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To dec 10, 2013 9:28 pm

Ja samo povem kjer imam pač pozitivne izkušnje. Zakaj ne bi pomagal kolikor lahko. Konec koncev si pa tudi zasluzijo biznis prodajalci, ki se res potrudijo ne pa da samo vedrijo v salonu in so sami sebi namen. Poročaj kako se razvija situacija :arrow:

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr dec 11, 2013 12:52 pm

Ko sem jaz dobri 2 leti nazaj kupoval šestico, sem dosti boljšo ponudbo dobil na vzhodu Slovenije. Na A-Cosmosu v LJ (Celovška) so mi vsi samo jamral, da na posameznem avtu že tako ali tako praktično nič ne zaslužijo ipd. In pa najprej sploh niso hoteli slišat, da bi mi v račun vzeli star avto (Proceed), tam pa okoli tega sploh niso kompliciral, še celo dodali so cca. 700€ na eurotax cenitev. :D Torej, splača se it še kam drugam pogledat, ne obstajata samo Ljubljana in Kranj. ;)
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Napisal/-a Zmaj78 Sr dec 11, 2013 1:09 pm

Po mojih izkušnjah, je tudi AS Skornšek v Velenju zelo O.K. ;)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr dec 11, 2013 4:52 pm

Polo78 je napisal/-a:Ko sem jaz dobri 2 leti nazaj kupoval šestico, sem dosti boljšo ponudbo dobil na vzhodu Slovenije. Na A-Cosmosu v LJ (Celovška) so mi vsi samo jamral, da na posameznem avtu že tako ali tako praktično nič ne zaslužijo ipd. In pa najprej sploh niso hoteli slišat, da bi mi v račun vzeli star avto (Proceed), tam pa okoli tega sploh niso kompliciral, še celo dodali so cca. 700€ na eurotax cenitev. :D Torej, splača se it še kam drugam pogledat, ne obstajata samo Ljubljana in Kranj. ;)

ti bil v Makomi NM. :?: Poznam tam prodajalca in serviserja (iz naših koncev) dejansko tisti model 6 (facelift) 129km se je dal dobit za spodoben denar (cca 21500 je dal kolega za belega takrat_nastavljena cena je bila 22.900)

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Če dec 12, 2013 12:24 pm

Nisem bil v NM, ampak v MB. Ja, pod črto sem tudi jaz dal približno toliko, upoštevaje koliko sem dobil za KIO. Za toliko denarja so se takrat prodajale 1 leto in več stare, ajd 500€ manj, kar je za tak avto zanemarljiva razlika. Namreč, najprej sem imel namen kupit rabljenega.

Zdaj, Mazda 3 je še povsem svež model, kar pomeni, da prodajalci verjetno nimajo kakega maneverskega prostora pri handlanju. Čez kakšno leto, dve bo že drugače. Najboljši čas za nakup pa je itak, ko je model v zrelih letih prodaje, po možnosti že faceliftan, ko so odpravljene porodne napake, ki se rade pojavljajo na začetku. Velja za vse znamke, da ne bo pomote...

Je pa res, da si s povsem svežim modelom vsaj na začetku kupiš neko ekskluzivnost pa če gre še za tako navaden avto kot je to npr. Clio (pa ne mislim nič slabega o dotičnem modelu), ki jih je na koncu vedno največ... To pa marsikomu tudi nekaj pomeni, trgovci pa ravno igrajo na ta čustva. ;)
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Pe dec 13, 2013 6:49 am

bye bye Peugeot, welcome Mazda :P
Včeraj bil v MS pri avtohiši KOLMANIČ & DOKL in moram reči, da imam same pozitivne izkušnje! Pozitivno me je presenetilo cenitev starega vozila in dogovor o ceni novega - testnega. Brez kakršnih koli problemov smo se vse lepo zmenili, tako da sem na koncu kupil mazdo 3 po najugodnejši ceni od ostalih ponudnikov :)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe dec 13, 2013 7:54 am

Pri njih sem jaz kupil novo opel corso. Prodajalec je bil full prijazen oz nisem imel nobenih slabih izkušenj z nimi, tudi z ceno se je dalo kar dobro pogajati
Lp

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe dec 13, 2013 11:13 am

A Kolmanič & Dokl ma tud Mazde?
Slika

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Pe dec 13, 2013 12:51 pm

IcEm4n je napisal/-a:A Kolmanič & Dokl ma tud Mazde?

kolikor sem jih jaz zastopil jih imajo že kako leto?

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Napisal/-a Zmaj78 Pe dec 13, 2013 2:39 pm

Je pa v MS tudi pooblaščeni servis Lepoša. 8)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe dec 13, 2013 3:48 pm

207sport je napisal/-a:bye bye Peugeot, welcome Mazda :P
Včeraj bil v MS pri avtohiši KOLMANIČ & DOKL in moram reči, da imam same pozitivne izkušnje! Pozitivno me je presenetilo cenitev starega vozila in dogovor o ceni novega - testnega. Brez kakršnih koli problemov smo se vse lepo zmenili, tako da sem na koncu kupil mazdo 3 po najugodnejši ceni od ostalih ponudnikov :)

In koliko je to če lahko na pm prosim?

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Po dec 16, 2013 7:38 pm

k mogoče kdo ve, katere karte za navigacijo delajo na novih mazdah? in ali jih je že kdo nalagal?

Uporabniški avatar
Davy
Nov uporabnik

Napisal/-a Davy Po jan 06, 2014 9:02 pm

Tudi sam se zagledal v novo Mazdo3. Že ko sem videl prvo predstavitev več kot pol leta nazaj, je šlo za ljubezen na prvi pogled :)

Komaj sem dočakal, da je prišla v Slovenijo. Konec novembra sem bil na testni vožnji (Acosmos BTC) in bil seveda navdušen. Imel sem Mazdo z opremo Revolution, 2.0 motorjem in rdečo barvo. Pomanjkanja navora zaradi atmosferskega motorja nisem preveč pogrešal, ker imam že sedaj »podoben« motor v Laguni (2.0 bencinar).

Mi je pa bolj všeč oprema Attraction, ker imam raje analogni merilnik hitrosti (v Revolution je samo digitalni), pa tudi head-up display mi ne ustreza.
Med testno vožnjo sem opazil nekaj nenavadnega. Ko sem stal na semaforju, sem zategnil ročno in opazil, da so se luči ugasnile oz. so delale samo led, ko sem ročno spustil, so se luči spet prižgale. Zdaj pa ne vem ali sem imel privide. Kako sem videl, da so se luči ugasnile? – odsev v avtu pred mano. Sem potem pozabil vprašati prodajalca…

Moja izbira bi bila torej Mazda3 z opremo Attraction, bencinskim motorjem 2.0 120KM in rdečo barvo. Malo sem gledal na Avto.net in sta samo 2 takšni, in sicer rabljeni (mogoče testni). V Acosmos-u trenutno nimajo takšne. Poslal sem tudi mail Močniku in Kržišniku, pa v dobrem mesecu ni bilo nobenega odgovora – glede tega sem razočaran, ne mislim pa nikogar 2x prositi za odgovor.

Opazil sem tale oglas:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7999953&show=1&avto=Mazda%20Mazda3%20G120%20Attraction

Ali ima kdo kaj več informacij zakaj se ta Mazda prodaja? Sicer piše, da zaradi finančne situacije. Drugače se mi zdi cena kar ugodna, če ima res samo 2.000 km. Nov je nekaj čez 20.000 EUR z upoštevanjem rdeče barve in kartice za navigacijo.

A ni nekdo pisal o neki poškodovani testni Mazdi, ki so jo potem popravili…a kdo ve kdo zdaj to prodaja?
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov