mazda 6 140 diesel nima verige , govorim za 2009, (ravno kupujem neki tacga oz. menjam za avensisa) jermeni se menjajo na 120000 in servis se dela na 20000, ti motorji so ultra občutljivi za olje in kratke razdalje, saj se zelo hitro zabaše dpf, verigo imajo mazde 6 z 2.2 motorji in 164 hp, mislim, da jih imajo toliko, tam je pa problem z verigo, so jo že parim menjali tudi pri 90000 že, no tako so mi rekli...aja cena za menjavo jermen oz. veliki servis pri mazda oem je cca. 730 €...imajo akcijo, sicer če je avto redno na servisu, kakšnih hudih stroškov ne sme biti; pri toyoti imam že skoraj 200000, pa ni bilo še nič, le redni servisi...če te pa poraba ne skrbi bi ti pa tudi sam raje priporočil bencinarja, sicer niso več tako poskočni kot TD, ampak za od a do b vozit bo

za te motorje pa nisem slišal kakšne slabe stvari pri mazdi, toyoti, hondi,....sicer moje mnenje, ampak jaz bi definitivno ostal na japoncih....aja pozabil sem še na subaruje, ampak ti diesela z euro 4 motorjem pred letom 2009 odsvetujem, so bile težave s glavno gredjo...potem naj bi zadevo porihtali, vsekakor pa o bencincih nimam kaj reči...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.