Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Prevleke sedežev clio dynamiq letnik 2001

Napisal/-a SAVINJCAN So okt 08, 2005 12:47 pm

Kupujem prevleke za moj avto. Rabim takšne prevleke, da se ne bodo gubale, ker imam spredaj športne sedeže. Kaj sploh obstajajo original in kakšna je cena? Sem iskal po internetu in nikjer nič ne najdem. Prosim za pomoč.

Uporabniški avatar
Cliosport
Novinec

Napisal/-a Cliosport So okt 08, 2005 1:07 pm

Če maš stranske AirBag-e, bodi pozoren da majo prevleke tudi, drugače so Airbag-i brez efekta :P
I feel very Olimpic today

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx So okt 08, 2005 1:42 pm

original prevleke za tvojga cliota ( te ki jih že imaš gor) so dost kvalitetne, stanejo pa 100 k sit ( preverjeno), drugače pa zaradi stranskih airbagov ni pametno da daješ kakršnekoli prvleke gor

Uporabniški avatar
BimmerM
Novinec

Napisal/-a BimmerM So okt 08, 2005 1:52 pm

Kolega je dau za original prevleke okol 30k

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx So okt 08, 2005 2:05 pm

brat je mel nesrečo, ko se mu je sprožu stranski airbag, pa je mogu menjat celotno prevleko sedeža in je bila 100k. zdaj ne vem če se dobijo še kake prevleke ki grejo še na to prevleko in so cenejše...možno da ja :D

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So okt 08, 2005 2:49 pm

a je kje na internetu kakšen cenik?

Uporabniški avatar
BimmerM
Novinec

Napisal/-a BimmerM So okt 08, 2005 3:18 pm

Najbol da pokličeš na renault servis pa uprašaš

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar So okt 08, 2005 3:19 pm

ziv
jest sem kupu origina prevleke za isti paket opreme kot ti..
zanje sem dal (zdele ne najdem računa- med 20k in 25k). sem znjimi zelo zadovoljen, imajo tud garancijo, edino potem so se mi malenkoszt nagubale - predvsem voznikov sedez, sem pa dosil se eno elastiko in zaenkrat se drzi..
glede stranskih air bagov ni problema, ker je tam drugacno blago in v primeru nesrece ne predstavlja nobene slabosti, ker se spretrga.
mas vec moznosti, kaksne bos kupu odvisno je samo do kje gres z denarjem ....(usnje + alkantra?)
Lp

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash So okt 08, 2005 4:16 pm

Jst se ne bi igrau brez, da bi imele prevleke narejeno luknjo za airbage, ker sem slišal direkt od prodajalca,ki dela na reno salonu, ko sem pred leti naročal za svojega, da so imeli nekateri ljudje normalne prevleke in se jim je airbag sprožil pod prevleko in jih potisnil naprej proti šipi, ter da so utrpeli hude poškodbe. Jst sem sicer nabavil z navadnim blagom, so pa bile original z že narejeno luknjo in sem takrat, to je blo 2 leti nazaj dal cca 17 prešernu.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So okt 08, 2005 4:27 pm

radar je napisal/-a:ziv
jest sem kupu origina prevleke za isti paket opreme kot ti..
zanje sem dal (zdele ne najdem računa- med 20k in 25k). sem znjimi zelo zadovoljen, imajo tud garancijo, edino potem so se mi malenkoszt nagubale - predvsem voznikov sedez, sem pa dosil se eno elastiko in zaenkrat se drzi..
glede stranskih air bagov ni problema, ker je tam drugacno blago in v primeru nesrece ne predstavlja nobene slabosti, ker se spretrga.
mas vec moznosti, kaksne bos kupu odvisno je samo do kje gres z denarjem ....(usnje + alkantra?)
Lp

imaš kakšne slike?jaz nebi rad nekaj ful okrašene, ampak kakše bolj športne, samo ena barva ali kombinacija dveh.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So okt 08, 2005 5:52 pm

Jst sem naročil ALKANTARA prevleke za Leona zj enkrat bi mogle bit fertik ker tistih serijskih nisem hotel prišle me bojo pa cca 40-50k zarad tega ker bodo pač delane po naročilu torej nekaj bo všito in večbarvno v glavnem :D:D
drugače pa zaradi stranskih airbagov ni pametno da daješ kakršnekoli prvleke gor

Ja pa zakaj misliš da morš pri naročanju prevlek extra povedat da maš stranski airbag
Na strani kjer je airbag so prevleke narejene na ježka in se ob morebitnem trku lahko airbag sproži brez težav
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
TOCA
Nov uporabnik

Napisal/-a TOCA So okt 08, 2005 5:55 pm

seat je napisal/-a:Jst sem naročil ALKANTARA prevleke za Leona zj enkrat bi mogle bit fertik ker tistih serijskih nisem hotel prišle me bojo pa cca 40-50k zarad tega ker bodo pač delane po naročilu torej nekaj bo všito in večbarvno v glavnem :D:D
drugače pa zaradi stranskih airbagov ni pametno da daješ kakršnekoli prvleke gor

Ja pa zakaj misliš da morš pri naročanju prevlek extra povedat da maš stranski airbag
Na strani kjer je airbag so prevleke narejene na ježka in se ob morebitnem trku lahko airbag sproži brez težav

kam si pa to dal delat?a to za vse sedeže a ne?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So okt 08, 2005 7:07 pm

Ja naročal sem jih kr na servisu in oni so mi potem ker pač nisem hotel tistih grdih serijskih naročil pri enem usnarju ker nekaj bo tut iz usnja ostalo bo alkantara čakalna doba je okol enega meseca ker serijske naredi v roku tedna te pa ker bojo večbarvne pa podložene pa nevem kaj še pač dela bol dolgo so pa delane po naročilu zato je tut cena mal višja (serijske pridejo cca 20k za vse sedeže) je pa to cena za komplet sedeže vzglavnike in usnjen naslon za roko :D
Vem ki kupujete prevleke priporočam da kupite kvalitetnejše pač mal dražje ne pa najcenejše ki jih enkrat opereš se pa skrčijo tko da sploh ne gre več lepo na sedež.
Jst sem vozil testnega Leona z alkantara oblazinjenjem in prevlekami in rečem sam respect to maš občutek kao da v sedežni sediš kljub temu da so udobne so pa kvalitetne in močne :D
Savinjčan bom jst naslednji teden na servis vprašu mogoč tip dela tut prevleke za Cliota boš pol vidu pr men pa se odlooču raj dej tistih 20k več pa ti nebo žal
boš pa itak pr men vidu kako bo zgledalo pa se boš odloču :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So okt 08, 2005 7:22 pm

aha, a potem je tudi usnje zraven?pa to za vse sedeže+vzglavniki?sam jaz mam one vzglevnike spredaj, ko se zgoraj lomijo, pač nastavljajo, a se da to tudi naredit?a usnje se potem tudi lahko pere?uff, cel kup vprašanj :)

aja, kam si pa dal to naredit, če ni skrivnost?lahko na PM tudi
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov