a4 je napisal/-a:upam da je to hec
matejbergant je napisal/-a:Hvala za nasvet po letu dni...
matejbergant je napisal/-a:Imam eno vprašanje,ki mi ni povsem jasno in bi rad videl,če mi kdo lahko pomaga z nasveti ali pa,da je imel sam že takšno izkušnjo...
Pred dvema letoma sm prek VBS-leasinga vzel avto,ki je bil vreden 10.500€...Oče mi je bil porok.Celo leto sm ga normalo odplačeval vse lepo in prav vendar sem ostal brez službe in avta nisem moral več plačevati in sm se odločil,da avto vrnem... Vrnil sem ga lani septembra.Se pravi,da sm avto plačal 3.000€...Na kar mi pošljejo po enem letu in 2 mesecih domov dobim položnico,da moram odplačat dolg v višini 5.200€! Ni mi jasno od kje,če avta praktično nimam.Danes 25.11.2010 sem šel na VBS po informacije pa mi ženska reče...
Avto ste vrnili mi smo ga prodali za 4.000€ vi pa morate poravnati ostalih 5.200€...
Mislem kje je tukaj logika???Ne vem kaj narediti a naj to plačam ali ne...Praktično bom jz zdej nekomu plačal polovico avta...
Prosim,če mi lahko kdo kaj svetuje kaj in kako narediti...
Hvala in lep pozdrav, Matej.
aquariumwild je napisal/-a:banka je sedaj iztržila za tvoj avto polovico manj, preostanek bremenijo tebe.
eljuero je napisal/-a:Čudno pa je, da ko si pred letom vrnil avto, da te niso opozorili kako in kaj dalje ... res čudno.
Drugače je pa tale prodaja tud meni malo sumljiva, kako je sploh prišlo do prodaje avtomobila, za skoraj pol majn kakršno vrednost naj bi imel.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov