...ne morem sodit bolj objektivno gledaš kot jaz iz tebe berem vidim da si kar pripravljen in vzami kar pač želiš ... Fokus so z novo obliko res popravili kar se mene tiče tisti starejši mi je bil malo predivji za moj okus ... korak nazaj ga naredi bolj zrelega pa tudi notranjost mi je všeč ... sem pač klasik ... imel ga pa ne bi ker ni tip avta ki bi mi ustrezal to pomeni da ga ne pljuvam - le meni osebno je mimo želj sam bi raje vzel Superba ali malo starejšo A 4 recimo 2003 bi se moral dobit za tvojo cifro kar dober - ergonomija varnost in pogon ... Quattro Superb zakaj ? meni je enostavno lep . No pa lahko noč tu še en dodatek izven teme da napolnem normo - tvoj nik me je spomnil na kolegovo vizitko ko mi jo je dal pred leti sem padel na tlaizotop je napisal/-a:cena ne bo šla dol, ker je že spustil, pa dal mi bo že senzorje za prakirnanje v ceno, cd, zavesice ipd (govorim za mazdo). avto ne vrjamem, da je ulenjen, saj je bil testni in ga ja najbrž folk kr gonil ipd, to s tudi vidi na njem, se že vidi, da je dal nekaj rok čez, dočim na fordu ne.
sej pravim, če bi se mazda vozila kot ford, ne bi pomišljal, tako pa..
Po forumu brska: tomzzi in 6 gostov