radar je napisal/-a:ziv
jest sem kupu origina prevleke za isti paket opreme kot ti..
zanje sem dal (zdele ne najdem računa- med 20k in 25k). sem znjimi zelo zadovoljen, imajo tud garancijo, edino potem so se mi malenkoszt nagubale - predvsem voznikov sedez, sem pa dosil se eno elastiko in zaenkrat se drzi..
glede stranskih air bagov ni problema, ker je tam drugacno blago in v primeru nesrece ne predstavlja nobene slabosti, ker se spretrga.
mas vec moznosti, kaksne bos kupu odvisno je samo do kje gres z denarjem ....(usnje + alkantra?)
Lp
drugače pa zaradi stranskih airbagov ni pametno da daješ kakršnekoli prvleke gor
seat je napisal/-a:Jst sem naročil ALKANTARA prevleke za Leona zj enkrat bi mogle bit fertik ker tistih serijskih nisem hotel prišle me bojo pa cca 40-50k zarad tega ker bodo pač delane po naročilu torej nekaj bo všito in večbarvno v glavnem:D
drugače pa zaradi stranskih airbagov ni pametno da daješ kakršnekoli prvleke gor
Ja pa zakaj misliš da morš pri naročanju prevlek extra povedat da maš stranski airbag
Na strani kjer je airbag so prevleke narejene na ježka in se ob morebitnem trku lahko airbag sproži brez težav
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov