Če bi gledal od letnika 2006 bi ti ponudil svojo

Tko pa...95% folka ti bo reklo da si b**** in se ti smejalo, če jo boš kupil. Jst sem se na to mišljenje že čisto navadil in se mi zdi čisto fajn (tolk bolš k je pač cena nižja...pa če mal bolš pogledaš se je padanje precej umirilo). Imam alfe že od ne vem kdaj in me niti malo ne vleče v kako drugo znamko. Natolcevanja o neki neverjetni kvarljivosti so bullshit...motorji, sploh JTD so odlični! Tle ni debate sploh! Kar se elektronike tiče, moja najstarejša alfa je bila 2001 letnika 156...nobenga problema z elektroniko, da kaj ne bi delovalo ali pa crknilo. Naslednja 156 isto in sedaj 159 isto...vse te čenče o neki kvarljivosti pa ne vem kaj o Italjanih kar slišiš povsod ko kdo omeni alfo so en sam bullshit od ljudi ki je še niso imeli in prodajajo čenče iz pamtiveka (kaj se je pa takrat v resnici dogajal z alfami pa ne vem in me tudi nikoli ni zanimal koliko je resnice na tem). Dejstvo je, da 159 je odličen avto. Kot pogoj bi ti dal edino, da vzemi avto z čim več opreme in DOBRO preverjeno zgodovino. Na avto.net-u je ogromno Alf za smešne denarje...uvoz ni noben problem, problem so samo naši vrli švercerji (avti z minimum opreme, čudno zgodovino, nerealni kilometri...)! Kilometri naj bodo preverljivi, zgodovina (servisi) tudi. Glej vsaj od 150KM naprej, ker je alfica kar težka. Če se le da, naj bo notranjost alcantara ali pa leder...z blagom ni nič narobe, ampak verjemi alcantara je SUPER! Opreme naj bo čimveč...tempomat, multifunkcijski volan, PDC,...
Če imaš kako konkretno vprašanje pa kr vpraši