Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Gosic
Poznavalec foruma

Pajek odpeljal vozilo na potep

Napisal/-a Gosic Sr feb 23, 2011 8:41 pm

Pozdravljeni !
Dan 23.2.2011 mi bo zagotovo ostal še dolgo v spominu. Danes se mi je namreč zgodilo nekaj skoraj čisto pravljičnega. Kot vsak dan sva se s punco odpravila proti faksu. Moj faks je na Jamovi, fakulteta za gradbeništvo in geodezijo. Vse te dneve nisem imel posebnih problemov dobiti parking kje blizu faksa, no včasih je tudi bil. Včasih sva parkirala kar pri Sparu na Viču, najmanj sitnosti. Ker pa so bili tisti praznični dnevi oz veseli december, je bil parking do 09.00 zavarovan z varnostniki, ker je to le mesec nakupov. Spar se namreč tudi ob 09.00 odpre. Prisiljena sva bila, da parkirava nekje drugje. Problemi so se kar vrstili. Nekje so že skoraj klicali policijo. No, ker sem imel tega res vrh glave, da je vsak dan kar nekaj, sem raziskoval in našel nekaj parkingov blizu faksa. Včasih je kak boks prazen in ga hitro pospravim v parkirni prostor, kateri ni plačljiv! Ker so tudi te boksi bili zadnje časa polni in ni bilo druge variante, sem raziskoval dalje. Nama je zelo ugajalo, kajti bližje sva imela parkiran avto, dlje sva doma lahko spala, prej sva bila doma (beri: od Spar-a sva imela dobre pol ure hoje), v teh mrzlih dneh naju ni tako zeblo in tako dalje. Našel sem parking na Mencingerjevi ulici. Zelo dolga ulica in vedno polna. Avtomobilov jasno. Na začetku sva imela pomisleke, ker ni bilo nobenih znakov za parkirat ali česarkoli. Vozila so kar parkirana, čeprav je ulica dvosmerna. In ravno danes, ni bilo nikjer prostora in parkiral sem na tem mestu, katerega sem pred kratkim opisal. Predavanj je bilo konec ( k sreči ker je drugi semester, še nismo imeli vaj in smo imeli prej konec) in odpravil sem se proti avtomobilu. Punca je še imela nekaj minut vaje. Rekel sem si, grem malo hitreje da jo poberem sproti. Hodim proti 'parkingu' in gledam in gledam. Vidim rdeč avto, upam da je moj (čeprav se mi je zdelo da je malo preveč naprej), hodim, že malo bližje in.... avto ni pravi. Mislim si, čakaj tole pa ne štima? Sanjam? Hodim kar v zmedenosti po ulici naprej v upanju po ne vem čemu. Srečam starejšo gospo in vprašam če tukaj pajek pobira avtomobile? Mi pravi : ne, že dolgo ga nisem videla. Si mislim: od kdaj tatovi padajo na znamko Kia, katera pri hlapcih ni tako božanska. Poleg tega pa vzporedno mislim: hudiča, pa lih od letos naprej nimam več kasko zavarovanja. Se zahvalim in se odpravim nazaj proti mestu, kjer je bil parkiran. Srečam moškega, ga vprašam če živi tukaj, če ve če tu kaj pobirajo s pajki avtomobile? Pravi, nisem od tu in tudi mojega avtomobila ni. Nekaj časa je jamral z besedami, ki so cenzurirane. Odločim se poklicati sestro, kateri so tudi enkrat odpeljali avto(pajek). Pogledala je na stran in videla moj avto. Avtomobil je bil pravi, le ulica ni bila prava. Pisalo je Finžgarjeva ulica 7. Odločno sem krenil poslikavati okolico. Poslikal sem čisto vse. Nato sem poklical domov in povedal da niti ne vem kjer se nahaja avtomobil oz podjetje, katero se ukvarja z takimi stvarmi, za katerimi stojijo ljudje brez razuma. Oče pravi, da bosta prišla v LJ, da je daleč za peš. Ko sta prispela, smo se odpravili najprej pogledati okolico, da starša vesta o čem se gre. Nato smo šli na policijo, na kateri nam je celo prijazni mož rekel, da policija nima z redarstvom nič več skupnega. Nato smo se odpravili proti Kopitarjevi ulici 2. Tam je bilo že kar ducat ljudi. Vsi razgreti v tem mrzlem dnevu. Med avtomobili sem zagledal svojega. Naj povem tudi, da smo parkirali na mestu, na katerem je prepovedano. Tudi parkinga nimajo urejenega. Le za dva avtomobila. V sarkazmu sem vprašal delavce tega mafijskega podjetja, če lahko parkiramo na tem mestu, ali ga bojo tudi iz tu odpeljali?! Rekli so parkirajte na označenem mestu. Jaz pa sem slep in vidim dva parkirna mesta, ki sta zasedena. Odpravili smo se do blagajne in vprašali o avtomobili. Zatrjevali so nam da je bil odpeljan iz Mencingerjeve, kar je tudi prav. Malo smo se pregovarjali, ampak čisto brez veze, ker človek ni ničesar kriv, kriv je sistem in ljudje, ki so jih nekateri volili. Pridemo do vozila in pogledamo na plačilni nalog. Na nalogu piše, da je bil odpeljan z Finžgarjeve ulice. Gremo nazaj do blagajne in povemo. Možakar zatrjuje, da to nima veze. Da je pač napaka. Oče mu je sicer rekel, da med njima potem tudi ni razlike, čeprav je on zunaj(oče) on pa notri. Poravnali smo dolg 100€. Odpravimo se proti mestni upravi. Mesta uprava pa je bila zaprta, čeprav nam je delavec na blagajni rekel, da delajo non-stop. Zadeva je seveda izjemno zanimiva. Vse skupaj stane 120€. Vendar pozor. Na Mencingerjevi ulici ni urejen parking. Vendar ljudje parkirajo. Odpeljali so 2 avtomobila, med njimi mojega. Avtomobilov je tam vsak dan parkiranih +60. V zakonu pa piše:ustavitev in parkiranje je prepovedano: na križišču in na razdalji manj kot 15m od najbližjega roba prečnega vozišča pred križiščem, razen če je drugače določeno s predpisano prometno signalizacijo. Tam ni nobene signalizacije, le tabla za vsa motorna vozila in še ta stoji na desni strani, katera nima veze z tisto, na kateri so parkirana vozila. Zadeva je zelo smešna, ker so praktično vsi naredili prekršek. Zato sem najprej pomislil na krajo, ker v takem primeru bi bilo'fer', če gledamo iz demokratične strani in strani iz i feel sLOVEnija, da vsa vozila dobijo plačilni nalog. Vsi ali noben. Skratka, pazite ljudje na take stvari. Pazite tudi na to, če se splača hodit na volitve. No ker sem napisal skoraj celi spis, imam še nekaj sočnih stvari. Na obvestilu, na zadnji strani, so narisana parkirišča z parkingi ( plačljivimi). Kako i feel sLOVEnija stil. Mislil sem se pritožiti, vendar so te zakoni napisani v prid ljudem, kateri zakone pišejo. Zadeva je pa čisto lepa, za na kako televizijo, vendar pomagalo nebi nič. Mogoče bi me lahko še kdo tožil. Kaj pa veš, danes te tožijo zaradi karikature. V priloge prilagam vse dokaze o tem, o katerih sem napisal. Skratka ljudje, i feel LOVE.

Slika
Slika

In še nekaj slik 'parkirnih boksov':

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Tu, ko je belo vozilo, je stalo moje:
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Re: Pajek odpeljal vozilo na potep

Napisal/-a ~toMmy~ Sr feb 23, 2011 9:00 pm

Skratka pajek ti je odpeljal avto, ker si napačno parkiral? Kje je problem? :roll:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Sr feb 23, 2011 9:01 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Skratka pajek ti je odpeljal avto, ker si napačno parkiral? Kje je problem? :roll:

Upam da se ti zgodi to. Boš potem drugače razmišljal. To je isto, kot da bi 3je ljudje ukradli prstan, obtožili bi pa samo enega. Poleg tega pa vem kaj je tvoj namen. Namen je potešitev ega in nastrojenost, ker se nikoli nisva popravici povedano marala. Zaradi tega še ni treba podpirat zakone, kateri pašejo tistim ljudem, kateri jih pišejo. Moj post se bolj sklicuje na to, da opozorim ljudi, če kdo slučajno tam parkira da ve. Ker si se že tudi vlključil v debato, me zanima če si vedel za zakon, zaradi 'katerega' so mi odpeljali avto, čeprav tam ni parkirnih boksov in v tem primeru VSI kršijo.
Zadnjič spremenil Gosic, dne Sr feb 23, 2011 9:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr feb 23, 2011 9:15 pm

Misliš, da se mi ni zgodilo? Sicer "samo" lisice, ampak iz Bežigrada v center plačat kazen in potem nazaj do avta je tudi zanimivo, skupaj mislim, da je stalo 70€, pa verjemi, da je bilo dosti bolj nedolžno parkiranje od tvojega praktično na cesti. Če nočeš kazni, pač ne parkiraj na cesti, najbolj da boš parkiral kjerkoli se ti zazdi in potem še jokal, ker niso še komu odpeljali avta! Tu imaš svojo sLOVEnijo, za tvojo napako so krivi vsi razen tebe, pa še kazen in pajka privoščiš vsem poleg, s tem se res dvigaš visoko nad "slovenceljsko" povprečje, kapo dol! Najprej bi lahko pred svojim pragom pometel! :roll:

Ti drugače ta znak, ki si ga še tako lepo poslikal, kaj pomeni? ;)
Slika

P.S.: Vidim, da si še nekaj dopisal...

Gosic je napisal/-a:Upam da se ti zgodi to. Boš potem drugače razmišljal. To je isto, kot da bi 3je ljudje ukradli prstan, obtožili bi pa samo enega. Poleg tega pa vem kaj je tvoj namen. Namen je potešitev ega in nastrojenost, ker se nikoli nisva popravici povedano marala. Zaradi tega še ni treba podpirat zakone, kateri pašejo tistim ljudem, kateri jih pišejo. Moj post se bolj sklicuje na to, da opozorim ljudi, če kdo slučajno tam parkira da ve. Ker si se že tudi vlključil v debato, me zanima če si vedel za zakon, zaradi 'katerega' so mi odpeljali avto, čeprav tam ni parkirnih boksov in v tem primeru VSI kršijo.

Se pravi, ker je kup ljudi v prekršku, kazni pa niso dobili vsi (mogoče so po odhodu pajka parkirali tam?), to kar "opraviči" tvoj prekršek oz. bi lažje spal, če bi vsi plačali pa še meni privoščiš to? Kakšnih zakonov si pa ti želiš? Da lahko parkiraš sred ceste, če to vsi želijo? Razumem, če prebivalci oz. zaposleni v neposredni bližini nimajo kam drugam z avti, ne pa da se ostali parkirajo povsod, ker se jim ne da malo dlje hodit, za plačat parking so pa preveč škrti. To če se midva "marava" ali ne, nima kaj dosti veze in predlagam, da se držiš gradbeništva, ker psihoanaliza ti ni močnejša stran! Vedno imaš toliko za povedat čez slovensko miselnost in se nenehno obremenjuješ z manjvrednostjo/večvrednostjo znamk, hkrati pa pišeš poste, ki so tipično "slovenceljski". :roll:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

FuriousG
Novinec

Napisal/-a FuriousG Sr feb 23, 2011 9:43 pm

Res je, da okoli FGGja nimaš nikjer za parkirat in so vsi avtomobili parkirani na tak način, kot je prikazan v slikah. Ampak to je napačno parkiranje in ne vem zakaj se pizdiš. Sploh pa ne vem zakaj in na podlagi česa bi se ti pritožil! :D

Sicer je pa res žalost v tem koncu Ljubljane s parkirišči.

Uporabniški avatar
Atrox
Novinec

Napisal/-a Atrox Sr feb 23, 2011 9:45 pm

Se mi je isto naredilo v Berlinu, z razliko, da sem jaz imel avto parkiran pred hostelom, na parkirišču od hostela. Danes so pač tebe dobili, ne jamraj.

Uporabniški avatar
NoFX
Novinec

Napisal/-a NoFX Sr feb 23, 2011 9:50 pm

Tudi mene bi razjezilo, če bi 30 avtov naredilo prekršek, kazen pa bi dobil samo jaz. Ampak sicer pa je kazen popolnoma upravičena. Se sploh lahko tukaj dva osebna avta srečata, če je 1 pas zaparkiran? Dvomim!

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Sr feb 23, 2011 9:51 pm

Z parkiriščem je vedno problem, ampak če ne smeš parkirat ne parkiraj, razen če te denarnica tišči. Bolje da 10min hodiš peš, prišparaš 20eur enkup živcov pa greš pol raje nekam jih zapit ali karkoli pač

Uporabniški avatar
xzer0
Nov uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a xzer0 Sr feb 23, 2011 9:59 pm

V tej ulici parkiram praktično vsak dan (tudi danes) in načeloma ni problema, razen če ne parkiraš ravno na prehodu oz. križišču (primer belega in rdečega avtomobila na drugi sliki).

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr feb 23, 2011 10:28 pm

Važn da so stožice sezidane da se ma zoli s čim qrčit..Men so 2 mesca nazaj pred blokom kjer živim avto pa je bil parkiran na travi ob 00.30 (od kdaj tudi ponoči vampirijo okoli in to po takih ulcah ki jih pol sploh ne ve kje so ne vem) nalimal čestitko ne za 80€ ampak za 200€ debili kaj češ a nikjer nobene telefonske da malo spolno občujem z njihovimi materami...

Uporabniški avatar
Surts
Nov uporabnik

Napisal/-a Surts Sr feb 23, 2011 10:53 pm

Jao jao jao, poznam to ulico in vsak ki parkrat tam parkira točno ve da obstajata samo 2 pravili. Namenjeni sta predvsem študentom, ki s(m)o tako leni da ne morajo na javni prevoz in bi se najraje kar z avtom zapejlali na fakulteto, potem pa se ob kršenju pravil čudijo in repenčijo, češ poglej samo meni se je zgodila krivica, zakaj ne nasankajo še vsi ostali če sem že jaz, resnično, tvoje mišljenje je res občudovanja vredno.

Za naslednjič!
1. Ne parkiraj preblizu prehoda za pešče.
2. Ne parkiraj v bližini križišča (to je dobro razvidno iz tvoje zadnje slike), tukaj si ti verjetno naredil napako

V nasprotnem primeru lahko pričakuješ listek al pa pajka in to samo v primeru neupoštevanja teh dveh pravil, ki sta sicer dokaj interne narave, saj tam se načeloma ne bi smelo parkirati.

Lp

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr feb 23, 2011 11:09 pm

pa kva je z vami ljudje.
a tebe bi jezilo ce bi ti dobu kazen ostali pa ne.
ti odgovarjas zase pa za svoja dejanja.ce si zavestno napacno parkiral pa dobu kazen,pozri to pa placaj,bo sola za drugic.
ce pa ostali ki so tut narobe parkiral pac niso dobil kazni je pa pac tko nanesl.ne se pa zj met za neko zrtev pa nevem kaj.tak je lajf.enkrat najebes enkrat pac ne.
naredu si prekrseki to je to.najbol da zj tozis faks ker niam dost parkirnih prostorou,pa toz jih se zato ker mores velikrat pes hodt na faks (cca 30 min) pa nj ti dajo subvencijo za obutev ker jo bol obrabljas zarad tega...matr ej....
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr feb 23, 2011 11:25 pm

čare je napisal/-a:Važn da so stožice sezidane da se ma zoli s čim qrčit..Men so 2 mesca nazaj pred blokom kjer živim avto pa je bil parkiran na travi ob 00.30 (od kdaj tudi ponoči vampirijo okoli in to po takih ulcah ki jih pol sploh ne ve kje so ne vem) nalimal čestitko ne za 80€ ampak za 200€ debili kaj češ a nikjer nobene telefonske da malo spolno občujem z njihovimi materami...

Prej k ni blo stadiona, je blo narobe, ko so zaceli projekt Plecnikovega stadiona, ni bilo prav cerkvi in sosedom, zdj ko pa so Stozice, pa spet ni prav. Konc koncev bi pa lahko zaceli debato na siroko in dolgo, koliko dejansko pride avtomobilov vsak dan, koliko oseb je v posameznem avtomobilu in koliko avtomobilov ima dan danes vsaka druzina. Vem, avtobusne in zelezniske relacije so v ..., ampak vsak bi najrajs se zapeljal notr v vhod, po moznosti, da ga se s ksnim dvigalom dvignejo, da bo direkt na kavc se lahko usedu.
There is no time...

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Sr feb 23, 2011 11:36 pm

Madona, pokasiru si kazen pa kaj ?
Plačaj in ne izgubljaj časa in živcev za to.

So meni 2 leti nazaj v lj odpeljali z pajkom avto. Edinega v ulici. Aja, pa mb tablice gor. Plačal pa kaj :roll:

Life is a B, and then we all die
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Sr feb 23, 2011 11:57 pm

Sam teli na slikah so res kar sredi ceste...

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če feb 24, 2011 12:20 am

Nimaš kej, k te dobijo pač plačaš...
Pred leti sem parkiral na Prulah v stranski ulci na pločnik - ves vesel, da sem med kupom parkiranih našel edini prostor za moj avto - stlačim not, grem z drago v kitajsko na kosilo. Prideva nazaj, cela ulica prazna, pajek nalaga še zadnji avto. Stopim do redarke, ki mi prijazno pove kje lahko prevzamem svoj avto in da so pač prejeli (v času šolskih počitnic!) prijavo nekega 76letnika, da nekaj vozil zastira šolsko pot :)
Mora bit pa "zabavno" v primeru, da ti odpeljejo avto, ti pa brez mobitela in vedenja kam in kdo ga je sploh odpeljal =P

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če feb 24, 2011 12:39 am

domen_ je napisal/-a:Sam teli na slikah so res kar sredi ceste...

Ja kam naj pa parkirajo, na pločnik kjer bodo v prekršku? =P

Mi je pa zanimivo to, da Gosic vidi zdaj samo sebe kot žrtev. Zdaj si bil ti, vsak dan je pa verjetno kdo drug na isti ulici. Dobili so te pa samo enkrat, parkiral si pa tam verjetno že mnogokrat. S takim parkiranjem spravljate v prekršek sebe in druge, ki so prisiljeni voziti v napačno smer :roll:

Drugič, ko greš mimo tega takozvanega "parkinga" pa ti kliči pajka, da naj popucajo cesto. Se boš vsaj varno peljal mimo, odložil punco pred faksom, avto parkiral tam kjer mu je mesto in lepo varno spet pripešačil do faksa. ;)

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Če feb 24, 2011 8:17 am

~toMmy~ je napisal/-a:Misliš, da se mi ni zgodilo? Sicer "samo" lisice, ampak iz Bežigrada v center plačat kazen in potem nazaj do avta je tudi zanimivo, skupaj mislim, da je stalo 70€, pa verjemi, da je bilo dosti bolj nedolžno parkiranje od tvojega praktično na cesti. Če nočeš kazni, pač ne parkiraj na cesti, najbolj da boš parkiral kjerkoli se ti zazdi in potem še jokal, ker niso še komu odpeljali avta! Tu imaš svojo sLOVEnijo, za tvojo napako so krivi vsi razen tebe, pa še kazen in pajka privoščiš vsem poleg, s tem se res dvigaš visoko nad "slovenceljsko" povprečje, kapo dol! Najprej bi lahko pred svojim pragom pometel! :roll:

Ti drugače ta znak, ki si ga še tako lepo poslikal, kaj pomeni? ;)
Slika

P.S.: Vidim, da si še nekaj dopisal...

Gosic je napisal/-a:Upam da se ti zgodi to. Boš potem drugače razmišljal. To je isto, kot da bi 3je ljudje ukradli prstan, obtožili bi pa samo enega. Poleg tega pa vem kaj je tvoj namen. Namen je potešitev ega in nastrojenost, ker se nikoli nisva popravici povedano marala. Zaradi tega še ni treba podpirat zakone, kateri pašejo tistim ljudem, kateri jih pišejo. Moj post se bolj sklicuje na to, da opozorim ljudi, če kdo slučajno tam parkira da ve. Ker si se že tudi vlključil v debato, me zanima če si vedel za zakon, zaradi 'katerega' so mi odpeljali avto, čeprav tam ni parkirnih boksov in v tem primeru VSI kršijo.

Se pravi, ker je kup ljudi v prekršku, kazni pa niso dobili vsi (mogoče so po odhodu pajka parkirali tam?), to kar "opraviči" tvoj prekršek oz. bi lažje spal, če bi vsi plačali pa še meni privoščiš to? Kakšnih zakonov si pa ti želiš? Da lahko parkiraš sred ceste, če to vsi želijo? Razumem, če prebivalci oz. zaposleni v neposredni bližini nimajo kam drugam z avti, ne pa da se ostali parkirajo povsod, ker se jim ne da malo dlje hodit, za plačat parking so pa preveč škrti. To če se midva "marava" ali ne, nima kaj dosti veze in predlagam, da se držiš gradbeništva, ker psihoanaliza ti ni močnejša stran! Vedno imaš toliko za povedat čez slovensko miselnost in se nenehno obremenjuješ z manjvrednostjo/večvrednostjo znamk, hkrati pa pišeš poste, ki so tipično "slovenceljski". :roll:

Tebi tudi nebi škodila osvežitev predpisov. Če je na eni strani ceste znak, se na tej strani ne sme parkirat, če ga na drugi ni, se tej strani lahko

Simpl a? ;)

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če feb 24, 2011 8:48 am

Nama je zelo ugajalo, kajti bližje sva imela parkiran avto, dlje sva doma lahko spala

lol ne se jebat, tipicen slovenc, z avtom bi se najraje pripeljal do vhoda predavalnice, hej, sej placuje davke pa posten je pa nikol ne nardi nobenga prekrska zdej ga bo pa en redar jebal kje lahko pa kje ne sme parkirat. fak, ne se jebat, lenoba lena gnila, a za lpp se nisi slisal, aja, to stane 0.8 eur v eno smer pa hodit moras potem od avtobusne do faksa pa bo tvoji lubici cesplja zmrznila. mogoce si bi morala tvoja gospodicna omislit nekoga, ki jo bo odlozil pred faksom in potem parkiral kot se spodobi in SAM odkorakal do faksa. konc.

supermico
Nov uporabnik

Napisal/-a supermico Če feb 24, 2011 8:57 am

Pero je napisal/-a:Če je na eni strani ceste znak, se na tej strani ne sme parkirat, če ga na drugi ni, se tej strani lahko

Ni čist tko. Na cesti drugače ne smeš parkirat! Vem pa, kaj hočeš povedat. V študentskih letih sem živel v Rožni in sem vedno parkiral v tistih ulicah od št. naselja proti železnici. Vedno na tisti strani, kjer ni znaka. Ne smeš parkirat, ampak vsaj kazni ne dobiš. j*** ga, če ni parkirišč. Itak na teh cestah ni ful prometa, tudi na tej cesti na slikah verjamem, da ga ni. Tisti, ki pa pridejo, se pa že nekako srečajo.
Gosič, ti pa si kazen dobil, ker si parkiral v križišču. Ne vem, a je še tako, ampak včasih je bilo tako, da če si parkiral tam, kjer se ne sme (z izjemo na cesti), so to imeli čez redarji, cesta je bila pa domena policije...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov