dejan19 je napisal/-a:Ve mogoče kdo,če so že dali ven nove repuliške teste za B kategorijo?
dejan19 je napisal/-a:Ja nevem tle v NM so baje dans te nove dobil. In so full zajebani. So že kje na netu?
WMB je napisal/-a:dejan19 je napisal/-a:Ja nevem tle v NM so baje dans te nove dobil. In so full zajebani. So že kje na netu?
Ti kr celo knjigo CPP v nulo prouči in pejt na izpit....
Če padeš....je pač en avto manj, ki bo v nevednosti priletel v moj avto ker je prevozil določen znak...
davorchy93 je napisal/-a:jaz sem učeraj pisal NOVE republiške teste... ki so prenovljeni in moram povedati da so zelo zelo težki... kajti udgovori na uprašanja so vsi logični... in nas je bilo okoli 25.. naredla sta jih pa samo 2 ali trije
abbe je napisal/-a:davorchy93 je napisal/-a:jaz sem učeraj pisal NOVE republiške teste... ki so prenovljeni in moram povedati da so zelo zelo težki... kajti udgovori na uprašanja so vsi logični... in nas je bilo okoli 25.. naredla sta jih pa samo 2 ali trije
to samo pove da se nisi pripravljen za na cesto in da bos moral se se malo uciti in spremljati promet iz sovoznikovega sedeza.
sem pa mnenja da bi nas 90% padl na testih...sploh pa na glavni voznji..
abbe je napisal/-a:davorchy93 je napisal/-a:jaz sem učeraj pisal NOVE republiške teste... ki so prenovljeni in moram povedati da so zelo zelo težki... kajti udgovori na uprašanja so vsi logični... in nas je bilo okoli 25.. naredla sta jih pa samo 2 ali trije
to samo pove da se nisi pripravljen za na cesto in da bos moral se se malo uciti in spremljati promet iz sovoznikovega sedeza.
sem pa mnenja da bi nas 90% padl na testih...sploh pa na glavni voznji..
davorchy93 je napisal/-a:jaz sem učeraj pisal NOVE republiške teste... ki so prenovljeni in moram povedati da so zelo zelo težki... kajti udgovori na uprašanja so vsi logični... in nas je bilo okoli 25.. naredla sta jih pa samo 2 ali trije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov