V teh proceedih, je pa zmer več objestnih frajerjev ...pa vidim tudi normalne, da ne bo kdo osebno vzel.
Kalos je napisal/-a:V teh proceedih, je pa zmer več objestnih frajerjev ...pa vidim tudi normalne, da ne bo kdo osebno vzel.
simply je napisal/-a:
Poveži to, da se je takrat prodajal model Pride - ponos, ki so ga povezovali predvsem z upokojenci, ki si prevozili malo km in bili posledično z vozilom tudi zadovoljni. Bil je eden prvih avtomobilov pri kateremu je bila klimatska naprava dokaj poceni oziroma v najboljšem paketu opreme vključena tudi v ceno.
Vsekakor pa ne moremo reči, da je dandanes Ceed avtomobil, ki se ga povezuje z modo. Lahko pa se primerja z mladimi, saj je relativno poceni, dobro in dokaj atraktivno vozilo.
Z modo se lahko poveže model Soul, ki je bolj abstrakten.
Kalos je napisal/-a:Drugač, v 206 CC, so ble čist lepe ženske zmer![]()
V teh proceedih, je pa zmer več objestnih frajerjev ...pa vidim tudi normalne, da ne bo kdo osebno vzel.
simply je napisal/-a:Predlagam pa ti, da oblečeš miniko, ter opreš Ceed-a ter se pelješ mimo Tommy-ja. Verjemi, da bo pozabil na TDIja, 6 stopenjski menjalnik ipd.
Sicer pa tommy : zakaj hecaš dekle, ki je zadovoljena z Ceedom, pa še na forumu je ena redkih žensk.
Imaš raje mladce, ki ob sobotah povprašujejo ali naj izberejo med novim S6 ali E AMG?
simply je napisal/-a:Sicer pa je Veronika dolžna še sliko!
Veronika.borghesi je napisal/-a:simply je napisal/-a:Sicer pa je Veronika dolžna še sliko!
Kakšno sliko si pa želiš? Tako kot jo imaš ti - tihožitje? Mene v mojem avtu, ali pa morda ...Če se slikam z mojo trivratno raketo, me bodo še bolj napadali moji največji oboževalci, češ da ponovno delam reklamo za določeno blagovno znamka. Ko drugi na vse možne načine hvalijo nemške ljudske znamke je pa vse OK. Ko bi vsaj opevali munchenske in stuttgartske avtomobile - tam bi jih povsem razumela. Tako pa ...
Veronika.borghesi je napisal/-a:Kakšno sliko si pa želiš? Tako kot jo imaš ti - tihožitje? Mene v mojem avtu, ali pa morda ...Če se slikam z mojo trivratno raketo, me bodo še bolj napadali moji največji oboževalci, češ da ponovno delam reklamo za določeno blagovno znamka. Ko drugi na vse možne načine hvalijo nemške ljudske znamke je pa vse OK. Ko bi vsaj opevali munchenske in stuttgartske avtomobile - tam bi jih povsem razumela. Tako pa ...
me takšne izjave zelo "odbijajo", predvsem zato, ker me močno spominjajo na številne "kokoši", ki sem jih imel "čast" spoznat.
Kakšno sliko si pa želiš? Tako kot jo imaš ti - tihožitje? Mene v mojem avtu, ali pa morda ...
Če se pa nekaterim zamegli razum kot najstnikom
simply je napisal/-a:me takšne izjave zelo "odbijajo", predvsem zato, ker me močno spominjajo na številne "kokoši", ki sem jih imel "čast" spoznat.
Ne moreš tako no!
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov