Frakelj-1 je napisal/-a:nikakor ne priporočam! tega trgovca se raje izogibajte, če nočeete imeti težav. naj opišem svojo izkušnjo: Pred kratkim sem pri tem trgovcu kupil mercedesa letnik 1999, z neverjetnimi 189.000 koilometri (v kar seveda že takrat nisem verjel). ker je bilo takrat vreme hladno, nisem mogel tako na hitro preveriti kako deluje klima (ali sploh deluje), zato sem trgovca še posebej vprašal, da mi zagotovi če klima deluje sicer avta ne bom vzel saj imam malega otroka in ga ne morem "kuhati" v avtu brez klime. trgovec mi je seveda na vse pretege zatrjeval da na avtu VSE deluje brezhibno, klima naj bi delovala odlično saj jo je sam sprobal ko se je peljal iz LJ. na avto pa mi je obljubil tudi mesec dni garancije, ki je seveda nikoli nisem dobil). naslednji dan ko sem avto pripeljal domov in ko se je vreme SEGRELO, sem seveda ugotovil da klima ne deluje. še več, ko se je avto segrel je na sovoznikovi strani pihalo dejansko VROČE! o težavah sem obvestil AH Frankolovo oz. trgovca ki mi je avto prodal (g.Meštrov) in se je neznansko čudil kako da klima nebi delovala saj je sigurno delovala ko se je on z avtom peljal. dodal je še da bi jo mogoče bilo potrebno napolnit. Takrat se nisem želel prepirati in sem dopuščal tudi možnost da bi bilo potrebno klimo res samo napolniti. tako sem se odpeljal do bljižnjega avtoelektričarja, ki mi je napolnil klimo in ta je takrat delovala, toda na sovoznikovi strani je pihalo še vedno vroče, na voznikovi pa hladno! (zzrok sem tudi kasneje ugotovil)že naslednji dan pa seveda klima spet ni delovala. odpeljal sem se nazaj k električarju in ta je na podlagi barvila ki ga je dodal v klima sistem ugotovil da je kompresor klime popolnoma fuč. vsi deli ki sem jih moral kupiti in popravila, da je avto približno tako deloval kot bi naj, so me stali cca 700€. Tako sem se vrnil v AH Frankolovo in jim zadevo razložil, ter zahteval vsaj delno povračilo stroškov, o tem niso hoteli slišati nič. po nekaj časa trajajočih "pogajanjih" sem raje popustil in odšel. nato sem preveril stanje kilometrov in ugotovil da so jih seveda dobro mero zbili, ker to predsatavlja kaznivo dejanje, sem se odločil svoj denar dobiti po sodni poti!
toliko v vednost vsem, da se nebi "nategnili" kot sem se jaz.
In po treh letih še vedno prevrtavajo km nazaj.....očitno kazen ni bila dovolj visoka da še vedno to počnejo!!
Takega prasca nemudoma prijavit in sam u arest!!