Zanimiv avto ?
Zame je najboljši "kraj" za opazovanje "pločevine" bicikel - glede na to, da naredim dnevno cca 70 km se najde veliko zanimivega. »Problem« se je med vso "pločevino" določit oz izbrat zanimiv avto.
V npr. Italiji praktično ne mine dan, da ne bi srečal FERRARI-ja, MASERATI-ja ali kakšno podobno »luksuz« znamko, na podeželju z odličnimi gostilnami in kletmi je raznih MERCEDES-ov in podobnega »luksuza« z vsaj 100.000 EUR nab.cene kot d …a pardon listja in trave - (veliko) več sreče moraš imet, da srečaš kakšen HYUNDAI ali HONDO oz nasplošno avtomobile s »tistega« konca sveta - s tega vidika je SONATA ali ACCORD večja atrakcija kot kakšen F360 ali GT.
Zanimivo je tudi dejstvo, da ko prestopiš mejo je »slika« voznega parka drugačna. Pri nas ni toliko eksotov, tudi obnovljenih ali ohranjenih olditmerjev je manj - z izjemo slednjih pa je po mojem občutku SLO vozni park (vsaj tu na Goriškem) boljši kot »čez mejo« (beri: v Italiji)
Če bi od danes videnih glasoval za zgolj enega bi brez veliko razmišljanja izbral A.R. 75 TURBO - črna, ki je bila z eno besedo »kot nova«. Zanimiv je bil tudi NISSAN 350Z bele barve, ki je po mojem občutku redkost - največ je srebrnih in črnih. Včeraj npr. sem srečal lepo ohranjenega »spaka« z registracijo Spittal, in skoraj padel z bicikla ko se je »prikazal« LANCIA FULVIA »fanalonka« (na sliki je t.i. "leva lunga").
Pa še nekaj ostalega »ulova«.
tole sicer ni s poti v sluzbo, je pa s prvomajskega dopusta
mislm da si teli lepotci kr zasluzjo objavo tle, sicer sm jih v sekciji potovanja ze objavil, sam tm se zgubijo med ostalimi fotkami prevec tko, da sm jih se tle prlepu.. upam da ne zamerte prevec
Nisem šel lih v službo, ampak iz morja Sm pa na avtocesti sreču eno pošast Mercedes SLR Sam je bil mal prehitr, da bi kdo lahko kaj poslikal
Bil je pa točno takle:
jaz pa danes videl novega Ford Mustanga v Maribori samo nisem ziher a je bil GT 350 ali GT 500! Svetlo moder samo ko je stegnil sem bil razočaran ker je po moje mel le 6 cilindrov tak da mislim da je bil GT350! Je pa zelo lep! Sem rekel moji naj mi za rojstni dan takega podari ampak osmaka če me ma rada kot trdi :P