Ja tudi meni feltne in tista nalepka niso najbolj všeč, a to je vse prilagodljivo...

pskoda je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:pskoda, pojdi ga pogledat, mogoče pa ni slab tale avto
Mogoče bom šel, samo take avte je teško dobit dobre, vizualno že
TomazK je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:pskoda, pojdi ga pogledat, mogoče pa ni slab tale avto
Mogoče bom šel, samo take avte je teško dobit dobre, vizualno že
Tudi sam sem se skoraj opekel pri tem trgovcu. Odsvetujem!
Bogo je napisal/-a:Zdravo!
Kolega zanima kako je s Passati 2.3 V5 - pogoste okvare, stroški, kakšni so motorji... pač nasplošno glede teh V5.
Pa če mogoče ve kdo kaj o tem http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4324301&show=1
Hvala za info.
LP
rosonero je napisal/-a:glej glej, so očitno lokacijo photosens izped cerkve sv duha sedja prestvavl med sejemske dvorane golovca.......
emm.... če gledam samo oglas me zmoti ena stvar avto letnik 2007, prva reg pa 5/2008....
Pri slovenskem mazohizmu na VAG grupo skoraj dvomim da je tale avto stal pri slo nekem trgovcu 5 mesecev....tudi če je bil narejenen decembra....
Patrik_A3 je napisal/-a:avto z zaloge.
rosonero je napisal/-a:emm.... če gledam samo oglas me zmoti ena stvar avto letnik 2007, prva reg pa 5/2008....
Pri slovenskem mazohizmu na VAG grupo skoraj dvomim da je tale avto stal pri slo nekem trgovcu 5 mesecev....tudi če je bil narejenen decembra....
fantom je napisal/-a:če boš šel pogledat avto vzami št. šasije in se zapelji na najbljižji pooblaščen servis (v tem primeru a2s) in ti bojo povedal kdaj je bil avto nazadnje na pooblaščencu in koliko je imel takrat prevoženih (to velja za vsa vozila ki so uvožena is tujine). če pa ima avto slo poreklo lahko pa vidiš zgodovino avtomobila samo na tem servisu (pooblaščencu) kjer je bil avto servisiran.
rosonero je napisal/-a:Sedaj verjetno pomislite prvo saj jst pa poznam sosedovega ( ime po želji )ki dela na ww/audi servisu pa mi bo on to pogledal, žal tudi to ne bo slo ker ima sedaj po novem samo vodja delanice dostop do teh baz podatkov:
peroRS je napisal/-a:rosonero je napisal/-a:Sedaj verjetno pomislite prvo saj jst pa poznam sosedovega ( ime po želji )ki dela na ww/audi servisu pa mi bo on to pogledal, žal tudi to ne bo slo ker ima sedaj po novem samo vodja delanice dostop do teh baz podatkov:
Potem se pa spomniš, da poznaš vodjo delavnice, ki ti nato pregleda vse podatkePametno je če imaš čim več poznanstev
![]()
p.s: še en način preverjanja servisne zgodovine obstaja. Uradni servis ti poleg žiga za opravljen servis v servisno knjigo da tudi žig za garancijo mobilnosti. Če pokličeš službo, ki je zadolžena za to asistenco, ti na podlagi številke šasije in ostalih podatkov o vozilu takoj po telefonu preverijo, če so bili delani servisi (vsi do zadnjega), saj do asistence sicer lastnik ni upravičen.
Problem je edino, če je avto uvožen. Tu lahko nastane luknja, saj nekatere države (npr. Italija) ne dovolijo dostopa do svojih podatkov.
rosonero je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Potem se pa spomniš, da poznaš vodjo delavnice, ki ti nato pregleda vse podatkePametno je če imaš čim več poznanstev
![]()
jp samo mora baje imeti razlog za "vohljanje". sedaj koliko pa se tega držijo je pa druga stvar.
Mr. andrew je napisal/-a:vesel božič vsem...
mogoče kdo ve kej o teli imprezi?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4344777&show=1
hvala
pskoda je napisal/-a:Mr. andrew je napisal/-a:vesel božič vsem...
mogoče kdo ve kej o teli imprezi?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4344777&show=1
hvala
Jaz samo vem, da se že kar nekaj časa prodaja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov