namesto 20.000 kupi enga cliota za 9.000 € novga in boš 11 jurjev že v štartu prišparal

406 je napisal/-a:ali pa reno 5 za 100€ pa prsparas 19900€..ves koliko je to bencina...
drugace dobis ze novega dizla za 12-13k, nekega malcka k kur 3-4 litre
Bago je napisal/-a:Porabil sem omeniti, da bi letno avto prevozil 40.000 km+ (torej, če je poraba, recimo, 7l/100km, je to vsaj 4.000€/letno). Pri nakupu električnega vozila bi pa letno porabil 400-500€, torej 3.500€ prihranka na leto, v petih letih bi se vozilo že samo izplačalo.
lancia hf je napisal/-a:Dizel, ki ima najmanjšo porabo je avtomatik in še dobiš ga za 10000€ novega.![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6145472&show=1
Mindflash je napisal/-a:Nekaj me moti pri večini odgovorov do sedaj... človek dela na leto 40000km vi pa bi ga stlačili v Axiame, Lupote, Arose in podobne kinder jajčke!?![]()
Avtorju teme: kupi nov avto nižjega/višjega srednjega razreda s kakim novejšim, ne premočnim, dizelskim motorjem. Vsi ti avti bi morali imeti porabo 5-6l/km, kar ti ne bi smelo predstavljati nobenih finančnih težav glede na cenovni razred vozila, ki ga nameravaš kupiti.
peroRS je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Dizel, ki ima najmanjšo porabo je avtomatik in še dobiš ga za 10000€ novega.![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6145472&show=1
Sam se mi je link do Integralke bolj dopadel kot ta zdaj
10.000€ za ta jajček ?!?!!???!
Bago je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Bago je napisal/-a:Porabil sem omeniti, da bi letno avto prevozil 40.000 km+ (torej, če je poraba, recimo, 7l/100km, je to vsaj 4.000€/letno). Pri nakupu električnega vozila bi pa letno porabil 400-500€, torej 3.500€ prihranka na leto, v petih letih bi se vozilo že samo izplačalo.
![]()
![]()
![]()
Upam, da se hecaš
Zakaj pa tako misliš? Električni avto porabi le 1-2€ na 100km.
Najverjetneje bom vzel Renault Fluence Z.E., bo pa treba počakat, da pride v Slovenijo.
Bat_zajla je napisal/-a:
Če delaš 40kkm+ to najvarjetneje narediš z relacijami. Se pravi, če ima avto domet 100km, boš več časa polnil, da boš prišel do cilja, kot pa se boš vozil.
Mindflash je napisal/-a:Nekaj me moti pri večini odgovorov do sedaj... človek dela na leto 40000km vi pa bi ga stlačili v Axiame, Lupote, Arose in podobne kinder jajčke!?![]()
Avtorju teme: kupi nov avto nižjega/višjega srednjega razreda s kakim novejšim, ne premočnim, dizelskim motorjem. Vsi ti avti bi morali imeti porabo 5-6l/km, kar ti ne bi smelo predstavljati nobenih finančnih težav glede na cenovni razred vozila, ki ga nameravaš kupiti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov