nagradna igra

V treh korakih do Avstralije

Te dni imajo v salonih znamke Kia še več dela kot običajno. Zakaj? Ker je tudi pri nas cel kup športnih entuziastov in ljubiteljev potovanj, ki si s prijavo na testne vožnje z modeli Kia lahko z nekaj sreče izpolnijo kar tri želje naenkrat: vožnjo z izbranim avtomobilom, pot v daljno Avstralijo in ogled polfinalnega dvoboja teniškega turnirja Australian Open 2016 za dve osebi.

Januarja, ko bo čas za ogled teniškega turnirja Australian Open, bo v deželi “tam spodaj” pošteno vroče. Ne samo zaradi pričakovanj glede izida teniških dvobojev, temveč tudi zato, ker so december, januar in februar praviloma njihovi najtoplejši trije meseci. Za razliko od Slovenije, kjer nas bo v tistem času verjetno verjetno pošteno zeblo.

Teniški turnir Australian Open, ki ga organizirajo že od daljnega leta 1905, spada med štiri grand slam turnirje.* Na sporedu je vsako leto zadnja dva tedna januarja v avstralskem Melbournu in verjetno jih tudi pri nas ni malo, ki bi si januarja pod vročim avstralskim soncem z veseljem ogledali najboljše teniške igralce na svetu.

Rafael NadalKia je glavni sponzor turnirja že od leta 2002, s tenisom pa znamko povezuje tudi sodelovanje s španskim teniškim asom Rafaelom Nadalom, ki je Kiin globalni športni ambasador od leta 2006 ter uteleša njihov slogan “The Power to Surprise”.

Z malo truda in nekaj sreče je pot v Avstralijo bližje, kot kdajkoli prej. Ne samo za zmagovalca nagradne igre #VisitKia, temveč tudi za spremljevalca po njegovi izbiri.

Za konec še najpomembnejše: trije koraki, s katerimi se lahko konec januarja znajdete med srečneži, ki bodo odpotovali v Melbourne na Australian Open.

 

  1. Prijavite se na testno vožnjo z izbranim modelom Kia.
  2. Obiščite salon z vozili Kia in opravite testno vožnjo.
  3. Fotografirajte se in objavite fotografijo z oznako #VisitKia na uradni Facebook strani Kia Slovenija.

Časa je še nekaj, a ne na pretek, nagradna igra namreč poteka do 25. novembra 2015.

Avtomobilizem.com (Vir: KMAG. Foto: Kia, Jono52795)

* Australian Open, Roland Garros, Wimbledon in US Open.

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "V treh korakih do Avstralije"


Firediver
8 leta 5 meseci nazaj

Ljubljana – Frankfurt – Dubaj – Avstralija..točno trije koraki so! 🙂
Baje pa obstaja direkten let iz Zagreba v Dubaj, tako da en korak celo odpade…

 
Spoznajte novo pnevmatiko Michelin CrossClimate!
Michelinove pnevmatike CrossClimate dobi …