Od 16.500 eur. Sem si naracunal z opremo bi me prisel okoli 20.000 eur minus popust. Ce mi da kdo 8%, je to nekje 18.500 eur.
border_ je napisal/-a:Sam se zanimam za tale avto. Vsecen. Ce preracunam cenejsi od Golfa.
Od 16.500 eur. Sem si naracunal z opremo bi me prisel okoli 20.000 eur minus popust. Ce mi da kdo 8%, je to nekje 18.500 eur.
tiguan je napisal/-a:4 vrate je problem
JaNo je napisal/-a:border_ si uspel kaj "shandlat"?
Tudi meni je avtek zelo všeč. Nekako kolebam (čeprav se sliši smešno) med Mazdo 3 Sport TX - cca 18k in novo Jetto. Vem... razlika v velikosti. Dejstvo je, da sem že nekako bil odločen za Mazdo (iskal najboljšo ponudbo itd..) dokler nisem videl to novo Jetto. Nažalost, še nisem bil na testni vožnji. Imate kake izkušnje? Kakšne so vozne lastnosti?
Hvala
esem je napisal/-a:
Kakšna razlika v velikosti? Jetta ima večji prtljažnik in notri je prostornejša (tudi mnogo manjši Golf je znotraj prostornejši od vseh večjih konkurentov), zunanja dolžina pa je pri obeh (Jetta/Mazda 3) praktično skoraj enaka.
dolžina x širina x višina (mm) 4.415 × 1.755 1.465
esem je napisal/-a:Se opravičujem, sem mislil, da je z zadnjo prenovo zrasla že čez 4,5 m, a ni. Daljša je sasmo za en cm.dolžina x širina x višina (mm) 4.415 × 1.755 1.465
Torej je Mazda 3 vmes med Golfom in Jetto, a manj prostorna od precej krajšega Golfa.
Polo78 je napisal/-a:Jette delajo v Mehiki?! To se pa ne sliši ravno v redu, lahko se pa motim (sam bi imel dvome v kvaliteto izdelave)...
Slicker je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Jette delajo v Mehiki?! To se pa ne sliši ravno v redu, lahko se pa motim (sam bi imel dvome v kvaliteto izdelave)...
Brez zamere, samo a ne voziš ti Kie?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov