abbe je napisal/-a:a ma kdo podatke ce je podvozje pri vseh enako.ker dvomim da esp bi tole resu.sicer nocem bit pametn bi pa rad vidu a ma res enako podvozje k ostala dva pa ce je tezisce prav tako enako visoko
peroRS je napisal/-a:abbe je napisal/-a:a ma kdo podatke ce je podvozje pri vseh enako.ker dvomim da esp bi tole resu.sicer nocem bit pametn bi pa rad vidu a ma res enako podvozje k ostala dva pa ce je tezisce prav tako enako visoko
A je možno, da so vsi trije plod skupnega sodelovanja med znamkami, ker mi vsaj na zunaj delujejo skoraj identični (razen par podrobnosti)
Matey_ je napisal/-a:No in pol poslušam voznika, ki je 2 leti profesionalno vozil ''špedicijo'' po Evropi, nato pa še naslednjih 20 let preživel večinoma na cesti (tako v avtu kot na motorju), ki mi prbije, da je ESP brez veze ... jao ku mi pa tu na žiuc stopi ej ...
Sicer ga še nisem rabu ... ampak ESP je ZAKON !!!!!j
abbe je napisal/-a:A je možno, da so vsi trije plod skupnega sodelovanja med znamkami, ker mi vsaj na zunaj delujejo skoraj identični (razen par podrobnosti)
tut golf v pa audi a3 sta plod istega sodelovanja ...pa se ne vozita enako.tok o tem.
abbe je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:ESP gor al dol avta tak nemore obračat v vsakem ovinku
to sm tut jaz hotu napisat.da pac esp tut ne res vsega,ce se avto tok nagne da se prevrne nevem kaj ce esp tukaj...
CHAN je napisal/-a:Da ne gre zopet za "objektiven" ADAC test, kot pri Daciji Logan, ko ugotovijo, da so bile glavni faktor katastrofalne gume (nalašč?!?): http://www.tippscout.de/dacia-logan-sic ... _3038.html
Konec koncev je od tedaj vsak test po znanem Adacovem fiasku malce vprašljiv v smislu pretencioznosti ter protekcionizmu določenih znamk...
O ESP pa je bilo napisano že dovolj, da ni potrebe pogrevati stvari, ki bodo v kratkem času v EU serijske ter dokazano učinkovite, kar čivkajo že vrabci.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov