odprti clio je napisal/-a:To je najbolj diskriminatorno do Ljubljančanov. Na začetku sem podpiral vinjete. Pa so jo podražil na 95 €, pa sem jih podpiral malo manj. Predvsem zato, ker se drugi aavto pellje izključno po ljubljanskem obroču. Zdaj se bosta pa oba preganjala po starih cesstah
Bi človek spakiral kam v tuujino, pa tudi drugod ne cvetijo rožice...
adis je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:To je najbolj diskriminatorno do Ljubljančanov. Na začetku sem podpiral vinjete. Pa so jo podražil na 95 €, pa sem jih podpiral malo manj. Predvsem zato, ker se drugi aavto pellje izključno po ljubljanskem obroču. Zdaj se bosta pa oba preganjala po starih cesstah
mislim, da sedaj že od vsakega četrtega znanca slišim "šel bi v tujino" in vedno jim odvrnem "pa pojdite, če vam je tako slabo v slo"...
to da imamo šole, zdravstvo in razne druge ustanove "brezplačne" je za velik del sveta nepredstavljivo, nam je to samoumevno in ravno to je tisto, kar bo potrebno pokriti z višjimi davki preko cestnin, preko davkov itd..
v švici konkretno obisk pri zobarju, zdravniku NI zastonj tako, da si ne delajte utvar, da je tam vse lepo v rožicah...
res je, da zaslužijo in res je, da vse plačujejo in ni nič zastonj... pri nas bi pa vsi vse radi zastonj ( priznam vključno z mano) a na koncu je/bo račun izstavljen.
gecco je napisal/-a:adis je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:To je najbolj diskriminatorno do Ljubljančanov. Na začetku sem podpiral vinjete. Pa so jo podražil na 95 €, pa sem jih podpiral malo manj. Predvsem zato, ker se drugi aavto pellje izključno po ljubljanskem obroču. Zdaj se bosta pa oba preganjala po starih cesstah
mislim, da sedaj že od vsakega četrtega znanca slišim "šel bi v tujino" in vedno jim odvrnem "pa pojdite, če vam je tako slabo v slo"...
to da imamo šole, zdravstvo in razne druge ustanove "brezplačne" je za velik del sveta nepredstavljivo, nam je to samoumevno in ravno to je tisto, kar bo potrebno pokriti z višjimi davki preko cestnin, preko davkov itd..
v švici konkretno obisk pri zobarju, zdravniku NI zastonj tako, da si ne delajte utvar, da je tam vse lepo v rožicah...
res je, da zaslužijo in res je, da vse plačujejo in ni nič zastonj... pri nas bi pa vsi vse radi zastonj ( priznam vključno z mano) a na koncu je/bo račun izstavljen.
To kar pri nas dobiš iz šol in zdravstva zastonj je en k*** vredno. Kvaliteto moraš plačat.
odprti clio je napisal/-a:To je najbolj diskriminatorno do Ljubljančanov. Na začetku sem podpiral vinjete. Pa so jo podražil na 95 €, pa sem jih podpiral malo manj. Predvsem zato, ker se drugi aavto pellje izključno po ljubljanskem obroču. Zdaj se bosta pa oba preganjala po starih cesstah
adis je napisal/-a:gecco je napisal/-a:adis je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:To je najbolj diskriminatorno do Ljubljančanov. Na začetku sem podpiral vinjete. Pa so jo podražil na 95 €, pa sem jih podpiral malo manj. Predvsem zato, ker se drugi aavto pellje izključno po ljubljanskem obroču. Zdaj se bosta pa oba preganjala po starih cesstah
To kar pri nas dobiš iz šol in zdravstva zastonj je en k*** vredno. Kvaliteto moraš plačat.
očitno še nisi potreboval resne zdravstvene pomoči ( hvala bogu, če je temu tako) no razen, če si eden tistih, ki hočejo VSE takoj...potem pa plačaj in pojdi v privat ambulanto.
dokler bo faks zastonj, kar v večini držav NI ste/smo lahko zadovoljni in verjemi, da imamo nekaj top fakultet na svetu.
uros11 je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:To je najbolj diskriminatorno do Ljubljančanov. Na začetku sem podpiral vinjete. Pa so jo podražil na 95 €, pa sem jih podpiral malo manj. Predvsem zato, ker se drugi aavto pellje izključno po ljubljanskem obroču. Zdaj se bosta pa oba preganjala po starih cesstah
Diskriminatorno je tudi do vseh vukojebin, ki nimajo vse pri riti kot imajo ljubljančani in ko vsaki vukojebski vasi ne pošljejo bataljona specialcev, ko se jim medved pokaže pred vrati. Ko imajo tako uničene ceste, da zjebejo traktor, da se niti z biciklom ne moreš po njih voziti, da so nekateri še brez vode, za zdravstveno oskrbo morajo pol ure proč _ RES JE TA JEBA DISKRIMINATORNA DO LJUBLJANČANOV, revežev mentalnih!!
adis je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:Bi človek spakiral kam v tuujino, pa tudi drugod ne cvetijo rožice...
gecco je napisal/-a:To kar pri nas dobiš iz šol in zdravstva zastonj je en k*** vredno. Kvaliteto moraš plačat.
uros11 je napisal/-a:Diskriminatorno je tudi do vseh vukojebin, ki nimajo vse pri riti kot imajo ljubljančani in ko vsaki vukojebski vasi ne pošljejo bataljona specialcev, ko se jim medved pokaže pred vrati. Ko imajo tako uničene ceste, da zjebejo traktor, da se niti z biciklom ne moreš po njih voziti, da so nekateri še brez vode, za zdravstveno oskrbo morajo pol ure proč _ RES JE TA JEBA DISKRIMINATORNA DO LJUBLJANČANOV, revežev mentalnih!!
odprti clio je napisal/-a:
Boga reva... Iz vukojebine se pa pelješ ravno čez 3 cestninske v vsako smer in zapraviš v celem letu za AC kot si nekoč v enem mesecu. Jaz sem se pa po obvoznici vozil prej zastojn, zdaj me pa stane. Sploh nisem govoril o vodi, internetu ipd. Zgolj in izključno o tem, da je grdo to, da moramo plčevat za obvoznico, ki je bila sicer zastojn. Zdaj mi pa pojasni zakaj je vinjeta do vas diskriminatorna?
uros11 je napisal/-a:
Sedaj pa ti pojasni, zakaj ste ljubljančani večvredni in bi se morali voziti zastonj, če se ostali ne.
adis je napisal/-a:
uros11 je napisal/-a:Sedaj pa ti pojasni, zakaj ste ljubljančani večvredni in bi se morali voziti zastonj, če se ostali ne.
LeQuack je napisal/-a:Pri ameriških plačah bi plačevali za zavarovanje več kot oni, njihova zavarovanja imajo fiksno tarifo in je odvisno od kritja in podobnega, kot bi pri nas zavaroval avto recimo. Da ne rečem da smo možni razni družinski paketi in popusti ter vse, kar najdeš pri tržno konkurenčni ponudbi zavarovanja.
odprti clio je napisal/-a:Pri nas te zdravijo do zadnjega na račun zavarovanja; tudi ko je jasno, da so ti šteti zadnji dnevi. Tam boš pa doživel hladen tuš z argumentom, da je zdravljenje predrago s prenziko možnostjo uspeha (z drugimi besedami, da se jim ne splača te zdravit).
cruiser1 je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:
Sedaj pa ti pojasni, zakaj ste ljubljančani večvredni in bi se morali voziti zastonj, če se ostali ne.
Mogoče zato, ker je severno obvoznico plačal MOL in ne DARS!!
In če ti kaj ni prav v tvoji vukojebini se pa preseli v Ljubljano in uživaj. Fino ne, ko te nekdo podi iz svojega doma kadar se potožiš nad stanjem. Kot to recimo počne priseljenec adis.
adis je napisal/-a:
Pismo jaz res ne vem kako ti vse to dobiš zastonj?
adis je napisal/-a:
kot tretje... ko si hodil v osnovno šolo ali so to isto šolo plačali tvoji starši? ali si imel subvencionirano malico/kosilo? ko si hodil v srednjo šolo ali so tvoji starši imeli dodatne stroške z njo? ko si hodil/če si hodil na faks ali si ga plačal?
ko greš k zdravniku ker te je nekaj "ušpikalo" ali ti je ta isti zdravnik izdal račun? NI. vidiš, če bi to storil v švici o kateri VSI tako govorite kako je lepo super fajn bi po hitrem postopku dobili račun za plačilo. ne govorite mi o stvareh o katerih ste slišali od prijateljevega prijatelja, ki ima teto v letih in živi v tujini pa še ta je pozabila nekatere stvari kako in kaj...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost